DEDRIBOY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Καλημέρα ...Σήμερα το πρωί ακούγοντας και τη συμβουλή του συμφορίτη μας liakjim Ο συγκεκριμενος φορητος , ειναι φυσικα Clevo κ ειναι πολυ καλο σασιμε καλο συστημα ψυξης ΑΛΛΑ η καρτα γραφικων ειναι κολλημενη στην μητρικηοποτε δεν αλλαζει. Δεν ξερω τα οικονομικα σου αλλα αν μπορουσες να πηγαινες εδω http://www.plaisio.g...675-BD-Win8.htm , οπου θα μπορουσες στον μελλον να πεταξεις μια 675mx/7970m ή ποιος ξερει τι θα υπαρχει τοτε... Πετάχτηκα μέχρι το Πλαίσιο και πήρα αυτό ....http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm Με το σκεπτικό ότι δέν με κάλυψε το μηχάνημα δέν αλλάζει η κάρτα πήγα και παρέδωσα το προηγούμενο και πήρα αυτό....Οπότε τώρα θα μπορώ να αλλάξω στο μέλλον και την κάρτα γραφικών .....!!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Προφανως και εχεις καποιο κονε στο Πλαισιο. Γιατι -ειδικα- το Πλαισιο δεν επιτρεπει επιστροφες σε ανοιγμενα προιοντα και ειδικα χρησιμοποιημενα. (εδω μου ξεψυριζουν ακομα και σφραγισμενα μελανια που εχω παει). Το αναφερω για να μην μπερδευτει καποιο παιδι και νομιζει οτι μπορει να επιστρεψει μεταχειρισμενο/ανοιγμενο λαπτοπ η καποιο αλλο προιον. 1
DEDRIBOY Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αγαπητέ μου φίλε δέν έχω κανένα κονέ....Απλά άμα διαβάσεις αυτά που σου λέει το τιμολόγιο και οι όροι αγοράς μπορείς να κάνεις αλλαγές....Π.χ. Αλλαγή προιόντος για οποιοδήποτε λόγω εντός 14 ημερών... Δέν μου άρεσε...Δέν με κάλυψε η κάρτα γραφικών...Κάνει θόρυβο κτλ κτλ....Αλλά εντός 14 ημερών....
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Σωστοοοος, μιας κ εχεις πλεον εικονα αν θες πες μας τις εντυπωσεις σου κ ιδιαιτερα εν συγκρίση με τον αλλον...
DEDRIBOY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Λοιπόν δεν είδα μεγάλη διαφορά σε θέματα θερμοκρασίας....Σε γραφικά η 670 είναι σαφέστατα καλύτερη...και με 16gb Ram..Από θέμα σκαρί το ίδιο ακριβώς απλα έχουνε ενισχύσει και το πλαίσιο στα αυτάκια της οθόνης.....Απλά πετάει ....!!!!!
liakjim Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Και οταν πλεον θα ειναι ανεπαρκης (που μεταξυ μας ηδη ειναι -τουλ στα νεα παιχνιδια πχ Crysis 3) , τον αναβαθμιζεις πολυ ευκολα.
bele Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Συμφωνω με τους αποπανω και να πω οτι τα turbo-x εχουν αναβαθμιστει αρκετα..μπορει το καλυμμα τους να ειναι απο πλαστικο αλλα στο εσωτερικο τους εχουν cpu,ram, gpu ανωτερα απο αλλα λαπτοπ της ιδια τιμης. Εγω πριν 2 χρονια περιπου πηρα ενα με i7 2630,8gb ram, gt 540, wd 750gb@7200rpm στα 700 Ευρω και δεν εχει χρειαστει τιποτα. Καμια βλαβη hardware, αρκετα καλη ψυξη με idle στους 45 βαθμους και το μονο που εχω κανει μονος μου ανοιγοντας το λαπτοπ ειναι καθαρισμος απο σκονες.
xristoforos89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αγαπητέ μου φίλε δέν έχω κανένα κονέ....Απλά άμα διαβάσεις αυτά που σου λέει το τιμολόγιο και οι όροι αγοράς μπορείς να κάνεις αλλαγές....Π.χ. Αλλαγή προιόντος για οποιοδήποτε λόγω εντός 14 ημερών... Δέν μου άρεσε...Δέν με κάλυψε η κάρτα γραφικών...Κάνει θόρυβο κτλ κτλ....Αλλά εντός 14 ημερών.... Kαλεσα το πρωι στο πλαισιο για να επιστρεψω ενα lg κινητο που αγοραστηκε πριν απο 15μερες. Η απαντηση του ηταν οτι 'εφοσον εχει ανοιχτει το προιον δεν μπορουμε να το δεχτουμε πισω' Δεν μου ανεφεραν κατι περι 14 ημερων.
DEDRIBOY Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δέν χρειάζεται να τους καλείς....Πάς από εκεί με την απόδειξη τιμολογίου....Είναι πολύ απλό...Επίσης να αναφέρω ότι έχω κάνει αλλαγή λάπτοπ ενός φίλου μου που πάρει ένα Sony vaio ....Και ήτανε χάλια η κάρτα γραφικών ...Στα ίδια χρήματα έιχε ενα hp με καλύτερη κάρτα γραφικών...Πήγαμε μέσα (Media Market) μετά το ΡΑΙΑ το Νοσοκομείο (Δέν ξέρω και καλά τις περιοχές)..και είπα δέν με καλύπτει το λάπτοπ πολύ φτωχή κάρτα γραφικών θέλω να το αλλάξω....Το πήρανε το είδαν ότι είναι αχτύπητο κτλ κτλ και σε μισή ώρα είχα πάρει το νέο λάπτοπ για το φίλο μου !!!!!! Παιδιά απλά διαβάζεται τα ψιλά γραμματάκια....Και ότι αποριές έχεται τις οποίες αναγράφονται επάνω στ τιμολόγιο το οποίο παραλαμβάνεται και δέν γνωρίζεται να τους βάζεται να σας τα εξηγούν....
xristoforos89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 H αποδειξη αγορας μου αναγραφει ''αντικατασταση σε 7 ημερολογικες μερες (DOA) κατοπιν τεχνικου ελεγχου''. Τι σχεση εχει το DOA με την δυνατοτητα να επιστρεψεις το προιον; Επισης αλλο η αντικατασταση και αλλο η δυνατοτητα επιστροφης. Οσον αφορα τα media markt σου δινουν το δικαιωμα για επιστροφη του προιοντος, οπως και τα multirama/public. Βεβαια στα παραπανω καταστηματα το αναφερουν χαρακτηριστικα οι οροι επιστροφης ενος προιοντος. Ps: Οσοι ειμαστε 'παλιοι' στις αγορες απο Πλαισιο, γνωριζουμε πιστευω οτι το μοναδικο πραγμα που σκοπευουν ειναι το κερδος και οχι η εξυπηρετηση.
Antwni Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Ps: Οσοι ειμαστε 'παλιοι' στις αγορες απο Πλαισιο, γνωριζουμε πιστευω οτι το μοναδικο πραγμα που σκοπευουν ειναι το κερδος και οχι η εξυπηρετηση. off topic Και ο υπνωτισμός :P
DEDRIBOY Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τι νσ σου πώ φίλε μου εγώ πάντως προσωπικά απιτώ να ε΄χω το καλύτερο εφόσον τους πληρώνω και γίνομαι αφάνταστα πιεστικός μέχρι να πετύχω αυτό που είναι πάντα το καλύτερο για εμένα.....!!!!!!! Δέν χρεάζεται να σχολιάσω η να αναφέρω κάτι άλλο....Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και έχει τις απόψεις του!!!! Σας ευχαριστώ όλους για την βοηθεία σας σε αυτό το Θέμα..!!!!!
Thanosr7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Εχω το συγκεκριμενο μηχανημα 3 και κατι χρονια.. απ τις πρωτες μερες καμενα pixel στην οθονη που πλεον αριθμουν τα 5 σε ολη την οθονη, αρκετες φορες ετρωγε κολληματα σοβαρα, προβλημα με την καρτα δικτυου οπου το πηγα για ελεγχο οταν ηταν στην εγγυηση κ δεν το εφτιαξαν.. και το τελευταιο κ καλυτερο χαλασε η μητρικη πριν λιγες ημερες κ μου ζητανε 340 ευρω για την αλλαγη της.. +10 ευρω για τον ελεγχο σε δικο τους λαπτοπ. Μακρια κ αγαπημενοι.. ουτε διαφημιστικο στυλο δεν ξανα παιρνω απο αυτους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα