Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηγετης για τα φτωχα λαικα στρωματα.Μιλαμε για φτωχια ομως ετσι ? Οχι σαν κατι αλλους ''αριστερους''

Κοιτα προσωπικα ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος πλουσιος δεν μπορει να ειναι αριστερος. Το αντιθετο φτωχος και καραδεξιος μου φαινεται πολυ πιο γελοιο..
  • Like 3
  • Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κοιτα προσωπικα ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος πλουσιος δεν μπορει να ειναι αριστερος. 

Mπορει πως δεν μπορει.Αλλοι ασχολουνται με τον φιλοτελισμο.Αλλοι ειναι αριστεροι με δεξιες (συχνα κρατικοδιαιετες ) τσεπες και ασχολουνται με την ''αριστερα''.

Δημοσ.

Σχετικα με τις θεωριες συνομωσιας περι καρκινου μ'αρεσει που αναφερεστε σαν να μιλαμε για καμια αρρωστια που επηρεαζει το 1% του πληθυσμου. Οτι θεριζει χωρις να κανει διακρισεις (απο τον Τσαβες εως τον Τζομπς και απο ιατρους εως θαυματουργους που γιατρευουν με τη βοηθεια του Θεου-Χριστοδουλους κλπ) δεν σας περνα απτο μυαλο ετσι?

Οτι αν θελουν να εξοντωσουν οι συνομωσιολογοι τον Τσαβες και λοιπους ηγετες μπορουν να το κανουν με αμεσοτερους τροπους, αντι να τον "κολλανε" καρκινο και να ειναι μια 3ετια+ στο περιμενε αυτοι και τα "συμφεροντα" τους, ουτε αυτο περνα απτο μυαλο ετσι? Ασε που ο καρκινος ΔΕΝ κολλαει, αντιθετως υπαρχουν αλλες θανατηφορες ασθενειες "να τον κολλησουν"...Αλλα διαλεξαν καρκινο οι ΣιωνιστοΛιακοπουλοι...

Η περιπτωση να πασχουν απο καρκινο στον εγκεφαλο οι ΙΔΙΟΙ που πιστευουν στις παπαροθεωριες συνομωσιας του καθε μπλογκ, ουτε αυτη σας περνα απτο μυαλο? Και δεν αναφερομαι σε αυτους του παροντος τοπικ αλλα σε αυτους που διαδιδουν τετοιου τυπου θεωριες συνομωσιας εδω και κατι χρονια με αποτελεσμα τωρα να εχουν γινει mainstream: Πεθανε ο Τσαβες απο καρκινο αρα ή Αμερικανικος ή Εβραικος δαχτυλος πισω απο τον καρκινο!

• Like 1
Δημοσ.

Mπορει πως δεν μπορει.Αλλοι ασχολουνται με τον φιλοτελισμο.Αλλοι ειναι αριστεροι με δεξιες (συχνα κρατικοδιαιετες ) τσεπες και ασχολουνται με την ''αριστερα''.

Σιγουρα συμβαινει και αυτο, αλλα μπορει καποιος πραγματι να εχει αποψεις αριστερες και να εχει κερδισει λεφτα απο την δουλεια του. Οταν λες με δεξιες τσεπες εννοεις να τα εχει κλεψει. Δεν μπορουμε να καταδικασουμε αυτους τους ανθρωπους να μην επιτυχουν επαγγελματικα επειδη ειναι αριστεροι. Τι σημαινει αυτο;Εισαι αριστερος αρα πρεπει να αποτυχεις επιτηδες;Το αλλο ο αλλος να ειναι ψωμολυσας και να ειναι δεξιος , αυτο μου φαινεται πολυ πιο περιεργο γτ υποτιθεται οτι υποστηριζει το κεφαλαιο.

Εξαλλου πλυν των χρηματων ειναι και η χαρα της δημιουργιας. Δλδ τι του λες του αλλου , μην δουλεψεις και μην πετυχεις γιατι θα εισαι αριστερος με δεξιες τσεπες;Το βρισκω χαζο . Οταν γινεται υποκριτικα δλδ καποιος το παιζει υπερ των εργαζομενων και απο πισω ειναι κατι αλλο ναι εκει καταλαβαινω τι μου λες. Αλλα δεν πιστευω οτι απαγορευεται να εχουν αποψεις οσοι ειναι καλοι στην δουλεια τους . Δλδ οσοι βγαλαν λεφτα τα κλεψανε;

Δημοσ.

δεν ξέρω για καρκίνους , αλλά δεν υπάρχουν πλέον θεωρίες συνομωσίας, αλλά πράξεις συνομωσίας, εκτός αν είμαστε τόσο αφελείς που ζούμε με παροπίδες κάνοντας πιστεύοντας ότι μας λένε τα ΜΜΕ

κάτι που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει κι ο λαός.

Δημοσ.

Το αλλο ο αλλος να ειναι ψωμολυσας και να ειναι δεξιος , αυτο μου φαινεται πολυ πιο περιεργο γτ υποτιθεται οτι υποστηριζει το κεφαλαιο..

Δεξιος η αντικρατιστης ? Λες οι παμφτωχοι υποστηρικτες του Τσαβες να ετρεμαν μην τυχον και αξιολογηθουν στο δημοσιο  ?

Δημοσ.

κάτι που επαναλαμβάνετε παύει να είναι σύμπτωση, όπως λέει κι ο λαός.

Σωστα, πες μας τωρα και ποιοι κρυβονται πισω απο την επαναληψη του καρκινου σε καμποσα εκατομυρια ανθρωπων, να ξερουμε τουλαχιστον ποιος ειναι ο κρυφος αυτος χασαπης της γης που σκορπα κατ'επιλογη τον θανατο στον πλανητη (δηλαδη την κυρα Μαρια απεναντι την διαλεξε ο ιδιος που διαλεξε και τον Τσαβες, ο ιδιος που διαλεξε και τον Τζομπς, καθοτι συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση)!
  • Like 1
Δημοσ.

Δεξιος η αντικρατιστης ? Λες οι παμφτωχοι υποστηρικτες του Τσαβες να ετρεμαν μην τυχον και αξιολογηθουν στο δημοσιο  ?

Οι δεξιοι υποτιθεται οτι υποστηριζουν το κεφαλαιο..αρα δεν θα επρεπε δεξιοι να ειναι μονο οι πλουσιοι;Δεν ειναι περιεργο που υπαρχουν και φτωχοι υποστηρικτες;Αυτο σου λεω.. το να ειναι καποιος πλουσιος και να συμπαθει και τους φτωχους οκ το καταλαβαινω. Το αντιθετο οχι..
Δημοσ.

Σωστα, πες μας τωρα και ποιοι κρυβονται πισω απο την επαναληψη του καρκινου σε καμποσα εκατομυρια ανθρωπων, να ξερουμε τουλαχιστον ποιος ειναι ο κρυφος αυτος χασαπης της γης.

να ψάξεις την απάντηση στα ΜΜΕ, εγώ είμαι συνομωσιολόγος, κατ' εσε,σαν τον Alex Jones :P

και για την 11/9 εντάξει μωρέ , έπεσαν 2 αεροπλάνα από τρομοκράτες, τόσο απλά όπως τα παρουσιάσαν τα ΜΜΕ, ναι?

όλα απλά είναι τελικά , αφού μας προσέχουν "άλλοι" και μασάμε την έτοιμη τροφή τους :)

Δημοσ.

Σωστα, πες μας τωρα και ποιοι κρυβονται πισω απο την επαναληψη του καρκινου σε καμποσα εκατομυρια ανθρωπων, να ξερουμε τουλαχιστον ποιος ειναι ο κρυφος αυτος χασαπης της γης που σκορπα τον θανατο στον πλανητη!

Ο καρκινος προερχεται απο πολλα αιτια, ενα βασικο ειναι το κληρονομικο. Οκ;Αλλα ενα αλλο ειναι οι ουσιες διατροφης , τα καλυντικα, ως και οι θεραπειες. Ειναι κοινο μυστικο οτι καποιες θεραπειες παλαιοτερα προκαλουσαν καρκινους. Ολοι ξερουμε ποιες. Μπορει να προκληθει επομενως..
Δημοσ.

Midi,

Βαζω σττοιχημα οτι το αρθρο που λινκαρα ,δεν το διαβασες καν.Την εικονα που ειναι καταρχη, νοκουμεντο απο Αμερικανικο αρχειο για το βιολογικο οπλο που κρατανε στα χερια τους οι Αμερικανοι πολιτικοι της δεκαετιας του 70 το ειδες?

Και εννοειται οτι οι αλλοι τροποι δολοφονιας που επικαλεισαι,δεν γινονται στην εποχη μας,που οι λαοι παγκοσμια ειναι πολυ πιοι ευαισθητοποιημενοι στις δημοκρατικες ελευθεριες.Καλυτερα να περιμενουν 2-3 χρονια, που και αυτο μπορει να ωφειλεται στην καλη ιατρικη αγωγη και στην κραση του Τσαβεζ οτι αντεξε τοσο.

Και σε παρακαλω θερμα μην αναφερεις ξανα τον Λιακοπουλο ,αυτος ειναι φασιστας ,δεξιος,ρατσιστης και θρησκος,την αμορφωτη αστικη ταξη που ψηφιζε αυτους που μας εφεραν εδω εξυπηρετει,καμμια σχεση με Τσαβεζ.

να ψάξεις την απάντηση στα ΜΜΕ, εγώ είμαι συνομωσιολόγος, κατ' εσε,σαν τον Alex Jones :P

και για την 11/9 εντάξει μωρέ , έπεσαν 2 αεροπλάνα από τρομοκράτες, τόσο απλά όπως τα παρουσιάσαν τα ΜΜΕ, ναι?

όλα απλά είναι τελικά , αφού μας προσέχουν "άλλοι" και μασάμε την έτοιμη τροφή τους :)

Ναι βρε τσαμπα πληρωνει ο Αμερικανικος λαος δις δολλαρια για υπερμοντερνα οπλικα συστηματα,μερικα Πακιστανα με νυχοκοπτες και επιβατικα αεροπλανα της γραμμης τους εσκισαν το 2001.  :P

post-73690-0-81597100-1362578284_thumb.png

Δημοσ.

Το ότι υπάρχουν σχέδια ή και απόπειρες δολοφονίας πολλών ηγετών από τις ΗΠΑ δεν μυστικό.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι λατινοαμερικάνοι καπνίζουν πάρα πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι υπάρχουν σχέδια ή και απόπειρες δολοφονίας πολλών ηγετών από τις ΗΠΑ δεν μυστικό.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι οι λατινοαμερικάνοι καπνίζουν πάρα πολύ.

Με ξεπερασες. lol :devil:

Δημοσ.

Σωστα,

πες μας τωρα και ποιοι κρυβονται πισω απο την επαναληψη του καρκινου σε

καμποσα εκατομυρια ανθρωπων, να ξερουμε τουλαχιστον ποιος ειναι ο

κρυφος αυτος χασαπης της γης που σκορπα κατ'επιλογη τον θανατο στον

πλανητη (δηλαδη την κυρα Μαρια απεναντι την διαλεξε ο ιδιος που διαλεξε

και τον Τσαβες, ο ιδιος που διαλεξε και τον Τζομπς, καθοτι συμπτωση που

επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση)!

Ιδιας γεωπολιτικης σημασιας ειναι ο Jobs και η γειτονισα η Μαρια που πεθανε απο καρκινο, με τον Ούγκο Τσάβες.. ΟΚ.

Δεν μου την δινει αυτα που πιστευεις, δικαιωμα σου.. μου την δινει πως εσυ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ, ουτε μια μικρη πιθανοτητα να ειναι και καπως αλλιως τα πραγματα..

Εγω το ειπα απο την αρχη οτι δεχομαι οτι μπορει να κανω λαθος και να μην ειναι ετσι, εσυ τιποτα..

Στην Αμερικη οι ανθρωποι με καρκινο ειναι: Approx. 0.25% in the USA (about 759,562 out of 303,824,640 people)

Και παγκοσμια: Approx. 0.18% worldwide (about 12,000,000 out of 6,706,993,000 people)

Πως γινεται ξαφνικα στην λατινικη αμερικη το 60% των ηγετων να εχουν καρκινο, δεν ξερω.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...