Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 327
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σύντροφε ηρέμησε, μην έχεις τη μύγα.

Απλώς μου φάνηκε αστείο αυτό το " who the fuck is Hugo Chaves " . Σαν να λέμε σήμερα " ποιά στο διάολο είναι αυτή η καριόλα η Μέρκελ" 

That's all. :-)

Ναι, μια που η τηλεόραση αναφέρει το όνομα του Τσάβες τουλάχιστον 500 φορές την μέρα όπως γίνεται με το όνομα της Μέρκελ....λογικό είναι να απορείς και να σου φαίνεται αστείο. Ρώτησα και άλλα παιδιά στο πανεπιστήμιο, το βέλγικο μην κατηγορούμε μόνο τα ελληνάκια, πάλι ούτε ένα δεν τον γνώριζε. Την Μέρκελ την γνωρίζουν όμως.

Δημοσ.

Ναι, μια που η τηλεόραση αναφέρει το όνομα του Τσάβες τουλάχιστον 500 φορές την μέρα όπως γίνεται με το όνομα της Μέρκελ....λογικό είναι να απορείς και να σου φαίνεται αστείο. Ρώτησα και άλλα παιδιά στο πανεπιστήμιο, το βέλγικο μην κατηγορούμε μόνο τα ελληνάκια, πάλι ούτε ένα δεν τον γνώριζε. Την Μέρκελ την γνωρίζουν όμως.

Ρε φίλε με συγχωρείς δηλαδή αλλά είναι σίγουρο ότι μας τρολάρεις. Ωραία δεν τον γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε άλλα δύο κράτη τι να κάνουμε τώρα.Μπήκες σε ένα thread  με άτομα που τον γνωρίζουν για να πεις τι;ότι δεν τον ξέρεις ότι είναι ασήμαντος;Ε και;Θα το δεχόμουνα ότι είναι απορία αν έμενε μέχρι εκεί αλλά συνεχίζεις να επιμένεις.Ωραία ασήμαντος είναι.Are you happy now?

Δημοσ.

Φαίνεται και από τις αντιδράσεις του κόσμου αν ήταν καλός ή όχι για την χώρα του.

Δε λεει τιποτα το "οι αντιδρασεις του κοσμου". Και εδω ειχε γινει παραληρημα στις κηδειες των ΑΑ,ΚΚ μεχρι και στη κηδεια του Π"δοπουλο. Η Ιστοιρα ομως αλλο εδειξε. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε λεει τιποτα το "οι αντιδρασεις του κοσμου". Και εδω ειχε γινει παραληρημα στις κηδειες των ΑΑ,ΚΚ μεχρι και στη κηδεια του Π"δοπουλο. Η Ιστοιρα ομως αλλο εδειξε.

Ακριβώς. Παραλήρημα. όπως και στη Β. Κορέα. Πράγμα που δεν γίνεται στην Βενεζουέλα.
  • Like 1
Δημοσ.

Στην κηδεία του Παπαδόπουλου επειδή έγινε σχετικά πρόσφατα αν πήγαν 100 άτομα πολύ θα είναι.Επίσης τον ποιον αγαπάει ο κόσμος και γιατί και πάλι σχετικό είναι.Να θυμίσω η μάλλον να γνωστοποιήσω ότι οι Μαυρομιχαλαίοι στην Μάνη που σκότωσαν τον Καποδίστρια ακόμα θεωρούνται εθνικοί ήρωες.Τώρα ακόμα και στο Mega το χείριστο κατά τα άλλα κανάλι στον τομέα της ενημέρωσης μιλάει για εκδηλώσεις λατρείας.Αυτό τα λέει όλα

Ακριβώς. Παραλήρημα. όπως και στη Β. Κορέα. Πράγμα που δεν γίνεται στην Βενεζουέλα.

Και σαφώς εκεί ο κόσμος είναι ήρεμος και απολύτως ελεύθερος να φερθεί όπως νομίζει ενώ στην Κορέα αν δεν έκλαιγες θα σε έκλαιγαν..

Δημοσ.

όχι το mega αν μπορούσε να διαστρεβλώσει τα γεγονότα και εκεί θα το έκανε όπως το κάνει ο capital.gr.Απλά επειδή η εικόνα είναι αδυσώπητη δεν μπορεί να την διαβάλλει  Τι λες να είναι χαρούμενο το mega όταν ακούει ο Έλληνας τι ηγέτης ήταν ο Τσάβες για τον λαό του και τι ηγέτες έχει ο Έλληνας;Αυτό που τρέμει το κατεστημένο είναι να ακούμε και άλλες απόψεις και τρόπους σκέψεις πέρα από αυτών του mega και των πολιτικών μας

Δημοσ.

Ρε φίλε με συγχωρείς δηλαδή αλλά είναι σίγουρο ότι μας τρολάρεις. Ωραία δεν τον γνωρίζεις ούτε εσύ ούτε άλλα δύο κράτη τι να κάνουμε τώρα.Μπήκες σε ένα thread με άτομα που τον γνωρίζουν για να πεις τι;ότι δεν τον ξέρεις ότι είναι ασήμαντος;Ε και;Θα το δεχόμουνα ότι είναι απορία αν έμενε μέχρι εκεί αλλά συνεχίζεις να επιμένεις.Ωραία ασήμαντος είναι.Are you happy now?

Φίλε, άλλος με έκανε quote μετά από 1 μέρα και 5 σελίδες. Και όχι μία φορά, αλλά δύο συνεχόμενες.

Μην μου την λες ότι εγώ το συνεχίζω, γιατί εγώ από εκεί και πέρα δεν ξαναμίλησα, σ'εσένα απαντώ που εμμέσως πλην σαφώς μου την λες και με κοροιδεύεις. Δεν την είπα εγώ στους άλλους που μιλάν γι'αυτόν τόσες μέρες τώρα, ούτε οι άλλοι το συνέχισαν όταν το έκοψα εγώ μετά από 4 ποσταρίσματα, εσύ το συνεχίζεις τώρα.

Κανόνισε το ποιος τρολάρει και ποιος προκαλεί το τρολάρισμα.

Δημοσ.

Έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις αλλά καταλαβαίνεις ότι αν δεν μπορώ να σε πείσω ότι η γη είναι στρόγγυλη και επιμένεις ότι είναι επίπεδη αποχωρείς από ένα thread στο οποίο γίνεται συζήτηση για την σφαιρικότητα της γης.Εγώ θα έλεγα στον άλλον αυτό που είπες γιατί μου κάνεις quote μετά από 5 μέρες δεν θα το συνέχιζα περί αναγνωρισιμότητας του Τσάβες.Όπως θα πρόσεξες εδώ υπάρχουν άτομα που είναι σφόδρα αντίθετα σε αυτόν αλλά δεν θέτουν θέμα αναγνωρισιμότητας.όλα αυτά στα λέω με την καλύτερη πρόθεση.Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Φίλε, άλλος με έκανε quote μετά από 1 μέρα και 5 σελίδες. Και όχι μία φορά, αλλά δύο συνεχόμενες.

Μην μου την λες ότι εγώ το συνεχίζω, γιατί εγώ από εκεί και πέρα δεν ξαναμίλησα, σ'εσένα απαντώ που εμμέσως πλην σαφώς μου την λες και με κοροιδεύεις. Δεν την είπα εγώ στους άλλους που μιλάν γι'αυτόν τόσες μέρες τώρα, ούτε οι άλλοι το συνέχισαν όταν το έκοψα εγώ μετά από 4 ποσταρίσματα, εσύ το συνεχίζεις τώρα.

Κανόνισε το ποιος τρολάρει και ποιος προκαλεί το τρολάρισμα.

E, είπαμε να το λήξουμε αλλά σε τρώει ο κώλος σου.  Το νήμα άρχισε στις 6.3.13 , τώρα έχουμε 8.3.13 και έχουν γραφτεί 21 σελίδες και 311 ποσταρίσματα.  Δηλ. θα μας απαγορεύσεις να διαβάσουμε μερικές σελίδες πίσω και να σχολιάσουμε;

Δημοσ.

Φίλε, κι εγώ αν είχα πάρει μέρος στις πολλές συζητήσεις που από αλλού έχουν ξεκινήσει και καταλήγουν στο ίδιο θέμα πάντα και μετά κλειδώνουν, όπως αυτή η συζήτηση εδώ που από Τσάβες ξεκίνησε και αλλού πάει, κι εγώ θα τον γνώριζα τον τύπο από πριν.

Δες πόσα άτομα του Μπλα Μπλα πόσταραν στη συζήτηση και πόσοι έχουν συνδρομή στο θέμα και μετά έλα να μας πείσεις ότι η αναγνωρισιμότητα του Τσάβες στην Ελλάδα είναι όση και της Μέρκελ ή του Σαρκοζί.

Τέλος από εμένα, το πόσοι τον γνώριζαν τον τύπο φαίνεται από το πόσοι έχουν ποστάρει στο thread για τον θάνατό του. Φαντάσου μετά πόσοι θα πόσταραν αν ήταν thread για τον θάνατο της Μέρκελ.

E, είπαμε να το λήξουμε αλλά σε τρώει ο κώλος σου. Το νήμα άρχισε στις 6.3.13 , τώρα έχουμε 8.3.13 και έχουν γραφτεί 21 σελίδες και 311 ποσταρίσματα. Δηλ. θα μας απαγορεύσεις να διαβάσουμε μερικές σελίδες πίσω και να σχολιάσουμε;

Όταν από 311 ποσταρίσματα διαλέγεις δύο συνεχόμενες φορές δικά μου και μετά από 5 σελίδες διαφορά το καθένα, φαίνεται ολοκάθαρα ποιος έχει την διάθεση να αρχίσει και να προκαλέσει το τρολάρισμα.
Δημοσ.

Τεσπα άκρη δεν θα βρούμε απλά να μάθεις στην ζωή σου να μην είσαι τόσο απόλυτος.End of story.By the way  θα έπρεπε να αναφέρεις τον Ολάντ αυτός είναι ο πρόεδρας της Γαλλικής δημοκρατίας.Και μην μου πεις πάλι ποιος είναι αυτός οκ;Γιατί έχω κάπως μακριά τα χάπια για την πίεση.Όσο για τον θάνατο της Μέρκελ σίγουρα θα ποστάριζε σχεδόν όλο το έθνος μας τέτοιο χαρμόσυνο νέο θα είχαμε να ακούσουμε από την απελευθέρωση της Αθήνας το 1944.Μην σου πω ότι θα ποστάριζε όλος ο Ευρωπαϊκός νότος

Δημοσ.

Τεσπα άκρη δεν θα βρούμε απλά να μάθεις στην ζωή σου να μην είσαι τόσο απόλυτος.End of story.By the way  θα έπρπε να αναφέρεις τον Ολάντ αυτός είναι ο πρόεδρας της Γαλλικής δημοκρατίας.Και μην μου πεις πάλι ποιος είναι αυτός οκ;Γιατί έχω κάπως μακριά τα χάπια για την πίεση.

Είπα πουθενά ότι ο Σαρκοζί συνεχίζει να είναι ο πρόεδρος της γαλ. δημοκρατίας;

Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...