Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ενθερμος υποστηρικτης του να μπουμε σε μια σειρα ειμαι ,και σιγουρος πως οτι ισχυει μεχρι τωρα απετυχε ,οτι ειχαμε μαθει .ολο το πολιτικο σκηνικο στην Ελλαδα μαζι με εμας τους πολιτες. Η μονη ελπιδα που εχω τωρα, ειναι οτι δεν αποφασιζουμε εμεις ,αλλα οι αλλοι ,οσες φορες αποφασισαμε εμεις αποτυχαμε για αυτο και εχουμε χρεωκοπησει 4 φορες σε 180 χρονια.Ειμαστε ο πιο αχρηστος ,κομπλεξικος λαος στην Ευρωπη by far.Και καθε μερα που περναει το επιβεβαιωνουμε ολο και περισσοτερο. Άνθρωπος που βρίζει τον τόπο που γεννήθηκε και τον λαό που μεγαλούργησε τρεις χιλιετίες δεν μπορεί να θέλει να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά.Any way οι τροϊκανοί μας έχουν βάλει σε τέτοια σειρά που λιποθυμούν τα παιδιά του κόσμου στα σχολεία από την πείνα αλλά θα απαντήσετε ότι οι γονείς τους φταίνε για αυτό.Λύστε μου όμως μια απορία.Αφού η τρόικα επιβάλει τους φόρους ακόμα και το πόσες δόσεις θα έχουμε το δικαίωμα να τις ξεπληρώσουμε γιατί δεν επιβάλει με νόμο και την μείωση των τιμών τουλάχιστον στα βασικά αγαθά;Αν δεν κάνω λάθος η μείωση του Α.Ε.Π είναι στο 25% άρα όλοι οι Έλληνες χάσαμε το 25% του εισοδήματος μας είδατε εσείς καμία μείωση των τιμών;
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Οχι οτι ειχα καμια αμφιβολια αλλα λεμε ... Site: http://www.koolnews.gr/diethni/tarixevoun-ton-chavez-perna-stin-istoria-san-ton-lenin-ton-stalin-kai-ton-mao/">Ταριχεύουν τον Τσάβες – Περνά στην Ιστορία σαν τον Λένιν, τον Στάλιν και τον Μάο 1
g_alkis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 koolnews; Κάτσε να μπει κι αυτό στη λίστα των δοσίλογων ιστοσελίδων 1
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Άνθρωπος που βρίζει τον τόπο που γεννήθηκε και τον λαό που μεγαλούργησε τρεις χιλιετίες δεν μπορεί να θέλει να τον πάρει κάποιος στα σοβαρά.Any way οι τροϊκανοί μας έχουν βάλει σε τέτοια σειρά που λιποθυμούν τα παιδιά του κόσμου στα σχολεία από την πείνα αλλά θα απαντήσετε ότι οι γονείς τους φταίνε για αυτό.Λύστε μου όμως μια απορία.Αφού η τρόικα επιβάλει τους φόρους ακόμα και το πόσες δόσεις θα έχουμε το δικαίωμα να τις ξεπληρώσουμε γιατί δεν επιβάλει με νόμο και την μείωση των τιμών τουλάχιστον στα βασικά αγαθά;Αν δεν κάνω λάθος η μείωση του Α.Ε.Π είναι στο 25% άρα όλοι οι Έλληνες χάσαμε το 25% του εισοδήματος μας είδατε εσείς καμία μείωση των τιμών; Η τροικα δεν επιβαλλει κανενα φορο, η τροικα απλα σου λεει ποσα της χρωστας, τους φορους τους αποφασιζει και τους βαζει η ελληνικη κυβερνηση. 4
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 πλακάκια τα έχουν κάνει όλοι τους. όποιος προλάβει ότι προλάβει
LRoi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Η τροικα δεν επιβαλλει κανενα φορο, η τροικα απλα σου λεει ποσα της χρωστας, τους φορους τους αποφασιζει και τους βαζει η ελληνικη κυβερνηση. Τότε γιατί επέβαλλε ισοδύναμα μέτρα σε περίπτωση αστοχίας των μέτρων που επέβαλλε η κυβέρνηση?
παπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Απάντησα. Αν ειναι να εχουν την τυχη της Χιλης, δε βλεπω που ειναι το κακο.
LogokrisiaGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν ειναι να εχουν την τυχη της Χιλης, δε βλεπω που ειναι το κακο. Της Χιλής ε; του Πινοσέτ να υποθέσω; 1
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Η τροικα δεν επιβαλλει κανενα φορο, η τροικα απλα σου λεει ποσα της χρωστας, τους φορους τους αποφασιζει και τους βαζει η ελληνικη κυβερνηση. Ένα περίεργο πράγμα, όμως. Συνεχώς αμελεί να φορολογήσει αυτές τις 2.000 οικογένειες που κατέχουν το 80% των ιδιωτικών κεφαλαίων της χώρας. Παραδέχομαι ότι έγινε μια... σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, αλλά ξέρεις πως είναι τώρα αυτά τα cd και τα στικάκια που συνεχώς μικραίνουν σε μέγεθος. Τα αφήνεις πάνω σε ένα γραφείο και χάνονται! Go figure! 2
Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Η τροικα δεν επιβαλλει κανενα φορο, η τροικα απλα σου λεει ποσα της χρωστας, τους φορους τους αποφασιζει και τους βαζει η ελληνικη κυβερνηση. Τι λες ρε pournara και σε είχα και για σοβαρό;Πόσες φορές δεν τους κλαφτήκαμε για τον φόρο στην εστίαση και δεν μας αφήνουν να τον μειώσουμε;.Καλά πλάκα κάνετε ορισμένοι έτσι;Μερικές φορές νομίζω ότι γράφεις έτσι για την κόντρα. Εν τω μεταξύ ο διακεκριμένος οικονομολόγος Fotis 13 κάνει και like τρομάρα του ενώ ξέρει πολύ καλά ότι οι φόροι επιβάλλονται από την τρόικα εξετάζοντας κωδικό κωδικό με τον υπουργό οικονομικών.Ειδικά με τον πολύ κύριο Τόμσεν σκοτώθηκε ακόμα και ο Στουρνάρας αλλά ορισμένοι πάνε να μας πούνε το άσπρο μαύρο.Άντε πατήστε κανένα like στους ομοϊδεάτες σας και αφήστε να συζητήσουμε σοβαρά οι υπόλοιποι.Άκου εκεί δεν βάζει η τρόικα τους φόρους .Τι άλλο θα ακούσουμε χριστέ μου
pournaras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι λες ρε pournara και σε είχα και για σοβαρό;Πόσες φορές δεν τους κλαφτήκαμε για τον φόρο στην εστίαση και δεν μας αφήνουν να τον μειώσουμε;.Καλά πλάκα κάνετε ορισμένοι έτσι;Μερικές φορές νομίζω ότι γράφεις έτσι για την κόντρα. Εν τω μεταξύ ο διακεκριμένος οικονομολόγος Fotis 13 κάνει και like τρομάρα του ενώ ξέρει πολύ καλά ότι οι φόροι επιβάλλονται από την τρόικα εξετάζοντας κωδικό κωδικό με τον υπουργό οικονομικών.Ειδικά με τον πολύ κύριο Τόμσεν σκοτώθηκε ακόμα και ο Στουρνάρας αλλά ορισμένοι πάνε να μας πούνε το άσπρο μαύρο.Άντε πατήστε κανένα like στους ομοϊδεάτες σας και αφήστε να συζητήσουμε σοβαρά οι υπόλοιποι.Άκου εκεί δεν βάζει η τρόικα τους φόρους .Τι άλλο θα ακούσουμε χριστέ μου Σοβαρα; Τι ισοδυναμο τους δωσαμε ωστε να μειωσουμε το φπα στην εστιαση; Η τροικα απλα προτεινει, αν εσυ εχεις κατι αλλο ισοδυναμο, θα κανεις αυτο που νομιζεις εσυ σωστο Αν ηταν η τροικα να επιβαλλει κατευθειαν, γιατι μεχρι τωρα δεν εχουν γινει απολυσεις στο δημοσιο, αλλα εχουν γινει μειωσεις αποδοχων στο δημοσιο, το οποιο το αποφασισε η ελληνικη κυβερνηση; 3
PsyGreg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 και για να το πάμε και παραπέρα, δεν είναι μόνο η Τροικα αλλά κι άλλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις