Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το MGS4 βρήκα unboxing video αν σε ενδιαφέρει.

Έχει την HD Collection που περιέχει το 1 και 2 (μαζί σε ένα bluray) και το 3.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το MGS4 βρήκα unboxing video αν σε ενδιαφέρει.

Έχει την HD Collection που περιέχει το 1 και 2 (μαζί σε ένα bluray) και το 3.

Ρε συ νομιζα πως ολη η θηκη ηταν χαρτινη,νταξει τοτε δεν εγινε και τιποτα που δεν το τσιμπησα...οπως και ναχει ειναι πολυ πιο ομορφη απο την πλατινα που το εχω εγω. :@

Εμενα τοτε μου λειπει μονο το κουτακι απο την τριλογια μιας και εχω τα περιεχομενα της...δλδ την hd collection και το 3...επεισης το 3 το εχω σε πλατινα. :@

Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Τώρα μένει να βρω τον χρόνο και τα λεφτά...

Μάλλον θα πάω πρώτα στα Heavy Rain, Journey και Ico collection που φαίνονται αρκετά διαφορετικά από τα πιο συνηθισμένα FPS-TPS.

Δημοσ.

Θελω να μου προτεινετε παιχνιδια στο ps3, περιπετειας οχι στυλ FPS και να μην τα βαριεσαι μολις τα τερματισεις. Συναμα και οικονομικο...

Δημοσ.

Φιλε τσεκαρε μια υπαρχει και αλλο ενα thread στα console games (και ειναι προσφατο κιολας) που εχουμε προτεινει καποια παιχνιδια σε ενα παιδι, τσεκαρε το μια...εχουμε κανει και καποιες καλες συζητησεις εκει μεσα.Αν δεν βρεις κατι που να σε ενδιαφερει απο τα παιχνιδια που γραψαμε επανερχομαστε σε αυτο το thread.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Προτάσεις για παιχνίδια για PS3 Slim - Με χαμηλές απαιτήσεις σε χώρο δίσκου

καλημερα καταρχην και να κανω μια ερωτηση εχω ενα ps3 12gb δεν εχω βαλει σκληρο και αυτη τη στιγμη δεν εχω αρκετα χρηματα για ενα καλο σκληρο δισκο υπαρχει καποιο παιχνιδι που να προτεινετε με χαμηλη χωρητικοτητα??

Δημοσ.

fifa 14, nba 2k14, burnout paradise, uncharted (ολη η σειρα), warhawk (αμα παιζεις online, all time classic του ps3), the last of us, infamous. Αυτα μου ερχονται στο μυαλο.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι αλλα αμα ειναι σε retail μορφη δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Επισης μπορεις να βρεις μεταχειρισμενους σκληρους δισκους 60GB με 10-15 ευρω στις αγγελιες του insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

θα το εχω στα υποψην μου ευχαριστω αν παλι θυμιθεις η βρεις αλλα games με χαμηλη χωριτηκοτητα σημειωσε τα εδω για να βοηθαμε και αλλα μελη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...