Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει....


giannisTsi7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xαιρετε....εχω ενα acer aspire one netbook και εδω και καμια βδομαδα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:καθως το ανοιγω ξεκιναει να λειτουργει αλλα δεν εμφανιζει τιποτα στην οθονη επισης στιγμιαια  ακουγετε ο ανεμιστηρας της καρτας γραφικων να δουλευει και μετα απο 3 δευτερολεπτα σταματαει!Η μητρικη ζεσταινεται μετα απο λιγο(σε φυσιολογικα επιπεδα που αυτο δειχνει οτι λειτουργει κανονικα...επισης το power button ειναι συνεχος αναμενο μεχρι να το κλεισω εγω!Καθησα και ελυσα ολο το netbook και αποτι ειδα ολα ητα οκ...βεβαια δεν εχω εμπειρια απο laptops netbooks κτλ μονο σε desktops....μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει?Κατα πασα πιθανοτητα καρτα γραφικων για να μην εμφανιζει και τιποτα στην οθονη ομως δεν θα επρεπε να βγαζει καποιο σφαλμα η να κανει καποιο χαρακτηριστικο ηχο σφαλαματος???παιζει να ειναι κατι αλλο???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε σύνδεσε το με μια οθόνη εξωτερική και ανοιξε το. Λογικά θα δείχνει εικόνα στην εξωτερική. Αν όχι σιγουρέψου ότι έχεις ρυθμίσει να στέλνει την εικόνα στην εξωτερική (γίνεται με καποια συντόμευση τύπου fn + F5 διαφέρει από λαπτοπ σε λαπτοπ θα εχει λογικά μια εικονα οθόνης).

Αν εχεις εικόνα στην εξωτερική τότε είναι η οθόνη σου. Μπορεί να μην εχει καεί όμως, πιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με τη μητρική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παλαιοτερα εψαχνα λυση σε αλλο προβλημα για ενα acer aspire one και ειδα πολλα θεματα σε ξενα φορουμς αλλα και βιντεακια στο youtube με θεμα "acer aspire one black screen of death". αμα εχεις χρονο ελεγξε τα συμπτωματα και ενεργησε καταλληλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια δοκιμασα οτι μου ειπατε εβαλα καλωδιο vga σε οθονη και παλι τιποτα...επισης ηθελα να προσθεσω και κατι αλλο ισως σας κανει να καταλαβετε κατι...παρολο που οταν παταω το Power button αυτο παραμενει αναμενο τα υπολοιπα φωτακια πανω αριστερα στο πληκτρολογιο για παραδειγμα της λειτουργειας του δισκου οσο δουλευεει δεν αναβει κανενα...οπως επισης και του wifi και ολα...με λιγα λογια το μονο πραγμα που βλεπω ειναι οτι περναει ρευμα στην μητρικη οταν το πατησω !μεχρι εκει...ουτε ο δισκος μου δειχνει οτι δουλευει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα.Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Για την ακρίβεια εγώ το είχα σε safe mode,το άνοιξα κανονικά και μετά από 5 λεπτά συνέβη 

ακριβώς αυτό που περιγράφεις...

Αν βρήκες κάποια λύση σε παρακαλώ πόσταρέ την γιατί έχω δοκιμάσει μερικά που διάβασα στο ιντερνετ αλλά

δεν έχει δουλέψει κάτι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπάρχουν διάφοροι τρόποι:

- βγάζεις μπαταρία και τροφοδοσία.κρατάς πατημένο το Power button για 1 λεπτό μέχρι να αποφορτιστούν οι πυκνωτές.στην συνέχεια βάζεις ΜΟΝΟ την τροφοδοσία χωρίς την μπαταρία και πατάς το power button.

- όπως είπε ο φίλος aer παραπάνω συνδέεις εξωτερική οθόνη και ανοίγοντας το netbook πατάς συνεχόμενα fn και f5 μαζί μέχρι να βρει την οθόνη την εξωτερική.

- άνοιξε το netbook.καθάρισε το όλο από σκόνες.αν έχει πάστα ο επεξεργαστής καθαρίζεις και βάζεις καινούρια.αν έχει thermal pad η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών απλώς κοιτάς αν είναι σε καλή κατάσταση.μόνο αυτό.μην το βγάλεις.αν έχει πάστα βάζεις κι εκεί.αποσύνδεσε σκληρό μνήμες και την μπαταρία του bios.σύνδεσε ξανά την μπαταρία του bios και την μνήμη και προσπάθησε να το ανοίξεις.

Η οθόνη λίγο δύσκολο να χαλάσει.συνήθως είναι οι κάρτες γραφικών και οι μητρικές σε όλα τα netbook και notebook .

Αυτό συμβαίνει λόγω υψηλών θερμοκρασιών και λόγω σκόνης στην ψήκτρα.Δεν πρέπει να το ακουμπάτε όπου να ναι.Π.χ. κουβέρτες και γενικά επιφάνειες οι οποίες αναπτύσσουν μεγάλες θερμοκρασίες.

Θέλει προσοχή το λαπτοπ. Περισσότερη από ότι το desktop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατ'αρχάς σ'ευχαριστώ πολύ για τα tips!

Αυτό με την μπαταρία και την τροφοδοσία το δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα...

Και το laptop είναι ημερών οπότε δεν παίζει να έχει μαζέψει τόσο πολύ σκόνη...

Θα δοκιμάσω αν είναι και τις άλλες λύσεις που μου προτείνεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...