Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρα; Τι ισοδυναμο τους δωσαμε ωστε να μειωσουμε το φπα στην εστιαση; 

Η τροικα απλα προτεινει, αν εσυ εχεις κατι αλλο ισοδυναμο, θα κανεις αυτο που νομιζεις εσυ σωστο Αν ηταν η τροικα να επιβαλλει κατευθειαν, γιατι μεχρι τωρα δεν εχουν γινει απολυσεις στο δημοσιο, αλλα εχουν γινει μειωσεις αποδοχων στο δημοσιο, το οποιο το αποφασισε η ελληνικη κυβερνηση;

Τι λες ρε pournara πλάκα κάνεις;Ήταν μνημονιακή μας υποχρέωση ο φόρος στην εστίαση;Μας δουλεύεις; Σύμφωνα με την ίδια την υπουργό τουρισμού η μείωση του Φ.Π.Α στην εστίαση θα φέρει περισσότερα έσοδα αλλά μας έχουν τόσο χεσμένους που γίνεται μόνο ότι λένε αυτοί.Άρα για ποιο ισοδύναμο μιλάς;

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι λες ρε pournara πλάκα κάνεις;Ήταν μνημονιακή μας υποχρέωση ο φόρος στην εστίαση;Μας δουλεύεις; Σύμφωνα με την ίδια την υπουργό τουρισμού η μείωση του Φ.Π.Α στην εστίαση θα φέρει περισσότερα έσοδα αλλά μας έχουν τόσο χεσμένους που γίνεται μόνο ότι λένε αυτοί.Άρα για ποιο ισοδύναμο μιλάς;

Μη λεμε τα ιδια παλι. 3 χρονια, μας αφησαν ελευθερους να αποφασισουμε τι νομους και μετρα πρεπει να παρουμε ωστε να βγουμε απο αυτο το χαλι. 3 χρονια καθομαστε και ανακατευουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις στην ουσια να εχουμε κανει τιποτε. Ε λογικο ειναι, πλεον ουτε να μας πιστεψουν, ουτε να μας ξανα αφησουν μονους μας να παρουμε αποφασεις. Παιξαμε και χασαμε, ειχα 3 χρονια να κανουμε πολλα πραγματα, και το μονο που καναμε ηταν ενα χαρατσι και μια μειωση μισθων. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ηταν μνημονιακη υποχρεωση. Ηταν ισοδυναμο για της απολυσεις στο δημοσιο.

Γενικα ολοι φοροι που τρωμε στη μαπα ειναι ισοδυναμα για τις απολυσεις στο δημοσιο και την φοροδιαφυγη/αποφυγη/κλπ. Και ερχονται αλλοι εφοσον εχουμε ακομα κρατιστη πρωθυπουργο.

Btw τι σχεσει εχει με τον Τσαβες; Γιατι δεν ανοιγεις αλλο θεμα;

Δημοσ.

Γενικα ολοι φοροι που τρωμε στη μαπα ειναι ισοδυναμα για τις απολυσεις στο δημοσιο και την φοροδιαφυγη/αποφυγη/κλπ. Και ερχονται αλλοι εφοσον εχουμε ακομα κρατιστη πρωθυπουργο.

ρε άστα αυτά και πες μας για τη Χιλή...

Δημοσ.

Μη λεμε τα ιδια παλι. 3 χρονια, μας αφησαν ελευθερους να αποφασισουμε τι νομους και μετρα πρεπει να παρουμε ωστε να βγουμε απο αυτο το χαλι. 3 χρονια καθομαστε και ανακατευουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις στην ουσια να εχουμε κανει τιποτε. Ε λογικο ειναι, πλεον ουτε να μας πιστεψουν, ουτε να μας ξανα αφησουν μονους μας να παρουμε αποφασεις. Παιξαμε και χασαμε, ειχα 3 χρονια να κανουμε πολλα πραγματα, και το μονο που καναμε ηταν ενα χαρατσι και μια μειωση μισθων. 

Έλα ρε pournara σε έχω πολύ πιο έξυπνο.Όλοι πια στην Ευρώπη ομολογούν ότι το πρόγραμμα εκτός το ότι ήταν λάθος(βλέπε πολλαπλασιαστές)είχε και μία τιμωρητική διάθεση απέναντι μας για τα greek statistics.όλοι ομολογούν πια ότι δεν χρειαζόταν πια αυτό το σοκ και δέος σε αυτόν το βαθμό.Μόνο ο Σόιμπλε λέει το αντίθετο.Για ποιο πρόγραμμα μου μιλάς;Για ένα πρόγραμμα που πρώτο στόχο έχει την τιμωρία ώστε να γίνει παράδειγμα για τις άλλες χώρες;

Δημοσ.

Έλα ρε pournara σε έχω πολύ πιο έξυπνο.Όλοι πια στην Ευρώπη ομολογούν ότι το πρόγραμμα εκτός το ότι ήταν λάθος(βλέπε πολλαπλασιαστές)είχε και μία τιμωρητική διάθεση απέναντι μας για τα greek statistics.όλοι ομολογούν πια ότι δεν χρειαζόταν πια αυτό το σοκ και δέος σε αυτόν το βαθμό.Μόνο ο Σόιμπλε λέει το αντίθετο.Για ποιο πρόγραμμα μου μιλάς;Για ένα πρόγραμμα που πρώτο στόχο έχει την τιμωρία ώστε να γίνει παράδειγμα για τις άλλες χώρες;

Αρα εμεις φανηκαμε πιο εξυπνοι, επειδη δεν το τηρησαμε απο την αρχη, και το γραψαμε στα @@ μας, για να μην χασουμε τους ψηφοφορους μας...

• Like 1
Δημοσ.

ρε άστα αυτά και πες μας για τη Χιλή...

Για πες τα

α) Δεικτης φτωχιας στη Λατινικη Αμερικη

β) Δεικτης φτωχιας στη ΧΙλη

• Like 1
Δημοσ.

όντως το θέμα έχει γίνει λίγο offtopic αλλά δεν είναι η πρώτη φορά ακόμα και για το ίδιο.Λοιπόν όλοι οι στόχοι που έθεσε η τρόϊκα για τις απολύσεις έχουν καλυφθεί με τις αποχωρήσεις αλλά τεσπα δεν θα το συνεχίσω άλλο γιατί όντως αυτοί δεν διώχνουν ούτε τους επίορκους

Δημοσ.

Για πες τα

α) Δεικτης φτωχιας στη Λατινικη Αμερικη

β) Δεικτης φτωχιας στη ΧΙλη

Εσύ την έβαλες στην κουβέντα.

Αν ειναι να εχουν την τυχη της Χιλης, δε βλεπω που ειναι το κακο.

εγώ δεν ξέρω  από αυτά, θα μας πεις να μάθουμε ποια είναι η τύχη της Χιλής;

Δημοσ.

Αρα εμεις φανηκαμε πιο εξυπνοι, επειδη δεν το τηρησαμε απο την αρχη, και το γραψαμε στα @@ μας, για να μην χασουμε τους ψηφοφορους μας...

Καλά έχει γονατίσει η Ελληνική κοινωνία από τους φόρους και τα χαράτσια και λες ότι δεν εφαρμόζουμε το πρόγραμμα;Δηλαδή αν το εφαρμόζαμε τι θα γινόταν;Τεσπα λέω να το λήξουμε εδώ γιατί όντως είμαστε offtopic εκτός και αν ανοίξεις ένα νήμα αλλού που να είναι σχετικό να το συνεχίσουμε

Δημοσ.

Εσύ την έβαλες στην κουβέντα. 

εγώ δεν ξέρω  από αυτά, θα μας πεις να μάθουμε ποια είναι η τύχη της Χιλής;

αν δε κανω λαθος στην Λατινικη Αμερικη ειναι καπου στο 40% ενω στην Χιλη καπου στο 15%

Δημοσ.

αν δε κανω λαθος στην Λατινικη Αμερικη ειναι καπου στο 40% ενω στην Χιλη καπου στο 15%

Δεν το ξέρω και δεν το κρίνω αυτό αλλά μην πιστεύεις και ότι διαβάζεις.Εδώ πολλά "έγκυρα"μπλογκ σήμερα συγκρίνουν τον Τσάβες με τον Στάλιν θεέ μου τι αλλο θα δούμε εδώ μέσα.Αλλά μάλλον για αυτό μια ολόκληρη χώρα κλαίει τόσο πολύ .Μάλλον από την χαρά τους που πέθανε θα είναι.Πως στο διάολο δεν το σκέφτηκα

Δημοσ.

Δηλαδή, σοβαρά τώρα, αυτά τα φαιδρά, με τις ταριχεύσεις και τα "προσκυνήματα" στο "Μουσείο της Επανάστασης" (ποιάς; ) :huh: σ' αρέσουν;

Δημοσ.

Δευτερον εγω δεν τα εχω ψηφισει αυτα τα κομματα  και για αυτο δικαιουμαι να μιλαω και οταν λεω αυτα εννοω ολα ανεξαιρετως

Χμ...δεν έχεις ψηφίσει κανένα κόμμα?Δηλαδη δε ψηφιζες καθολου? Δεν σε καταλαβαίνω..

Ένα περίεργο πράγμα, όμως. Συνεχώς αμελεί να φορολογήσει αυτές τις 2.000 οικογένειες που κατέχουν το 80% των ιδιωτικών κεφαλαίων

της χώρας. Παραδέχομαι ότι έγινε μια... σοβαρή προσπάθεια τα τελευταία

χρόνια, αλλά ξέρεις πως είναι τώρα αυτά τα cd και τα στικάκια που

συνεχώς μικραίνουν σε μέγεθος. Τα αφήνεις πάνω σε ένα γραφείο και χάνονται! Go figure!

Eπειδη το ποστ αυτο, "απεφεύχθει" επιμελός, το ξανανεβάζω :P

Δηλαδή, σοβαρά τώρα, αυτά τα φαιδρά, με τις ταριχεύσεις και τα "προσκυνήματα" στο "Μουσείο της Επανάστασης" (ποιάς; ) :huh: σ' αρέσουν;

Δεν ειναι παντου Ελλάδα. Μην κρινεις εναν λαό απ τις δικές σου συνήθειες Κωστα. Ουτε εμένα μου αρέσουν αυτά, αλλά αυτοι έτσι γουστάρουν..

Λαός που ο ιδιος ο αρχηγος της αντιπολιτευσης βγάζει το καπέλο στον ΕΝ ΖΩΗ πρόεδρο, προφανως έχει διαφορετικές αντιληψεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε πολλούς δεν αρέσουν, αλλά δεν μπορείς να αμφισβητήσεις τη χρησιμότητά τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...