Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω τους συνφορουμιτες...

Ιδου η απορια μου λοιπον και ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας...

Προσφατα μετακομισα σε ενα διαμερισμα και επειδη δεν γνωριζω ποσο θα μεινω εδω αλλα και λογω οικονομικης στενοτητας δεν μπορω να βαλω ιντερνετ...

Προς το παρον βολευομαι με μια USB WiFi κεραιουλα.. Η υλοποίηση ειναι απο εναν αγνωστο κατασκευαστη (SkyDUDE) αλλα τα σωθικα ειναι της μαμας REALTEK ποιο συγκεκριμενα το RTL8187...

Καποιος καλος γειτονας εχει αφησει το δικτυο του ανοιχτο και εχωντας τη κεραια στο παραθηρο στα 2μ απο το laptop ολα πανε καλα..

Το θεμα μου ειναι το εξης...

Tο WiFi του laptop ειναι της Atheros και αποσο εψαξα στις ρυθμισεις δεν μπορει να γυρισει σε transmiter... Στο σπιτι βρηκα ενα παλιο ξεχασμενο ρουτερ, το THOMSON TG585 v7....

Υπαρχει τρόπος είτε με το WiFi του laptop (την υλοποιηση μπορω να τη βρω αν σας χρειαζετε) είτε με τη χρηση του THOMSON να μοιράσω στο υπολοιπο διαμερισμα το internet που λαμβανω απο το παραθυρο? ναμπορει να μπει δηλαδη και το κινητο μου η ενα αλλο laptop χωρις να κανουμε πασα την εξωτερικη κεραια απο το ενα PC στο αλλο...

Ευχαριστω εκ των προτερων αν και νομιζω οτι δεν γινεται αυτο που ζηταω...

Αααα και pls απαντησεις του τυπου "πανε βαλε δικη σου γραμμη" κτλ καλυτερα κρατηστε τες... Νομιζω εξηγηθηκα για τους λογους που δεν μπορω να βαλω δικη μου γραμμη...

Δημοσ.

Το οτι παραδεχεσε οτι κλεβεις νετ σε τιμαει κατα το ημισυ. Το οτι θες να το μοιρασεις και σε ολο το σπιτι ομως φιλε..... υπαρχει ειδκος χαρακτηρισμος για αυτο και λεγεται   HOGGER.

Και πιστεψε με..... δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω που μοιραζεσαι μαζι μου εστω και αυτες τις γενικες γνωσεις.. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ηξερα αλλα τωρα που γνωριζω πως ονομαζετε η κατηγορια χρηστων σαν εμενα μπορρω να κοιμηθω ποιο ηρεμος το βραδυ...

ΟΚ γιατι σιγουρα και καποιος αλλος θα συνεχισει αυτη τη συζητηση και το ζητουμενο δεν προκειτε να απαντηθει...

Εχω ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ με το γειτονα να ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ το ιντερνετ αλλα η αποσταση και η διατομη των διαμερισματων μας δεν μας βολευει παρα μονο να κρεμασω το υπαρχων WiFi USB Stick στο παραθυρο.....

Αφου το λυσαμε αυτο υπαρχει καποιος που να μου πει αν γινεται το ολο επιχειρημα???

Δημοσ.

δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα προγραμματάκι σαν αυτό.

υπάρχουν και άλλα παρόμοια.

βέβαια θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το λαπτοπ ώστε να γίνεται η "αναμετάδοση" 

δεν ξέρω αν υπάρχει και τρόπος μέσω των win αλλά με το πρόγραμμα που αναφέρω γίνεται σίγουρα.

Υ.Γ έκλασε κανείς; δεν άκουσα καλα

Δημοσ.

Μπορεις και χωρις προγραμμα .

Δες το παρακατω video και οπου λεει wired εσυ θα επιλεγεις την συνδεση απο το usb .

Κλειδωσε το δικτυο μην κανεις αναμεταδωση στον γειτονα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...