tsifotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Που κολλάνε όλα αυτά με τον Τσάβες; Επίσης ο υψηλός φόρος στην εστίαση είναι δική μας πατέντα ως άχρηστοι. Δεν υπάρχει κοινή πολιτική στην φορολογία (άλλον φόρο εστίασης έχει η αυστρία, άλλον το βελγιο κλπ) οπού εμείς έπρεπε να την πλησιάσουμε ωστε να μας πιέσει η Τροικα. Πχ στην υπόλοιπη ευρώπη μπορούσε να ανοίξει οποιος θέλει ενα φαρμακείο, ενα δικηγορικό γραφείο, μια εταιρία μεταφορών με νταλίκες, ενώ εδω ΟΧΙ) Σε τέτοια πράγματα ασκεί βέτο η Τροικα όπως και στο πότε θα πληρωθεί και πότε. Στους πόρους δεν την πολυενδιαφέρει. Εσύ σαν χωρα αν θες κόψε το επίδομα τυφλών και όχι το πριμ στους υπαλλήλους της βουλής, ο δανειστής ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Αν εσυ αδιαφορείς ως ελληνας πολιτικός για την κοινωνία, ο δανειστής και με το δίκιο του χέστηκε. Καμια Τροικα λοιπον δεν είχε καημό να γίνει πιο δύσκολη η ελληνική επιχείρηση. Τα έχουμε ξαναπεί. Αν σε ενα νοικοκυριο ο πάτερας κόβει το γάλα των παιδιων του γιατί χρωστάει στον τοκογλύφο, πρωτού βρίσετε τον τοκογλύφο ως άψυχο κάθαρμα αξίζει να τσεκάρετε πρώτα αν στην κρεβατοκαμαρα παρέμεινε η συνδρομη στη nova, που τσεκάρει τους αγώνες που παίζει στο στοίχημα. Τότε μάλλον πιο αλήτης είναι ο πάτερ φαμίλιας. 8
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν το ξέρω και δεν το κρίνω αυτό αλλά μην πιστεύεις και ότι διαβάζεις.Εδώ πολλά "έγκυρα"μπλογκ σήμερα συγκρίνουν τον Τσάβες με τον Στάλιν θεέ μου τι αλλο θα δούμε εδώ μέσα.Αλλά μάλλον για αυτό μια ολόκληρη χώρα κλαίει τόσο πολύ .Μάλλον από την χαρά τους που πέθανε θα είναι.Πως στο διάολο δεν το σκέφτηκα Και στην Βορεια Κορεα εκλαιγε ο λαος μολις απεβιωσε ο εκει "δημοκρατης". Αυτα τα επιχειρηματα σας καθε φορα με ανατριχιαζουν,επιλεκτικη μνημη και οτι μας συμφερει ειναι το σωστο σημερα παντα ,διοτι αυριο μπορει να μας συμφερει κατι αλλο. Και ετσι πολυ ομορφα καταληγουμε απο το 4% στο 27% των δικαιολογημενα αγανακτισμενων πατριωτων,επαναστατων που κουνανε την ρομφαια της αντιστασης εναντια στους κακους Ευρωπαιους .Ολα αυτα σημερα ,τωρα ,αυριο θα δουμε... 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και στην Βορεια Κορεα εκλαιγε ο λαος μολις απεβιωσε ο εκει "δημοκρατης". Αυτα τα επιχειρηματα σας καθε φορα με ανατριχιαζουν,επιλεκτικη μνημη και οτι μας συμφερει ειναι το σωστο σημερα παντα ,διοτι αυριο μπορει να μας συμφερει κατι αλλο. Και ετσι πολυ ομορφα καταληγουμε απο το 4% στο 27% των δικαιολογημενα αγανακτισμενων πατριωτων,επαναστατων που κουνανε την ρομφαια της αντιστασης εναντια στους κακους Ευρωπαιους .Ολα αυτα σημερα ,τωρα ,αυριο θα δουμε... Ε ναι συγκρίνουμε την Βενεζουέλα με την Κορέα;Στην οποία Βενεζουέλα ο Τσάβες είναι εκλεγμένος παίρνει επαίνους από την αντιπολίτευση ενώ στην Κορέα η εξουσία πήγε από τον πατέρα στον γιο ούτε εκλογές ούτε τίποτα. Στην Κορέα αν δεν έκλαιγες θα έτρωγες μία σφαίρα στο κεφάλι και δεν θα έτρεχε και τίποτα.Λες να γίνονταν το ίδιο και στην Βενεζουέλα;Ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Που κολλάνε όλα αυτά με τον Τσάβες; Επίσης ο υψηλός φόρος στην εστίαση είναι δική μας πατέντα ως άχρηστοι. Δεν υπάρχει κοινή πολιτική στην φορολογία (άλλον φόρο εστίασης έχει η αυστρία, άλλον το βελγιο κλπ) οπού εμείς έπρεπε να την πλησιάσουμε ωστε να μας πιέσει η Τροικα. Πχ στην υπόλοιπη ευρώπη μπορούσε να ανοίξει οποιος θέλει ενα φαρμακείο, ενα δικηγορικό γραφείο, μια εταιρία μεταφορών με νταλίκες, ενώ εδω ΟΧΙ) Σε τέτοια πράγματα ασκεί βέτο η Τροικα όπως και στο πότε θα πληρωθεί και πότε. Στους πόρους δεν την πολυενδιαφέρει. Εσύ σαν χωρα αν θες κόψε το επίδομα τυφλών και όχι το πριμ στους υπαλλήλους της βουλής, ο δανειστής ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Αν εσυ αδιαφορείς ως ελληνας πολιτικός για την κοινωνία, ο δανειστής και με το δίκιο του χέστηκε. Καμια Τροικα λοιπον δεν είχε καημό να γίνει πιο δύσκολη η ελληνική επιχείρηση. Τα έχουμε ξαναπεί. Αν σε ενα νοικοκυριο ο πάτερας κόβει το γάλα των παιδιων του γιατί χρωστάει στον τοκογλύφο, πρωτού βρίσετε τον τοκογλύφο ως άψυχο κάθαρμα αξίζει να τσεκάρετε πρώτα αν στην κρεβατοκαμαρα παρέμεινε η συνδρομη στη nova, που τσεκάρει τους αγώνες που παίζει στο στοίχημα. Τότε μάλλον πιο αλήτης είναι ο πάτερ φαμίλιας. Ενώ ο τοκογλύφος είναι νόμιμος ε;Μήπως πρώτα πρέπει να πιάσουμε τον τοκογλύφο;Και εγώ που δεν έχω nova που δεν έκανα ποτέ περιττά έξοδα στην ζωή μου που μένω στο νοίκι και από την ώρα που μου έκοψαν τον μισθό δεν μπορώ να ζήσω την οικογένεια μου τι φταίω;
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Τι διαολο ρε γαμωτο Αποτι βλεπω απο το τοπικ κανεις δεν ψηφιζει εδω και χρονια δικομματισμο. Πως κυβερνανε? Αυτοι που ειπανε για ΕΣΣΔ, λενε απλα οτι να ρωτησουμε οσους φυγανε αν γουσταραν αυτα που βρηκαν Τα γκουλαγκ υπηρχαν, η KGB υπηρχε, παραβιαση ανθρωπινων δικαιωματων υπηρχε Αλλα αυτοι που ΔΕΝ λενε για ΕΣΣΔ αλλα θελουν "να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη" να υποθεσω οτι ταξη υπηρξε και το '67 και ταξη μπορει να βαλει και η ΧΑ? Το γεγονος οτι σου παρακολουθουσαν το τηλεφωνο ειναι καταπτυστο Αλλα απο την αλλη, ας ρωτησουμε καποιον που δεν μπορει να συντηρησει την οικογενεια του στη Δημοκρατικη Ελλαδα μηπως θα το προτιμουσε αρκει να ειχε δουλεια εστω και σε φαμπρικα Ας ρωτησουμε τον κοσμο που τρωει ξυλο απο τα δημοκρατικα ΜΑΤ του κου.Δενδια στις Σκουριες, ποσο ευτυχισμενοι ειναι που δεν ζουν στην ΕΣΣΔ. Εχει μεγαλη διαφορα...
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είναι χαρακτηριστική η άνεση με την οποία ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί της γενιάς της ευημερίας με δανεικά, εκστομίζουν πύρινους λόγους εναντίον της δημοκρατίας, της Ευρώπης και της Δύσης. Οι ίδιοι μιλάνε με θαυμασμό για δικτατορίσκους του τρίτου κόσμου, παραβλέποντας τη χαώδη, διαφορά που χωρίζει ακόμη και τα φτωχά στρώματα της Δύσης με τη μεσαία τάξη αυτών των καθεστώτων. Πηγή:www.capital.gr DKNI πριν ρωτησεις τον κοσμο που τρωει ξυλο ,ρωτα κανα ρωσο να σου πει τι θα παθαινες αν αυτα που λες τωρα εναντια στην φανταστικη χουντα που εχεις στο μυαλουδακι σου τα ελεγες στην ΕΣΣΔ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ εκει ειναι η διαφορα εδω λες οτι μπουρδα θες και δεν σε πειραζει κανεις αυτο ειναι δημοκρατια και ειναι κατι που δεν μπορουσες να κανεις για κανενα λογο στις χωρες που ονειρευεσαι.Αν δεν μπορει να συντηρησει καποιος την οικογενεια του εδω και οπουδηποτε στον κοσμο πολυ απλα να μην την εκανε αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είναι χαρακτηριστική η άνεση με την οποία ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί της γενιάς της ευημερίας με δανεικά, εκστομίζουν πύρινους λόγους εναντίον της δημοκρατίας, της Ευρώπης και της Δύσης. Οι ίδιοι μιλάνε με θαυμασμό για δικτατορίσκους του τρίτου κόσμου, παραβλέποντας τη χαώδη, διαφορά που χωρίζει ακόμη και τα φτωχά στρώματα της Δύσης με τη μεσαία τάξη αυτών των καθεστώτων. Πηγή:www.capital.gr Ποιας δημοκρατίας;Lol Ποια από τα βασικά άρθρα του συντάγματος μας είναι σε ισχύ;Αυτό που λέει ότι το κράτος πρέπει να μεριμνά για το βιοτικό και μορφωτικό επίπεδο του λαού η αυτό που λέει ότι πρέπει να μεριμνά για την απόκτηση κατοικίας όλων των κατοίκων του;Επίσης σε ΕυρωπαΪκό επίπεδο ισχύει πια για μας ισχύει πια για μας το Ευρωπαϊκό κεκτημένο;Το σημερινό πολίτευμα της Ελλάδος είναι Τροϊκανή κοινοβουλευτική δημοκρατία.Μόνο κατ επίφαση πια και το κοινοβουλευτική.Και εξηγούμε :Το σύνταγμα προβλέπει ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση τώρα ψηφίζουν ότι τους πει η τρόίκα
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Capital.gr CNN Βαλτε και Μπαμπη Παπαδημητριου απο ΣΚΑΙ και γιναμε Ελα ρε μεγαλη Ολγα Τρεμη με την επανασταση σου @Fotis13 Λογικα γουσταρεις Τζιγγερ ετσι? Δεν χρωστουσαμε κτλ 1
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και στην Βορεια Κορεα εκλαιγε ο λαος μολις απεβιωσε ο εκει "δημοκρατης".Αυτα τα επιχειρηματα σας καθε φορα με ανατριχιαζουν,επιλεκτικη μνημη και οτι μας συμφερει ειναι το σωστο σημερα παντα ,διοτι αυριο μπορει να μας συμφερει κατι αλλο. Έχει ηδη απαντηθεί και το θέμα της Β.Κορέας παραπάνω.
tsifotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Ενώ ο τοκογλύφος είναι νόμιμος ε;Μήπως πρώτα πρέπει να πιάσουμε τον τοκογλύφο;Και εγώ που δεν έχω nova που δεν έκανα ποτέ περιττά έξοδα στην ζωή μου που μένω στο νοίκι και από την ώρα που μου έκοψαν τον μισθό δεν μπορώ να ζήσω την οικογένεια μου τι φταίω; Εσυ δεν φταις αν ειναι ετσι τα πραγματα ΑΛΛΑ στην περιπτωση μας το κρατος ειναι χρεωμενο και συνεχιζει να σπαταλαει ασκοπα, να μην προσπαθει να κανει εξυπνες κερδοφορες επενδυσεις και απλα να γκρινιαζει σα να του φταινε οι δανειστες. Ο δανειστης δεν δανειζει αν δεν του ζητησεις. Θελει ομως και τις δοσεις του. Αν εσυ βαριεσαι να αποφυγεις την γκρινια των παιδιων και δεν πουλας τα αυτοκινητα τους και να τους παρεις καρτα λεωφορειου και ΚΟΒΕΙΣ απο τα φαρμακα της γιαγιας που "δεν βαριεσαι, καποτε θα πεθαινε" ο ηθικος αυτουργος ειναι ο πατερας της οικογενειας οχι ο τραπεζιτης. Τωρα αν αναρωτιεσαι τι συμβαινει στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ περιπτωση (και οχι του κρατους τωρα) που ησουνα ατυχος, δηλαδη δεν εζησες πολυτελειες απο τα δανεια αλλα επεσες εξω στις δουλειες σου, τι να πω. Κριμα - δεν σε κατηγορω - συμπασχω οπως σε καποιον που του ετυχε μια στραβη είτε οικονομική είτε υγείας κλπ. Αλλα και ο δανειστης, που ας μην ηταν τραπεζα, πες οτι ημουνα συγγενης και σου δανεισα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο να στα χαρισω αμεσα όλα. Καπου πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη. Δεν συμφωνείς; 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είναι χαρακτηριστική η άνεση με την οποία ακόμη και πολιτικοί αρχηγοί της γενιάς της ευημερίας με δανεικά, εκστομίζουν πύρινους λόγους εναντίον της δημοκρατίας, της Ευρώπης και της Δύσης. Οι ίδιοι μιλάνε με θαυμασμό για δικτατορίσκους του τρίτου κόσμου, παραβλέποντας τη χαώδη, διαφορά που χωρίζει ακόμη και τα φτωχά στρώματα της Δύσης με τη μεσαία τάξη αυτών των καθεστώτων. Πηγή:www.capital.gr DKNI πριν ρωτησεις τον κοσμο που τρωει ξυλο ,ρωτα κανα ρωσο να σου πει τι θα παθαινες αν αυτα που λες τωρα εναντια στην φανταστικη χουντα που εχεις στο μυαλουδακι σου τα ελεγες στην ΕΣΣΔ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ εκει ειναι η διαφορα εδω λες οτι μπουρδα θες και δεν σε πειραζει κανεις αυτο ειναι δημοκρατια και ειναι κατι που δεν μπορουσες να κανεις για κανενα λογο στις χωρες που ονειρευεσαι.Αν δεν μπορει να συντηρησει καποιος την οικογενεια του εδω και οπουδηποτε στον κοσμο πολυ απλα να μην την εκανε αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση. Είσαι ανόητος η τον κάνεις;Ποιος σου είπε ότι δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε τις οικογένειες μας;Μπορούσαμε και είμαστε και με ψηλά το κεφάλι χωρίς δάνεια χωρίς τράπεζες ναι χωρίς γιατί είχαμε και έχουμε αμάξι από το 2.000 μοντέλο 1.200 και το πληρώναμε από την δουλειά μας και δεν πήραμε ποτέ διακοποδάνειο και εορτοδάνειο. Αλλά όταν έρχεται ο άλλος και σου κόβει το 35% του μισθού από την μία μέρα στην άλλη σου φυσικό είναι να μην μπορείς να ζήσεις Εσυ δεν φταις αν ειναι ετσι τα πραγματα ΑΛΛΑ στην περιπτωση μας το κρατος ειναι χρεωμενο και συνεχιζει να σπαταλαει ασκοπα, να μην προσπαθει να κανει εξυπνες κερδοφορες επενδυσεις και απλα να γκρινιαζει σα να του φταινε οι δανειστες. Ο δανειστης δεν δανειζει αν δεν του ζητησεις. Θελει ομως και τις δοσεις του. Αν εσυ βαριεσαι να αποφυγεις την γκρινια των παιδιων και δεν πουλας τα αυτοκινητα τους και να τους παρεις καρτα λεωφορειου και ΚΟΒΕΙΣ απο τα φαρμακα της γιαγιας που "δεν βαριεσαι, καποτε θα πεθαινε" ο ηθικος αυτουργος ειναι ο πατερας της οικογενειας οχι ο τραπεζιτης. Τωρα αν αναρωτιεσαι τι συμβαινει στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ περιπτωση (και οχι του κρατους τωρα) που ησουνα ατυχος, δηλαδη δεν εζησες πολυτελειες απο τα δανεια αλλα επεσες εξω στις δουλειες σου, τι να πω. Κριμα - δεν σε κατηγορω - συμπασχω οπως σε καποιον που του ετυχε μια στραβη είτε οικονομική είτε υγείας κλπ. Αλλα και ο δανειστης, που ας μην ηταν τραπεζα, πες οτι ημουνα συγγενης και σου δανεισα δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο να στα χαρισω αμεσα όλα. Καπου πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη. Δεν συμφωνείς; Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό αλλά αλήθεια πιστεύεις σοβαρά ότι το 2010 είχαμε πράγματι τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να καλέσουμε την Τρόικα;Εγώ δεν το πιστεύω πως ξαφνικά μια κρίση χρέους έγινε κρίση δανεισμού αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω μόνο ο Χουντίνι έκανε τέτοια κόλπα. Τεσπα το μαμήσαμε το topic δεν υπάρχει χρυσή λύση στο θέμα.Μόνο μία υπάρχει αλλά έχει χαρακτηριστεί ανέφικτη και γραφική.Και επειδή δεν θυμάμαι καλά τα λατινικά μου θα το αποδώσω στα Ελληνικά.όσο ζω ελπίζω
Fotis13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Είσαι ανόητος η τον κάνεις;Ποιος σου είπε ότι δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε τις οικογένειες μας;Μπορούσαμε και είμαστε και με ψηλά το κεφάλι χωρίς δάνεια χωρίς τράπεζες ναι χωρίς γιατί είχαμε και έχουμε αμάξι από το 2.000 μοντέλο 1.200 και το πληρώναμε από την δουλειά μας και δεν πήραμε ποτέ διακοποδάνειο και εορτοδάνειο. Αλλά όταν έρχεται ο άλλος και σου κόβει το 35% του μισθού από την μία μέρα στην άλλη σου φυσικό είναι να μην μπορείς να ζήσεις Φιλε μου δεν αναφερομαι σε σενα, συζητηση κανουμε και απο τα λιγα που μπορω να συμπερανω διοτι δεν σε γνωριζω προσωπικα εχεις και αντικειμενικα το μικροτερο μεριδιο ευθυνης ,οπως και ολοι οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα με χαμηλη -μεσαια αμοιβη. 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Φιλε μου δεν αναφερομαι σε σενα, συζητηση κανουμε και απο τα λιγα που μπορω να συμπερανω διοτι δεν σε γνωριζω προσωπικα εχεις και αντικειμενικα το μικροτερο μεριδιο ευθυνης ,οπως και ολοι οι μισθωτοι του ιδιωτικου τομεα με χαμηλη -μεσαια αμοιβη. Θα πέσει κανένας φούρνος αλλά σου έκανα και like και είναι και η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου.Ελπίζω να συνεχιστεί αλλά έχουμε εκ διαμέτρου απόψεις για τα ζητήματα αλλά αυτό μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει.Δεν ξέρω αν έκανες ακόμα οικογένεια αλλά αν δεν έκανες ακόμα πίστεψε με όταν θα κάνεις θα αλλάξεις.Και κάτι άλλο θα πω και όχι προσβλητικά αλλά σαν διαπίστωση.Παρ όλο που έχουμε καταλάβει ότι έχεις κάποια οικονομική επιφάνεια(ταξίδια και σπουδές σε ξένες χώρες κ.τ.λ μην το τραβήξουμε πολύ) και πάλι αν είχες παιδιά θα τα έβλεπες τελείως διαφορετικά τα πράγματα κατά την άποψη μου πάντα γιατί θα ήθελες για αυτά πάντα το κάτι παραπάνω.
-nick- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Αν ειναι να εχουν την τυχη της Χιλης, δε βλεπω που ειναι το κακο.Το οτι δεν εχουν να πιουν νερο επειδη ιδιωτικοποιηθηκε δεν σου λεει κατι Πού είναι το ποστ σου φίλε -nick- ; Έψαξα παντού αλλά δε βρήκα τι σου είπαν οι Βενεζουελανοί.Δεν μιλησα για βενεζουελανους γιατι δεν εχω τετοιες αφηγησεις, για τη σοβιετικη ενωση μιλησα και τους υποστηρικτες της. Εγω εχω μιλησει με αρκετα ατομα που μου χουν περιγραφει αντικειμενικα και τα θετικα και τα αρνητικα της
LRoi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θα πέσει κανένας φούρνος αλλά σου έκανα και like και είναι και η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου Το απόγευμα ηρεμεί, το έχω παρατηρήσει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις