Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Φωτη12 αντιληψου ένα πράγμα. Η εικονα που ανέβασε ο άνθρωπος, δεν αφορουσε την ποιοτητα ζωής του λαου της Βενεζουέλας και το κατακεφαλην εισόδημά τους, αλλά το πόσο αγαπουσαν τον ηγέτη τους. Μιλάμε για έναν άλλο πολιτισμό, που εκει ο μέσος πολιτης ξοδεύει 3 δολάρια κάθε μέρα και αυτο ειναι υπερβολη για τους μισθους τους. Ομως έτσι έχουν μάθει να ζουν και ειναι ευτυχισμένοι με αυτο. Το Καρακας ειναι μια παραγκουπολη κατα βάση. Αλλη ζωή αυτοι οι άνθρωποι σε σχέση με εμάς. Για άλλους λόγους αγαπάνε τον ηγέτη τους. Αλλα προτπα έχουν. Είδα και εμάς που το κατα κεφαλης εισόδημα ειναι μεγαλυτερο, πόσο καλά περνάμε πλεον. Δεν λέω αν αγαπήθηκε αλλά που φίλησε ο Χίτλερ τα χέρια του λαού του αυτό λέω και ζητάω.Δηλαδή αν αγάπησε αυτός τον λαό του Aυτο δεν εγινε ποτέ. (το να φιλησει τον λαό). Τουλάχιστον μια τέτοια φωτο θα ειχε γινει διάσημη...
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Φωτη12 αντιληψου ένα πράγμα. Η εικονα που ανέβασε ο άνθρωπος, δεν αφορουσε την ποιοτητα ζωής του λαου της Βενεζουέλας και το κατακεφαλην εισόδημά τους, αλλά το πόσο αγαπουσαν τον ηγέτη τους. Μιλάμε για έναν άλλο πολιτισμό, που εκει ο μέσος πολιτης ξοδεύει 3 δολάρια κάθε μέρα και αυτο ειναι υπερβολη για τους μισθους τους. Ομως έτσι έχουν μάθει να ζουν και ειναι ευτυχησμένοι με αυτο. Το Καρακας ειναι μια παραγκουπολη κατα βάση. Αλλη ζωή αυτοι οι άνθρωποι σε σχέση με εμάς. Για άλλους λόγους αγαπάνε τον ηγέτη τους. Αλλα προτπα έχουν. Είσαι σίγουρος ότι το Καράκας είναι παραγκούπολη;Γιατί αυτό που είδα στους κεντρικούς τουλάχιστον δρόμους εμένα με αφήνει με την εντύπωση ότι τέτοια πόλη εμείς θα έχουμε όταν θα ξεμαρμαρώσει ο εξαδάχτυλος και πάρουμε πάλι την Πόλη
Ntinaras Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι μια χαρα μπορουσε αλλα δεν ηθελε, της δοθηκε η ευκαιρια στον πρωτο γυρο των εκλογων αλλα εκανε πισω, κοινως την κοτα διοτι ειναι ευκολο να λες οχι σε ολα αλλα οταν πρεπει να αναλαβεις ευθυνες αρχιζουν τα αγγουρια. αυτο το πραγμα στην ελλαδα δεν ειναι αριστερα,ειναι κατι γιδια που λενε οτι ειναι αριστερα για να μαντρωνουν τα "αριστερα" προβατα οταν ειναι απογοητευμενα απο τις σκατενιες αποφασεις των εκαστοτε 2 μεγαλων κομματων. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι το Καράκας είναι παραγκούπολη;Γιατί αυτό που είδα στους κεντρικούς τουλάχιστον δρόμους εμένα με αφήνει με την εντύπωση ότι τέτοια πόλη εμείς θα έχουμε όταν θα ξεμαρμαρώσει ο εξαδάχτυλος και πάρουμε πάλι την Πόλη Και εδω εχουμε το φαινομενο: Google-μαχος εναντιον google-μαχου. (Οταν λες ειδες, διευκρινησε μας το πως). Τη βοηθεια του κοινου λοιπον, για το τι ειδους πολη ειναι το Καρακας... Καποιοι αγνοουν την μορφη μιας πολης που στην τελικη με μια φωτο στο google αποτυπωνεται ευκολα, αλλα εχουν αποψη και δη απολυτη και ξεκαθαρη και σιγουροτατη για τον ηγετη της χωρας ολης που θελει ωρες-βιβλια-μαρτυριες (απο πηγες σε βιβλια)-αντε και ντοκιμαντερ για να αποφανθεις τι ρολο βαραγε. Αλλα νταξ, υπαρχει φωτο που φυλαει τα χερια του κοσμου, υπαρχει κι αλλη που δειχνει εναν χλιδατο κεντρικο δρομο, αρα τι καθομαστε και συζηταμε! Μιλαμε για την μετενσαρκωση του Τσε πλεον, πορισμα! 1
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι το Καράκας είναι παραγκούπολη;Γιατί αυτό που είδα στους κεντρικούς τουλάχιστον δρόμους εμένα με αφήνει με την εντύπωση ότι τέτοια πόλη εμείς θα έχουμε όταν θα ξεμαρμαρώσει ο εξαδάχτυλος και πάρουμε πάλι την Πόλη Koίταξε...Το Caracas έχει 2 όψεις Αν έχεις πάει θα το ξέρεις. Το μεγαλυτερο μέρος των πολιτων ζει στα μικρά σπιτάκια (εντάξει το παραγκουπολη το έγραψα για έμφαση) Θα ήθελα ομως να μου πεις για τη νοοτροπία των ανθρωπων εκει. Ειναι μίζεροι? Δυστυχισμένοι? Χρωστάνε στο κράτος?Ποιές ειναι οι ασχολίες τους? Midi miliz δεν έχω πάει στο Caracas...μόνο οτι έχω διαβάσει. Για τον τέως ηγέτη τις αποψεις τις ειπαμε. Τωρα συζηταω με κάποιον που φαίνεται οτι έχει πάει, να δουμε μια αποψη της ζωής των ανθρωπων εκει.
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κατα κεφαλη εισοδημα Βενεζουελας τι υπερ φτωχων και τριχες κατσαρες δειτε που μενουν μονο , τελος τις ιδιες μαλακιες γραφατε και για τον Ισημερινο πριν 3 χρονια και πως εδιωξε το ΔΝΤ βεβαια μιλαμε οτι πεφτει αλλη πεινα εκει και τις ιδιες μπουρδες λεγατε και για την Αργεντινη .Οπως εχω πει ειτε σας αρεσει ειτε οχι ακομα και τωρα στην Ελλαδα της κρισης ειμαστε σε καλυτερο επιπεδο απο αυτες μονο και μονο επειδη ανηκουμε στην Ευρωπη. Μολις γινουν αυτα που ονειρευεστε για μονομερεις διαγραφες ,επαναστατικες ονειρωξεις και πεσει πεινα κανονικη εδω οχι ψευτοπεινα και τρωει ο ενας τον αλλον θα δειτε τι σημαινει να ζειτε σε τετοιες χωρες. Αρκετα με τις βλακειες του καθε ασχετου και εχω τυχει να εχω παει και στην Αργεντινη και στην Βενεζουελα.Εγω τα εχω δει με τα ματια μου και εσεις τα φανταζεστε η' εστερνιζεστε τις αποψεις του οποιου πολιτικου σχηματισμου σας συμφερει διοτι πολυ απλα εχουμε πει πως υπαρχει μια μονο ιδεολογια στην Ελλαδα αυτη της τσεπης.
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Eχω και μια τετοια φωτο με τον βορειοκορεατη ηγετη ,επισης με τον χοτζα,τον σταλιν, και τον Χιτλερ.Ποιο γραφικοι πεθαινεται... Foti13 άσε τα like στον κολλητό σου και δείχνε τις φωτογραφίες που έχεις. Επισης γιατι βγαινεις απ το θέμα του τοπικ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Midi miliz δεν έχω πάει στο Caracas...μόνο οτι έχω διαβάσει. Για τον τέως ηγέτη τις αποψεις τις ειπαμε. Τωρα συζηταω με κάποιον που φαίνεται οτι έχει πάει, να δουμε μια αποψη της ζωής των ανθρωπων εκει.Δεν αναφερομαι σε εσενα, εσυ σωστα ειπες οτι ειναι παραγκουπολη ενα μεγαλο μερος της πολης. Αλλος ελεγε προ σελιδων οτι ειναι ανεπτυγμενη και χλιδατη πολη. Ο ιδιος δηλαδη που δεν ξερει καν σε τι κατασταση ειναι η πρωτευουσα, ξερει τα παντα ολα για τον ηγετη της. Και το point δεν ειναι πως για να μιλησεις για τον Παπανδρεου πρεπει να εχεις γυρισει την Αθηνα. Το point εστιαζει στην απολυτη ημιμαθεια που κυριαρχει ακομα και για πραγματα για τα οποια πολυ ευκολα πληροφορεισαι πλεον, την ιδια στιγμη που για πιο (αντικειμενικα) δυσκολα και συνθετα πραγματα εχουμε απολυτες αποψεις σχηματισμενες απο 2-3 φωτο, κανα 2 αφιερωματα (γραμμενα στα ελληνικα φυσικα-και εχει τη σημασια του αυτο), και κανα 2-3 αποψεις αλλων ομοφρονουντων στα διαφορα (ελληνικα) φορα. 3
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κατα κεφαλη εισοδημα Βενεζουελας τι υπερ φτωχων και τριχες κατσαρες δειτε που μενουν μονο , τελος τις ιδιες μαλακιες γραφατε και για τον Ισημερινο πριν 3 χρονια και πως εδιωξε το ΔΝΤ βεβαια μιλαμε οτι πεφτει αλλη πεινα εκει και τις ιδιες μπουρδες λεγατε και για την Αργεντινη .Οπως εχω πει ειτε σας αρεσει ειτε οχι ακομα και τωρα στην Ελλαδα της κρισης ειμαστε σε καλυτερο επιπεδο απο αυτες μονο και μονο επειδη ανηκουμε στην Ευρωπη. Μολις γινουν αυτα που ονειρευεστε για μονομερεις διαγραφες ,επαναστατικες ονειρωξεις και πεσει πεινα κανονικη εδω οχι ψευτοπεινα και τρωει ο ενας τον αλλον θα δειτε τι σημαινει να ζειτε σε τετοιες χωρες. Αρκετα με τις βλακειες του καθε ασχετου και εχω τυχει να εχω παει και στην Αργεντινη και στην Βενεζουελα.Εγω τα εχω δει με τα ματια μου και εσεις τα φανταζεστε η' εστερνιζεστε τις αποψεις του οποιου πολιτικου σχηματισμου σας συμφερει διοτι πολυ απλα εχουμε πει πως υπαρχει μια μονο ιδεολογια στην Ελλαδα αυτη της τσεπης. Κατα κεφαλη εισοδημα Βενεζουελας τι υπερ φτωχων και τριχες κατσαρες δειτε που μενουν μονο , τελος τις ιδιες μαλακιες γραφατε και για τον Ισημερινο πριν 3 χρονια και πως εδιωξε το ΔΝΤ βεβαια μιλαμε οτι πεφτει αλλη πεινα εκει και τις ιδιες μπουρδες λεγατε και για την Αργεντινη .Οπως εχω πει ειτε σας αρεσει ειτε οχι ακομα και τωρα στην Ελλαδα της κρισης ειμαστε σε καλυτερο επιπεδο απο αυτες μονο και μονο επειδη ανηκουμε στην Ευρωπη. Μολις γινουν αυτα που ονειρευεστε για μονομερεις διαγραφες ,επαναστατικες ονειρωξεις και πεσει πεινα κανονικη εδω οχι ψευτοπεινα και τρωει ο ενας τον αλλον θα δειτε τι σημαινει να ζειτε σε τετοιες χωρες. Αρκετα με τις βλακειες του καθε ασχετου και εχω τυχει να εχω παει και στην Αργεντινη και στην Βενεζουελα.Εγω τα εχω δει με τα ματια μου και εσεις τα φανταζεστε η' εστερνιζεστε τις αποψεις του οποιου πολιτικου σχηματισμου σας συμφερει διοτι πολυ απλα εχουμε πει πως υπαρχει μια μονο ιδεολογια στην Ελλαδα αυτη της τσεπης. Ε καλά αφού εσύ έχεις πάει στην Βενεζουέλα εγώ έχω οικόπεδο στον Άρη.Cossutius όταν λέω από ότι έχω δει εννοώ από τα βίντεο από την κηδεία.Αλλά ο άλλος πιστεύει ότι θα τον πιστέψουμε όταν λέει ότι πήγε Βενεζουέλα μετά από χίλια post και ενώ πριν μας είπε ψέματα ότι έχει φωτό με χίτλερ στάλιν κ.λ.π ;Πόσο πιο γραφικός μπορεί να γίνει κάποιος πια;Επίσης ποιος είπε ότι γνωρίζει τα πάντα για τον ηγέτη της χώρας αυτής;Θα παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνονται απόψεις.Πόσο μυαλό θέλει πια ότι ο ηγέτης αυτός ήταν αγαπητός στον λαό του;
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Θα πιστέψω τον Φωτη13 οτι πηγε Βενεζουέλα αν μου πει οτι μένει στον Άλιμο και δε τον λένε Φώτη E καλά οχι και ανεπτυγμένη και χλιδάτη. Οκ έχει και λεφτάδες εκει, αλλά οι περισσότεροι κατά βάση έφευγαν. Μη ξεχνάμε βέβαια πως και η λατρεια των κατοικων της Βενεζουέλας προς τον προεδρο τους, είχε να κάνει με την απόλυτα εχθρικη στάση των Αμερικάνων προς τη χώρα. Ο άλλος σου λέει "ειμαι φτωχός, τουλάχιστον ο πρόεδρος με ταίζει, περνάω καλά με τη παρέα μου, πινω γελάω, κάνω παιδιά και πανω απ όλα???ειμαι ασφαλης απ τους Αμερικάνους γιατι έχω προεδρο με @@". Γενικά ομως απ όσο γνωρίζω, έχουν εικόνα του δυτικου κοσμου. Δεν ειναι Κουβα. Ζηλεύουν τα λουξ και τη χλιδάτη ζωή. Απλά το βλέπουν πατριωτικά, οτι θα τους εκμεταλλευτουν οι Αμερικάνοι κτλ κτλ...
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ναι βοθρατζή.Όταν δεν έχεις τι να πεις γύρνα το στην λαλακία.Η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να βρω ούτε ένα post αυτουνού που λέτε
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Fotis13 για πες...όντως έχεις πάει Βενεζουέλα και Αργεντινή??
DKNI Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 O Fotis εχει ψηφισει Σαμαρα ή Βενιζελο ή ΓΑΠ και ειναι χαρουμενος με την κατασταση, τι τον ενοχλειτε? ΥΓ. Μακελειο λεει σημερα για το χρυσο ε? Αν δεν το εχετε μαθει το Ελληνικο Κρατος πηρε το αστρονομικο ποσο των 11 εκατομμυριων ευρω (λιγοτερο απο τον ετησιο μισθο του Μεσσι) Ο Τσαβες μπορει να ηταν λαικιστης και πχ να ειχε καταφερει να βγαζει λεφτα απο τα πετρελαια και μονο (το 98% των εξαγωγων τους ηταν πλεον πετρελαιο) αλλα ειχε στειλει και τον αδελφικο του φιλο φυλακη για διαφθορα ως υπουργο (οχι σαν τον Ακη που τον στειλαν οταν ηταν εκτος πολιτικης ή τον Παπαγεωργοπουλο το καμμενο χαρτι, κατοπιν εορτης) 13
Disappointment from Hellas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 O Fotis εχει ψηφισει Σαμαρα ή Βενιζελο ή ΓΑΠ και ειναι χαρουμενος με την κατασταση, τι τον ενοχλειτε? ΥΓ. Μακελειο λεει σημερα για το χρυσο ε? Αν δεν το εχετε μαθει το Ελληνικο Κρατος πηρε το αστρονομικο ποσο των 11 εκατομμυριων ευρω (λιγοτερο απο τον ετησιο μισθο του Μεσσι) Προπαγάνδα το ελληνικό κράτος για τα δικαιώματα χρυσού πήρε 165 δις ευρώ όσα ακριβώς χρειαζόμαστε για να ξεχρεωθούμε και εσείς τα λαμόγια δεν θέλετε και μπλοκάρετε την επένδυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις