ilona Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 καλησπεραααααα...!!! ειμαι αναμεσα σε: samsung galaxy s3, samsung galaxy note 2 και iphone 4s??? εσει; τι λετε?? και γιατι??!!
parasaser Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 βασικά περίμενε λίγο ακόμα γιατί τώρα βγαίνουν και καινούργια κινητά οπότε και θα πέσουν οι τιμές σε αυτά και θα έχεις περισσότερες επιλογές. από αυτά που γράφεις εγώ θα έπαιρνα το galaxy 3, το note 2 είναι τεράστιο, εγώ 2 εβδομάδες το είχα και το έδωσα για αυτό τον λογο το iphone 4s καλό αλλά παλιό. αν έπαιρνα τώρα κινητό θα έπαιρνα το sony experia z άλλες προτάσεις htc one και μπορείς να περιμένεις για το καινούργιο samsung galaxy s4 1
ilona Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 το note δεν βολευει στο χερι η στο "κουβαλημα"?
parasaser Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 και στα 2 με το ένα χέρι τα μηνύματα τα ξεχνάς, βασικά όλες τις λειτουργίες τις ξεχνάς, αναγκαστικά με τα δυο! από μακριά μοιάζει με tablet! σε τσέπη δεν μπαίνει εύκολα ή μπορεί να εξέχει 1
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 τα εχεις δει ποτε απο κοντα; τι χρησεις θα κανεις περαν του τηλ; Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
iMarilina Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 καλησπεραααααα...!!! ειμαι αναμεσα σε: samsung galaxy s3, samsung galaxy note 2 και iphone 4s??? εσει; τι λετε?? και γιατι??!! Γιατί 4s και όχι 5άρι? βασικά περίμενε λίγο ακόμα γιατί τώρα βγαίνουν και καινούργια κινητά οπότε και θα πέσουν οι τιμές σε αυτά και θα έχεις περισσότερες επιλογές. από αυτά που γράφεις εγώ θα έπαιρνα το galaxy 3, το note 2 είναι τεράστιο, εγώ 2 εβδομάδες το είχα και το έδωσα για αυτό τον λογο το iphone 4s καλό αλλά παλιό. αν έπαιρνα τώρα κινητό θα έπαιρνα το sony experia z άλλες προτάσεις htc one και μπορείς να περιμένεις για το καινούργιο samsung galaxy s4 Καλό αλλά παλιό το 4s? Μια χαρά είναι.
parasaser Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλό αλλά παλιό το 4s? Μια χαρά είναι. είναι καλό κινητό , αλλά δεν θεωρώ σωστό να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για 3.5 ίντσες και για ένα παλιό hardware αυτήν την χρονική στιγμή. 2
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 αν σε νοίαζουν τα λεφτά που θα δώσεις,αν δεν έχεις σκοπό να το παίξεις μουράτος, κι αν θέλεις να έχεις άπειρες επιλογές στο λογισμικό, μην πας σε γιωτόφωνο. από εκεί και μετά συμφωνώ με τον para για το Xperia Z,Htc One, και να περιμένεις το S4 για τον Νότι το ξεχνάς διότι ανήκει στην "μπ@στ@ρδεμένη" κατηγορία των phablets, κάτι για το οποίο δεν βολεύει καθόλου ούτε για χρήση κινητού ούτε και για tablet 2
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 για τον Νότι το ξεχνάς διότι ανήκει στην "μπ@στ@ρδεμένη" κατηγορία των phablets, κάτι για το οποίο δεν βολεύει καθόλου ούτε για χρήση κινητού ούτε και για tablet Θα διαφωνησω. Οντως καποιους μπορει να μην τους βολευει. Αλλοι ωστοσο δε θα μπορουσαν χωρις αυτο Προσωπικα τη θεωρω την πιο αρτια συσκευη που υπαρχει αυτην τη στιγμη. Ισως και το S3 LTE
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 είναι μία συσκευή που δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες. Tablet στις 5.5 ίντσες? δεν βολεύει με τίποτα. θα μου πεις εδώ άλλοι βλέπουν ταινίες σε 4 ίντσες.. καλά οκ κινητό στις 5.5 ίντσες? εδώ φυσικά γελάμε δεν χρειάζεται να πω κάτι ούτε μπορεί να κάνει και τα 2 μαζί μιας και δεν μπορεί να κάνει σωστά τα ξεχωριστά τμήματα είναι συσκευή για Nerds-Hobbysts-άτομα που δεν μπορούν να ζήσουν αν δεν αγοράσουν την "τελευταία λέξη" της τεχνολογίας- και πιθανώς και άτομα που απλά το πήραν για να το πάρουν χωρίς να το έχουν ουσιαστική ανάγκη. απλά με τον καιρό "το συνηθίζουν" όπως συνηθίζουμε κάθε τι ανούσιο στην εποχή μας (ε δεν νομίζω να ζούμε μία εποχή γεμάτη στην ουσία..) επίσης την θεωρείς άρτια ως προς τι?
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λες πως ουτε μπορει να κανει και τα 2 μαζι μιας και δε μπορει να κανει σωστα τα ξεχωριστα τμηματα. Τι εννοεις? Μια χαρα τα κανει. Επισης ειναι συσκευη για ατομα που θελουν μεγαλη οθονη για πλοηγηση και ενα λειτουργικο που δενει τελεια με το hardware. Το οποιο συνολο θα χρησιμοποιησουν ως εργαλειο στη δουλεια τους και οχι μονο. Επισης (αν και αυτο με αφηνει προσωπικα αδιαφορο) εχει μια παρα πολυ καλη καμερα στην κατηγορια του, εναν δεκτη gps που λειτουργει αψογα και μια τελεια μπαταρια για να υποστηριζει τα παραπανω. Γι'αυτο τη θεωρω αρτια διοτι εχει πολυ καλο συνδυασμο hardware/software σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Ποια αλλη συσκευη κατα τη γνωμη σου προσφερει κατι τετοιο? 1
PsyGreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Λες πως ουτε μπορει να κανει και τα 2 μαζι μιας και δε μπορει να κανει σωστα τα ξεχωριστα τμηματα. Τι εννοεις? Μια χαρα τα κανει. Επισης ειναι συσκευη για ατομα που θελουν μεγαλη οθονη για πλοηγηση και ενα λειτουργικο που δενει τελεια με το hardware. Το οποιο συνολο θα χρησιμοποιησουν ως εργαλειο στη δουλεια τους και οχι μονο. Επισης (αν και αυτο με αφηνει προσωπικα αδιαφορο) εχει μια παρα πολυ καλη καμερα στην κατηγορια του, εναν δεκτη gps που λειτουργει αψογα και μια τελεια μπαταρια για να υποστηριζει τα παραπανω. Γι'αυτο τη θεωρω αρτια διοτι εχει πολυ καλο συνδυασμο hardware/software σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Ποια αλλη συσκευη κατα τη γνωμη σου προσφερει κατι τετοιο? εννοώ ότι χάνει την ουσία (εξήγησα παραπάνω γιατί) δεν εννοούσα πως χάνει λειτουργικά. για πλοήγηση με οθόνη στις 4' μπορείς (τα περισσότερα GPS κάπου εκεί είναι ) το λειτουργικό με το hardware, με root το ξεπερνάς σε όλα τα Android κάμερα οκ και το δικό μου μια χαρά κάμερα έχει (Nexus S) η μπαταρία είναι ανάλογη των ιντσών μιας και είναι πιο ενεργοβόρα από μικρότερες ίντσες. δεν θα μπορούσαν στις 5.5' να βάλουν 2100mAh εν ολίγης : πάρα πολλές συσκευές προσφέρουν τα ίδια, ίσως και περισότερα, χωρίς να χάνουν την ουσία, και φυσικά με πιο λίγα λεφτά
nfeel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να μπω σε κουραστικές λεπτομέρειες που τις έχουμε αναλύσει πολλάκις σε αυτό αλλά κ σε άλλα forums,σχετικά με τα μοναδικά features που εισήγαγε η samsung με το note II. Θα περιοριστώ μονάχα σε ένα. 2:30 true mouse hover experience με τη χρήση s pen.Ποιο άλλο κινητό σου προσφέρει κάτι παρόμοιο? είναι μία συσκευή που δεν προσφέρει κάτι ουσιώδες. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2013 από billdanos 1
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 εννοώ ότι χάνει την ουσία (εξήγησα παραπάνω γιατί) δεν εννοούσα πως χάνει λειτουργικά. για πλοήγηση με οθόνη στις 4' μπορείς (τα περισσότερα GPS κάπου εκεί είναι ) το λειτουργικό με το hardware, με root το ξεπερνάς σε όλα τα Android κάμερα οκ και το δικό μου μια χαρά κάμερα έχει (Nexus S) η μπαταρία είναι ανάλογη των ιντσών μιας και είναι πιο ενεργοβόρα από μικρότερες ίντσες. δεν θα μπορούσαν στις 5.5' να βάλουν 2100mAh εν ολίγης : πάρα πολλές συσκευές προσφέρουν τα ίδια, ίσως και περισότερα, χωρίς να χάνουν την ουσία, και φυσικά με πιο λίγα λεφτά Μeh, δε θα το ελεγα. Το root σε βοηθα να ξεπερασεις καποια θεματακια του λειτουργικου, ωστοσο εχει να κανει με την υλοποιηση της εταιρειας (αφου οι custom roms εκτος εξαιρεσεων βασιζονται εκει). Φυσικα και το δικο σου εχει καλη καμερα. Αλλα υστερει αλλου. Και ενα Xperia πωστολενε εχει καλύτερη καμερα απο του Note 2. Αλλα υστερει αλλου. Γι'αυτο μιλησα για αρτια συσκευη. Ειναι πιο ενεργοβορα η οθονη σιγουρα, αλλα με τη μπαταρια που του εχουν εχει καλυτερη διαρκεια ζωης απο λ.χ το Nexus 4 που εχει λιγοτερο ενεργοβορα οθονη. Αρτιοτητα και παλι. Και δεν ειχα αναφερει καν το spen συγκεκριμενα, αλλα το βιντεο του nfeel ειναι σαφεστατο. Εννοειται πως το Note 2 δεν ειναι για ολους. Απλα αντιτιθεμαι στο "ανήκει στην "μπ@στ@ρδεμένη" κατηγορία των phablets, κάτι για το οποίο δεν βολεύει καθόλου ούτε για χρήση κινητού ούτε και για tablet" και "δεν προσφερει κατι ουσιωδες" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα