Προς το περιεχόμενο

Netfaster ip address (αλλαγή ρυθμίσεων)


angel1ca

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Τις προάλλες χάλασε το ρούτερ Baudtec της Conn-x και θέλησα να το αντικαταστήσω με το netfaster της Ηol (το όρθιο λευκό με τα λουλουδάκια, το μοντέλο πρέπει να είναι το WLAN).

 

Έψαχνα στο forum και βοηθήθηκα πολύ σχετικά με την αλλαγή ρυθμίσεων στο netfaster, για να στηρίξει τη σύνδεση της Conn-x που έχω. Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα. ΑΔΥΝΑΤΩ να μπω στη σελίδα των ρυθμίσεων του ρούτερ, για να πραγματοποιήσω αυτές τις ρυθμίσεις. Πληκτρολογώ στη γραμμή διευθύνσεων είτε του internet explorer είτε του Mozilla Firefox to http://netfaster.wlan ή το http://192.168.2.1 αλλά τζίφος!

 

Παρόλ' αυτά ο υπολογιστής φαίνεται να εντοπίζει τη σύνδεση, ονομάζοντάς της ως ΗOL και όχι Conn-x. Να σημειώσω ότι δεν υπάρχει άλλη σύνδεση σε απόσταση 100 μέτρων περιμετρικά του σπιτιού μου, επομένως η σύνδεση που αναγνωρίζεται είναι σίγουρα η δική μου. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καποια νετφαστερ εχουν 192.168.1.1 ..το δοκιμασες;

μεταχειρισμενο το πηρες; παιζει να εχει αλλαχθει και η ip με...οποιαδηποτε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, δεν είναι μεταχειρισμένο. Το χρησιμοποιούσα όσο είχα σύνδεση hol και έμπαινα με την ip 192.168.2.1, όποτε χρειάστηκε να αλλάξω ρυθμίσεις. Γι' αυτό μου προξενεί εντύπωση που τώρα δεν μπορώ να μπω. Έχω δοκιμάσει και τη διεύθυνση που μου προτείνεις αλλά τζίφος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...