Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Σε 2-3 μερες θα κανω νεα αγορα τηλεφωνου λογω επιδοτησης και θελω την βοηθεια σας στο τι να επιλεξω μιας και ειναι το πρωτο μου smartphone και μεχρι τωρα δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα παρα μονο γενικες γνωσεις χωρις να εχω καμια εμπειρια ο ιδιος.

Τα χρηματα που θα διατεθουν μαζι με την επιδοτηση ειναι γυρω στα 400-500€.

Δεν θελω κατι με τεραστια οθονη,ανω των 5 ιντσων για παραδειγμα,σιγουρα θα παιζω παιχνιδια,σερφαρισμα και θελω να εχει καλη καμερα μιας και συνηθως βαριεμαι η ξεχναω να εχω μαζι μου ψηφιακη μηχανη για φωτογραφιες-βιντεο...

Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα περισσοτερο κλικ μου εχει κανει το xperia T.

Φυσικα και ακουω ολες τις γνωμες και δεν απποριπτω κανενα λειτουργικο-εταιρια μεχρι να ενημερωθω καταλληλως,οποτε ολες οι προτασεις καλοδεχουμενες!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περίμενε λίγο να βγουν τα καινούργια κινητά.

ώστε και θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά και θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Δημοσ.

Προσωπικά (ΚΑΘΑΡΑ προσωπικά) θα σου πρότεινα iPhone. Είναι πάρα πολύ καλό το hardware, και το κυριότερο, δένει τέλεια με το software, δεν έχει κολλήματα καθόλου, είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο στη χρήση του και απλό και θα το λατρέψεις πιστεύω. 

Δημοσ.

Προσωπικά (ΚΑΘΑΡΑ προσωπικά) θα σου πρότεινα iPhone. Είναι πάρα πολύ καλό το hardware, και το κυριότερο, δένει τέλεια με το software, δεν έχει κολλήματα καθόλου, είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο στη χρήση του και απλό και θα το λατρέψεις πιστεύω. 

Σε ευχαριστω για την απαντηση!

To σκεφτομαι και για iphone οπως λες αλλα ειναι απαγορευτικη η τιμη μιας και απο vodafone που εχω επιδοτηση το 4s που μου αρεσει το εχει πανακριβα...νομιζω 629€...

περίμενε λίγο να βγουν τα καινούργια κινητά.

ώστε και θα πέσουν οι τιμές από τα τωρινά και θα έχεις περισσότερες επιλογές.

Εχεις δικιο αλλα πρεπει σε λιγες μερες να το παρω αλλιως χανω την επιδοτηση...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!

To σκεφτομαι και για iphone οπως λες αλλα ειναι απαγορευτικη η τιμη μιας και απο vodafone που εχω επιδοτηση το 4s που μου αρεσει το εχει πανακριβα...νομιζω 629€...

Εχεις δικιο αλλα πρεπει σε λιγες μερες να το παρω αλλιως χανω την επιδοτηση...

Tρίξτους λίγο τα δόντια και δες τί γίνεται με το θέμα 18μηνο 24μηνο κλπ αν σε συμφέρει και μπορείς να το κάνεις 

Δημοσ.

Και το Galaxy S3 είναι καλή επιλογή , μπορεί να βγαίνει σε 1,2 μήνες

το νέο S4 αλλά το S3 δεν θα σε απογοητεύσει. Δυνατή Camera , δυνατή Οθόνη

Κάρτες MicroSD , δυνατός ήχος. Γενικά είναι η καλύτερη συσκευή αυτη την στιγμή.

***Αυτό με το τρίξιμο! των δοντιών που λέει η Μαριλένα (Μαριλίνα?), ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό ,

όπως και το να μεγαλώσεις την διαρκεια του συμβολαίου σου.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις,τελικα μπορεσα να το καθυστερησω λιγακι ακομα και ειδα οτι ηδη κυκλοφορησε(?) το xperia Z και το V νομιζω αρα ισως πεσουν τα προηγουμενα..

• Like 1
Δημοσ.

Nexus 4 από Android OS,

iPhone 5 από iOS,

HTC 8X από Windows Phone.

Διαλέγεις "οικοσύστημα" και μπαίνεις.

Συσκευή που δεν έχω δουλέψει, δεν σου προτείνω απλά και μόνο επειδή μπορεί να έχει καλύτερα specs στα χαρτιά.

Μετά από 2 χρόνια σε Android πλατφόρμα πήγα σε iOS με το iPhone 5.

Θα σου πρότεινα iPhone 5 αλλά και με τις 3 παραπάνω συσκευές θα ήμουν ευτυχισμένος.

Απλά με το iPhone 5 έχω ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο. -> :)

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Nexus 4 από Android OS,

iPhone 5 από iOS,

HTC 8X από Windows Phone.

τρολολολ μέχρι 500 ευρώ είπε. άρα γιωτόφωνο εκτός.

ultrobyr, Android και πάλι Android. γλυτώνεις χρήματα, κερδίσεις σε επιλογές, έχεις αρκετές free εφαρμογές στο Store, και γενικώς είσαι κύριος της συσκευής σου, ειδικά όταν ανακαλύψεις τις άπειρες επιλογές που έχει.

τα Windows Phone βολεύουν για Mobile χρήση , αλλά υστερούν σε εφαρμογές. είναι κι αυτά καλά απ' ότι βλέπως από αναφορές

για iOS ούτε λόγος. ναι μεν έχει ωραίο UI (User Interface) αλλά σε όλα τα άλλα είναι πίσω από το ώριμο Android. το iOS ήταν μπροστά από το Android σε εποχές Gingerbread (αρχές 2011). από τότε που μπήκε το ICS (τέλη 2011) και μετά, και κυρίως με το Jelly Bean το 2012, το iOS "τελείωσε"

προσωπική επιλογή : καρφί για Nexus 4. λόγοι πολλοί

τελευταία λογισμικό για τουλάχιστον 2 χρόνια Support από την Google

το κινητό πάει σφαίρα σε multitask χάρη στα 2 Giga RAM

φυσικά Android (κάνεις ότι θέλεις)

350 ευρώ για 16 G από Google Play. 450 ευρώ από την WIND μαζί με τον ασύρματο φορτιστή

άρα βάζεις και χρήματα στην άκρη (50 ευρώ μιας και θα το πάρεις από εδώ)

η κάμερα μια χαρά είναι, αλλά εννοείτε δεν είναι και η κάμερα που είχε το n82 παράδειγμα. αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις στο θέμα κάμερας είναι κυριλέ

τέλος, μην ακούς πως το iOS δεν κολλάει.απλά το Android όταν ακόμα ήταν νέο, είχε σοβαρά προβλήματα κι έτσι το iOS φαινόνται "αψεγάδιαστο" (στους τυφλούς ο μονάφθαλμος..). τέρμα όμως αυτά.

ψάξτο και θα δεις. έχω και καθημερινή επαφή έχω με iOS, άρα αυτά που λέω δεν είναι λόγια του αέρα.

• Like 3
Δημοσ.

δες και το xperia t. το έχω καταευχαριστηθεί και μπορεί εύκολα να το πεις high end συσκευή.

γρήγορο στο σερφάρισμα και τέλεια οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

τρολολολ μέχρι 500 ευρώ είπε. άρα γιωτόφωνο εκτός.

ultrobyr, Android και πάλι Android. γλυτώνεις χρήματα, κερδίσεις σε επιλογές, έχεις αρκετές free εφαρμογές στο Store, και γενικώς είσαι κύριος της συσκευής σου, ειδικά όταν ανακαλύψεις τις άπειρες επιλογές που έχει.

τα Windows Phone βολεύουν για Mobile χρήση , αλλά υστερούν σε εφαρμογές. είναι κι αυτά καλά απ' ότι βλέπως από αναφορές

για iOS ούτε λόγος. ναι μεν έχει ωραίο UI (User Interface) αλλά σε όλα τα άλλα είναι πίσω από το ώριμο Android. το iOS ήταν μπροστά από το Android σε εποχές Gingerbread (αρχές 2011). από τότε που μπήκε το ICS (τέλη 2011) και μετά, και κυρίως με το Jelly Bean το 2012, το iOS "τελείωσε"

προσωπική επιλογή : καρφί για Nexus 4. λόγοι πολλοί

τελευταία λογισμικό για τουλάχιστον 2 χρόνια Support από την Google

το κινητό πάει σφαίρα σε multitask χάρη στα 2 Giga RAM

φυσικά Android (κάνεις ότι θέλεις)

350 ευρώ για 16 G από Google Play. 450 ευρώ από την WIND μαζί με τον ασύρματο φορτιστή

άρα βάζεις και χρήματα στην άκρη (50 ευρώ μιας και θα το πάρεις από εδώ)

η κάμερα μια χαρά είναι, αλλά εννοείτε δεν είναι και η κάμερα που είχε το n82 παράδειγμα. αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις στο θέμα κάμερας είναι κυριλέ

τέλος, μην ακούς πως το iOS δεν κολλάει.απλά το Android όταν ακόμα ήταν νέο, είχε σοβαρά προβλήματα κι έτσι το iOS φαινόνται "αψεγάδιαστο" (στους τυφλούς ο μονάφθαλμος..). τέρμα όμως αυτά.

ψάξτο και θα δεις. έχω και καθημερινή επαφή έχω με iOS, άρα αυτά που λέω δεν είναι λόγια του αέρα.

Nα υπενθυμίσω ότι το iOS έχει μακράν καλύτερο app store απ'ότι το Android? Και ακόμη κολλάει λιγότερο (ή καθόλου). Ναι μεν έχει εξελιχθεί το Android αλλά εχει μέλλον ακόμα ειδικά όσον αφορά εφαρμογές και ανταπόκριση. Δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά το πάντρεμα λογισμικού και hardware. 

Δημοσ.

Nα υπενθυμίσω ότι το iOS έχει μακράν καλύτερο app store απ'ότι το Android? Και ακόμη κολλάει λιγότερο (ή καθόλου). Ναι μεν έχει εξελιχθεί το Android αλλά εχει μέλλον ακόμα ειδικά όσον αφορά εφαρμογές και ανταπόκριση. Δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά το πάντρεμα λογισμικού και hardware. 

Πες μου αν αξιζει το iphone 5 τα 230 ευρω παραπανω απο το nexus 4 ενω εχουν παραπλησιο hardware..και μιλαμε μονο για τιμες Ελλαδας γιατι απο εξω ειναι ακομα μεγαλυτερη η διαφορα..

Δημοσ.

τι έχει λέει? καλύτερο app store? με ποιο κριτήριο? για να μην πως για εφαρμογές που οι ίδιες είναι δωρεάν στο Android και επί πληρωμής στο App Store..

κολλάει λιγότερο ή καθόλου? μέχρι και πριν 2 χρόνια ΝΑΙ συμφωνώ. όπως είπα μετά το 4.x τέλος αυτά. το iOS είναι τραγικά όμοιο, ενώ το Android εξελίσσεται και γι αυτό έχει υπερκεράσει το iOS

εξαιρετικό πάντρεμα λογισμικού hardware επιτυγχάνετε με rooting, ξεσκαλώνοντας αρκετά κολλήματα

εκεί που έχει τα ινία η Apple προς το παρόν είναι μόνο τα iPads

Πες μου αν αξιζει το iphone 5 τα 230 ευρω παραπανω απο το nexus 4 ενω εχουν παραπλησιο hardware..και μιλαμε μονο για τιμες Ελλαδας γιατι απο εξω ειναι ακομα μεγαλυτερη η διαφορα..

από Hardware το Nexus 4 overall είναι εννοείτε καλύτερο

συγκριτικό : http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=5048

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...