Redragon7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, naruto14 είπε Δυσκολεύτηκαν στο LittleBigPlanet και όχι στο Rayman? Μου έκανε εντύπωση μιας και το LBP είναι το πρώτο που μου έρχεται να προτείνω για τις ηλικίες που λες, ενώ το Rayman και ιδιαίτερα το Origin είναι γενικά πιο δύσκολο platformer. Ακόμη όπως αναφέρθηκε τα Lego είναι πολύ καλή περίπτωση για 2πλο co-op, ενώ η σειρά Trine επιτρέπει μέχρι 3 άτομα σε τοπικό co-op. Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο.
naruto14 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Redragon7 είπε Και όμως, το Rayman Legends (εκπληκτικό παιχνίδι btw) το έλιωσαν ενώ το LBP το παράτησαν σχετικά εύκολα.... Τι να πεις, γούστα είναι αυτά. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο Lego να μου προτείνετε? Χθές βράδυ κατέβασα και το Trine 2 απο PS Store και θα το ξεκινήσουμε αύριο. Όλα τα Lego πάνω κάτω τα ίδια είναι. Ανάλογα με το τι ταινία ίσως έχουν δει και τους αρέσει μπορείς να βρεις και το αντίστοιχο licensed παιχνίδι. Επίσης αρκετά ευχάριστο είναι και το Guacamelee! με διπλό coop πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα