Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς τι αποδοχές έχει ένας υπάλληλος των καταστημάτων public και τι παίζει με την ασφαλισή του ; Αν κάποιος έχει δουλέψει εκεί ακόμα καλύτερα , γιατί σκέφτομαι για δουλειά σε αυτά

pm me, οποίος δεν θέλει να απαντήσει εδώ

Δημοσ.

Σου καναν προταση συνεργασιας η σκεφτεσαι να καταθεσεις βιογραφικο?

Ας πούμε οτι υπάρχει ενα ενδιαφέρον απο 2-3 διαφορετικά μέρη, οπότε ψάχνω για σχετικές πληροφορίες

Δημοσ.

γενικά είναι τυπικοί απ' όσο ξέρω.

δεν ξέρω μισθούς που δίνουν το τελευταίο διάστημα όμως.

Δημοσ.

γενικά είναι τυπικοί απ' όσο ξέρω.

δεν ξέρω μισθούς που δίνουν το τελευταίο διάστημα όμως.

Τι εννοεις τυπικοι; το θεμα ειναι να μην παλευεις κ για 300ευρω με σπαστο ωραριο

Δημοσ.

εισαι κανονικα ασφαλισμενος.το καθαρο ποσο που παιρνεις ειναι 580 ευρω.δουλευεις κανονικα στο ωραριο του καταστηματος

• Like 1
Δημοσ.

εισαι κανονικα ασφαλισμενος.το καθαρο ποσο που παιρνεις ειναι 580 ευρω.δουλευεις κανονικα στο ωραριο του καταστηματος

Έχεις δουλέψει εκεί; αυτο το ποσό που λες σε τι ωράριο αναφέρεται;

Δημοσ.

Έχεις δουλέψει εκεί; αυτο το ποσό που λες σε τι ωράριο αναφέρεται;

δουλευει ενα φιλαρακι μου εκει.και γενικα τοσο παει η ταριφα πλεον σε τετοια μαγαζια.θα δουλευεις κανονικα στο ωραριο που εχουν τα public.12ωρο.
Δημοσ.

580/4x5x12=2,4166666 ευρω ανα ωρα. Τουλαχιστον στην Αιγυπτο οι πυραμιδες κρατησαν πανω απο 5.000 χρονια.Το public?

• Like 1
Δημοσ.

580/4x5x12=2,4166666 ευρω ανα ωρα. Τουλαχιστον στην Αιγυπτο οι πυραμιδες κρατησαν πανω απο 5.000 χρονια.Το public?
Τα παμπλικ ανοίγουν και σάββατο οπότε 580/4*6*12=κάτω από 2ευρώ... Αυτή είναι η ελλάδα 2012
Δημοσ.

Τα παμπλικ ανοίγουν και σάββατο οπότε 580/4*6*12=κάτω από 2ευρώ... Αυτή είναι η ελλάδα 2012

2013

Υπεθεσα οτι παιρνουν και ενα ρεπο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...