Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αυτό εννοείται δεν έχω τέτοιες τρελές απαιτήσεις,που και κάποιος να θέλει στην εποχή μας λόγω οικονομικών τα τελευταία χρόνια αποτελεί απαγορευτικό.Δυστηχώς η γνώση στην εποχή μας θεωρείται για λίγους όπως στα παλιά τα χρόνια!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλα με την γραμματεία σου για να σε κόψουν σε μαθήματα με χαμηλό βαθμό ώστε να τα ξαναδώσεις για βαθμό

βρες μια δικαιολογία του τύπου "δεν διάβαζα γιατί ήμουν όλη την ώρα για καφέ και με τις γκόμενες, μπορείτε παρακαλώ να με κόψετε σε 5-6-15 μαθήματα?"

Η Πιθανότητα να σε κόψουν για να τα ξαναδώσεις για βαθμό είναι 0.00000001% (όσο και στην διαφήμιση της Coca-Cola)

• Like 1
Δημοσ.

τι βαθμός και κουραφέξαλα, δεν τα κοιτάει κανείς στην Ελλάδα αυτά.

Αυτό το λέει κάποιος που έχει βαθμό ή κάποιος που δεν έχει;

Γιατί όσοι δεν έχουν λένε ότι δεν τα κοιτάει κανείς ενώ όσοι έχουν το δείχνουν ως skill τους και μερικές, εάν όχι αρκετές, φορές τους ωφελεί. 

Οπότε, εάν το έχεις σαφώς και θα το κοιτάξει κανείς. Εάν δεν το έχεις, δεν μπορεί να το κοιτάξει. 

Δημοσ.

Αυτό το λέει κάποιος που έχει βαθμό ή κάποιος που δεν έχει;

Γιατί όσοι δεν έχουν λένε ότι δεν τα κοιτάει κανείς ενώ όσοι έχουν το δείχνουν ως skill τους και μερικές, εάν όχι αρκετές, φορές τους ωφελεί. 

Οπότε, εάν το έχεις σαφώς και θα το κοιτάξει κανείς. Εάν δεν το έχεις, δεν μπορεί να το κοιτάξει. 

7πτυχίο 8μεταπτυχιακό. το λέω με βάσει τι γίνεται στην παρούσα φάση στην Ελλάδα.

Δημοσ.

ε τραβάτε να πάρετε πτυχίο με 5-6 χωρίς να διαβάσετε καν... α ρε γατάκια, δεν υπάρχει πια το "Θα με βάλουν κάπου στο δημόσιο"... ΜΠΟΥ! Ξυπνάτε.

Δημοσ.

ε τραβάτε να πάρετε πτυχίο με 5-6 χωρίς να διαβάσετε καν... α ρε γατάκια, δεν υπάρχει πια το "Θα με βάλουν κάπου στο δημόσιο"... ΜΠΟΥ! Ξυπνάτε.

έχεις βγει στην αγορά εργασίας ιδιωτικού τομέα?

Δημοσ.

7πτυχίο 8μεταπτυχιακό. το λέω με βάσει τι γίνεται στην παρούσα φάση στην Ελλάδα.

Αν δεν έχεις βύσμα κοιτάνε τα πάντα, βαθμούς, συστάσεις , εμφάνιση , πόσες διαφορετικές δουλειές έχεις κάνει ( το " παιδί για όλες τις δουλειές " ψάχνουν συνήθως ). Τη θέση στο αντικείμενο σου όμως θα στη φάει το βύσμα, να εξηγούμαστε έτσι, εσύ θα είσαι σε μία κωλοθέση με βασικό και θα σε βάζουν να κάνεις και τη δουλειά των υπολοίπων άχρηστων που μπήκαν με γνωστό...

Αν έχεις βύσμα δε μετράνε αυτά , μπορεί να μη ξέρεις ορθογραφία , να μην ξέρεις H/Y, να σου ζητάνε να βγάλεις marketing plan και να μην ξέρεις βασικά μαθηματικά αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία ! Θα στο βγάλει το " παιδί για όλες τις δουλειές " το plan και θα το παρουσιάσεις για δικό σου ας πούμε, αν τσινήσει αυτό το παιδί θα το διώξουμε και θα πάρουμε άλλο για να βγάλει τη δουλειά.

Ακούγομαι υπερβολική αλλά νομίζω όλοι μας τα έχουμε βιώσει αυτά!

Υ.Γ. Αν θέλετε θέση στο αντικείμενο σας όταν σας προτείνει το αφεντικό ταξίδι και φαγητό έξω να δέχεστε αλλιώς όχι θέση δε θα πάρετε αλλά σας περιμένει ο ΟΑΕΔ !

• Like 2
Δημοσ.

έχεις βγει στην αγορά εργασίας ιδιωτικού τομέα?

Αν εξαιρέσουμε δουλειές που δεν χρειάζονται πτυχίο, ΌΧΙ, προσωπικά αν είχα πτυχίο με 5 ή 6 δεν θα είχα τα μούτρα να παω κάπου για συνέντευξη.

ΥΓ: Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι είναι πολύ εύκολο να περάσεις μαθήματα με 5, άσε που με τις σκούπες ακόμα και να μην ξέρεις τίποτα περνάς... μετά σου λένε "Τόσοι πτυχιούχοι άνεργοι", εμ...

Δημοσ.

Ουτως η αλλως στα περισσοτερα μεταπτυχιακα που εχουν μεσα στατιστικη θα σου ζητησουν gmat. Αν πιστευεις οτι ο μο σου ειναι χαμηλος δωσε το gmat ουτως η αλλως και στελνε το μαι με την αιτηση ειτε το ζητουν ειτε οχι. Πιστευω οτι με ενα καλο σκορ στο gmat 650+ οι βαθμοι σου μικρο ρολο παιζουν.

Δημοσ.

δεν θέλω να πλατιάζω αλλά θα αναγκαστώ.. στον ιδιωτικό τομέα κοιτάνε την ΕΜΠΕΙΡΙΑ πάνω απ' όλα  ._

βαθμούς και ιστορίες είναι for the looks only.

και μιλάμε για την 2009 και μετά εποχή που έχουν αλλάξει τα κλασσικά δεδομένα, που κάθε θέση εργασίας έχει από πίσω 123491234098 άτομα με της Παναγιάς τα μάτια...

μετά την εμπειρία είναι η ΗΛΙΚΙΑ & η ΚΑΤΟΧΗ ΠΤΥΧΙΩΝ. έχεις ή δεν έχεις χαρτί κι αν ναι τι χαρτιά συνολικά και φυσικά από που (εξωτερικό? εσωτερικό? κολοπετινίτσα? πολυτεχνίο?)

μετά είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, από το τι γουστάρεις να κάνεις στον ελευθερό σου χρόνο, μέχρι πως θα αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που θα σου παρουσιαστεί

στο θέμα βαθμού δίνουν από ελάχιστη εως καθόλου σημασία.

επίσης δεν αναφέρθηκα πουθενά για κονέ κ.λπ.

τέλος, μιλάω για εταιρείες πολυεθνικές , όχι το μπαράκι του Βασίλη (διαφορετική βαρύτητα)

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως επειδή τα ζω τα πράγματα καταλαβαίνεις ποιοι είναι αστέρια και παίρνουν βαθμούς και ποιοι είναι παπαγάλοι που παίρνουν 8+ και μετά στο επόμενο εξάμηνο δεν θυμούνται τα βασικά.Αλλά τελικά βλέπω πω στην Ελλάδα ότι σου κολλάνε κάποιες ταμπέλες.Περνάς κύριε το μάθημα με καλό βαθμό είσαι πανέξυπνος δεν περνάς με καλό βαθμό είσαι τουρίστας.Σίγουρα μπορεί τα πράγματα να είναι έτσι αλλά μην τα γενικεύουμε και όλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

7 πτυχίο δεν είναι "βαθμός" (μία χαρά είναι... ένα αξιοπρεπέστατο "Λίαν Καλώς".. εάν είναι και αυτό δεν είναι απλό "Καλά"). Εάν είχες πάνω από 8 ή πάνω από 8,65 τότε θα είχε μία βαρύτητα η άποψή σου περί "αχρείαστων" βαθμών. 

Εγώ πάντως επειδή τα ζω τα πράγματα καταλαβαίνεις ποιοι είναι αστέρια και παίρνουν βαθμούς και ποιοι είναι παπαγάλοι που παίρνουν 8+ και μετά στο επόμενο εξάμηνο δεν θυμούνται τα βασικά.Αλλά τελικά βλέπω πω στην Ελλάδα ότι σου κολλάνε κάποιες ταμπέλες.Περνάς κύριε το μάθημα με καλό βαθμό είσαι πανέξυπνος δεν περνάς με καλό βαθμό είσαι τουρίστας.Σίγουρα μπορεί τα πράγματα να είναι έτσι αλλά μην τα γενικεύουμε και όλα.

Δεν μπορώ να κρίνω τι παίζει σε όλα τα αντικείμενα ούτε και να γενικεύσω για όλους τους φοιτητές. Όμως, είναι θέμα κοινής λογικής ότι αυτός που ΔΕΝ έχει κάτι, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να το αποκτήσει, δεν μπορεί να κρίνει εάν χρειάζεται αυτό το κάτι ή όχι. 

Αυτό έχεις, με αυτό πήγαινε. Το εάν αξίζεις ή όχι θα το δείξεις όταν σου δοθεί η ευκαιρία σου. 

Δημοσ.

Προφανώς ξέρω τι γνώσεις έχω αποκτήσει από την σχολή αυτά τα χρόνια και συνεχίζω να αποκτώ.Δεν είναι λογικό να μην κρίνω τους άλλους επειδή δεν το μπόρεσα να το αποκτήσω γιατί τότε θα θέσω και το εξής επιχείρημα,που ξέρει ο άλλος υπο ποιες προϋποθέσεις δεν τα κατάφερα;!Οπότε μου φαίνεται άτοπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...