fotisgreece Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 τα παιχνιδια στο site ειναι ολα χαμηλης μνημης??ευχαριστωωω
mtzs Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Οχι ολα. Διαβασε ομως ποια ειναι και ποσο χωρο καταλαμβανουν πανω στα spoilers.
fotisgreece Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καποιο αλλο site με περισσοτερες πληροφοριες υπαρχει γιατι σε αυτο δεν εχει για ολα τα games.
bebis4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Προτάσεις για παιχνίδι Star Wars στο PS3 παιδες καλημερα. ο γιος θελει παιχνιδια με star wars αλλα οχι lego. υπαρχει στο ps3 κατι αναλογο με το star wars στο ps4?
mikele13- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 star wars the force unleashed 1+2 καμμια σχεση βεβαια με το battlefront του ps4 1
george-GR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Γενικά οι επιλογές στα star wars παιχνίδια είναι ελάχιστες αφού τελικά και το star wars στο ps4 αποδείχθηκε μια απόλυτη μετριότητα με ελάχιστο περιεχόμενο και βάθος.Από την στιγμή που δεν θέλετε lego τα μόνα παιχνίδια star wars για ps3 που εγώ γνωρίζω είναι τα force unleashed και force unleashed 2 που αν και οι περισσότεροι τα βρήκαν μέτρια εγώ τα ευχαριστηθηκα αλλά να ξέρεις ότι τα παιχνίδια δεν περιέχουν κάποιον πρωταγωνιστή από τις ταινίες σε περίπτωση που αυτό θέλει ο γιος σου. 1
Kenichi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Must PS3 games Παιδες λεω να αγορασω ενα Ps3 μια και μεταχειρισμενο μιας και πιστευω οτι καπου εδω ο κυκλος του τελειωνει. Μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου με ps3 (ειχα 360)μπορειτε να μου μου προτεινεται must games καθε ειδους ? Ας τα βαλουμε σε κατηγοριες. Γενικα παιζω τα παντα εκτος απο fps σε κονσολα.Στα xbox360 απολαυσα τα Αlan wake ,lost oddysey,Eternal sonata,tales of vesperia,Βlue Dragon,Gears ,fables,τα Forza μεχρι το 4,Βatman ολα,dead red redept.Kαι αλλα που δεν μου ερχονται τωρα.Γενικα δεν εχω θεμα .Απο καλα rpg στο ps3 σαν αυτα που ανεφερα υπαρχει κατι? Ευχαριστω.
xaerialtwistx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το Ni No Kuni ειναι παρα πολυ ωραιο καθως και το Tales of Xilia 2. Αν δεν εχεις παιξει το Final Fantasy X ειναι ευκαιρια με την Remastered εκδοση, ακομα και τωρα το θεωρω ενα απο τα 5 καλυτερα RPG ανεξαρτητως κονσολας. Σου δινω την προσωπικη μου λιστα με τα καλυτερα PS3 παιχνιδια ανα ειδος και σειρα απο το περισσότερο στο λιγότερο αγαπημένο (τα κόκκινα υπαρχουν μονο στο psn και οχι σε retail μορφη): Racing Burnout Paradise, Wipeout HD / Fury, Need For Speed Most Wanted (του 2012) Action Ninja Gaiden Sigma 1 / 2, DmC (Devil May Cry 5), Bayonetta Platform Rayman Origins / Legends, Terraria, Braid, Spelunky, Limbo Puzzle Geometry Wars 3, Portal 2, Peggle Beat Em Up Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Street Fighter III: 3rd Strike, Tekken 6, Ultimate Marvel VS Capcom 3, Virtua Fighter 5 Role Playing Final Fantasy X HD Remaster, Ni No Kuni, Child of Light, Tales Of Xilia 2, Mass Effect 2 Shoot Em Up Soldner X2, Resogun, The House of The Dead (οποιοδήποτε) Μπορεις να συμβουλευτεις λιστες σαν αυτη για να παρεις ιδεες. 1
sndev Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ni no kuni http://www.ign.com/games/ni-no-kuni/ps3-14284017 last of us http://www.ign.com/games/the-last-of-us/ps3-123980 τα uncharted dark soul (ειναι ιδιατερο πολυ αυτο δες πρωτα κανα demo η νοικιασε πριν αγορασεις) και demons souls επισης http://www.ign.com/games/dark-souls/ps3-86623 god of war http://www.ign.com/games/god-of-war-collection/ps3-29855 haivy rain http://www.ign.com/games/heavy-rain/ps3-811232 για μενα αυτα ανεξαρτητος κατηγοριας αν δεν τα χεις δοκιμάσει πρεπει οπωσδήποτε 1
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σωστός, εγκρίνω κάθε κομμάτι στην παραπάνω λίστα, ειδικά τα The Last of Us, τα Uncharted και τα Dark Souls. 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο για τα GoW αξίζει να πάρεις την κονσόλα.το last oh us τρέχει καλλίτερα στο ps4
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο για τα GoW αξίζει να πάρεις την κονσόλα.το last oh us τρέχει καλλίτερα στο ps4 Ναι, αλλά κάνει και τα διπλά η κονσόλα. Μια χαρά τρέχει και στο 3, δεν θα έχει θέμα.
Makeran111 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 PES 2017 ή Fifa 17 Λέω τώρα με τις προσφορές στο PS STORE να πάρω ένα από τα δύο:FIFA 17 35€PES 2017 24€(θα ενεργοποιήσω το PS PLUS TRIAL πριν το πάρω)Οπότε τώρα ποιο από τα δύο μου προτείνετε?Το gameplay του PES μου φαίνεται καλύτερο όμως το FIFA έχει το Story Mode και σύμφωνα με φίλο το Career Mode του είναι καλύτερο από το Master League του PES.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κατεβάζεις τα demo και των δύο. Παίζεις εναλλάξ αγώνες και στα δύο. Με ποιο διασκέδασες περισσότερο; Αυτό πάρε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα