Προς το περιεχόμενο

Norton Internet Security €11.60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Norton Internet Security 3PC'S 1 χρονο €11.60

Link

Χρησιμοποιηστε τον κωδικο : NORTON60VK

Δεν ολοκληρωσα την αγορα μιας και εχω αλλα μεχρι την ωρα που κανεις την αγορα φαινεται ενταξει.

Ελπιζω να ειναι μια χαρα εφοσον δουλευει για εξωτερικο.

Το αρθρο το βρηκα εδω και απο τα comments δειχνει οκ!!

Edit: Μολις εγινε αγορα απο ενα φιλαρακι και δουλευει αψογα σε οποιο version αγορασεις το Norton 360 βγαινει 14ευρο.

Δημοσ.

Πληροφοριακά, είχε ξαναδώσει προσφορά η Norton το ΝΟΕ για το ίδιο προιόν στα $4,99 (υπάρχει το θέμα στις προσφορές), αγόρασαν πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ, και το χρησιμοποιώ σε 2 pc από το ΔΕΚ.

Δημοσ.

Ναι εχεις δικαιο το ειχα ψαξει, αλλα λογω διαφορετικης τιμης δεν ηξερα αν επρεπε να ανοιξω νεο τοπικ ή οχι.

Δημοσ.

Καλά έκανες και άνοιξες νέο, αφού και πάλι η τιμή θεωρείται προσφορά.

Ανέφερα, απλά, την ιστορία για να την γνωρίζουμε.

Πολύ θα ήθελα στις αρχές ΝΟΕ να ξανακάνει παρόμοια προσφορά.

Δημοσ.

Ναι καπου εκει ληγει και το δικο μου στα 2 που εχω, θα ηταν κομπλε τον καιρο που εληγε μια τετοια προσφορα, φυσικα νομιζω κλειδι ειναι που παιρνεις και το βαζεις οποτε θες αν δεν ειμαι λαθος?

Δημοσ.

Ναι καπου εκει ληγει και το δικο μου στα 2 που εχω, θα ηταν κομπλε τον καιρο που εληγε μια τετοια προσφορα, φυσικα νομιζω κλειδι ειναι που παιρνεις και το βαζεις οποτε θες αν δεν ειμαι λαθος?

Σωστός.

Δημοσ.

Παιδιά ισχύει ακόμη γιατί βλέπω είναι στις 25 λίρες, το κωδικό προσφοράς πότε τον ζητάει έφτασα μέχρι την πληρωμή και δεν τον ζήτησε.

Δημοσ.

Παιδιά ισχύει ακόμη γιατί βλέπω είναι στις 25 λίρες, το κωδικό προσφοράς πότε τον ζητάει έφτασα μέχρι την πληρωμή και δεν τον ζήτησε.

Στην αρχη τον βαζεις που εχει ενα πινακακι και λεει ''Enter coupon code'' και πατας ''apply''.

Το δοκιμασα με τον παραπανω κωδικο αλλα δεν.

Μαλλον εληξε η προσφορα.

Δημοσ.

Στην αρχη τον βαζεις που εχει ενα πινακακι και λεει ''Enter coupon code'' και πατας ''apply''.

Το δοκιμασα με τον παραπανω κωδικο αλλα δεν.

Μαλλον εληξε η προσφορα.

Μάλλον έληξε,

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατι που δε λεει οτι αν βαλετε κλειδι σε συνδρομη οι μερες δεν προστιθονται αλλα ξεκινα η καινουρια. Οποτε οσοι εχετε κλειδι και συνδρομη το κρατατε για λιγο καιρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...