mindtrapper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας, μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο app για iOS (που να υποστηρίζει iPad, όχι μόνο iPhone), το οποίο κάνει stream PDF αρχεία χωρίς να τα αποθηκεύει; Έχω αρκετά GB από PDF για τη σχολή τα οποία δεν χωράνε ούτε για πλάκα στο 16GB iPad μου. Με ενδιαφέρει η εφαρμογή να μπορεί να δει ένα folder στο PC μου (samba share μέσω local WiFi) και να μπορεί να ανοίξει PDF αλλά όταν έχω τελειώσει το διάβασμα να το σβήνει άμεσα. Όπως είναι το Air Video, Plex, Stream To Me για βίντεο αλλά για αρχεία PDF. Αν είναι και φθηνή ή free ακόμα καλύτερα. Είμαι JB αν υπάρχει κάτι unofficial ... Ευχαριστώ.
iMarilina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δες το Air Projector και το Tonido. Επισης θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις dropbox, boxκλπ. Αλλα αν κανεις μια αναζήτηση υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σε αφήνουν να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή σου οποτε θα μπορούσες με κάποιο fileshare app. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
mindtrapper Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δες το Air Projector και το Tonido. Επισης θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις dropbox, boxκλπ. Αλλα αν κανεις μια αναζήτηση υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σε αφήνουν να έχεις πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή σου οποτε θα μπορούσες με κάποιο fileshare app. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Το Air Projector κάνει το ανάποδο από αυτό που θέλω, δηλαδή δείχνει από το iOS στο PC. Το Tonido το ξέρω αλλά 1. νομίζω δουλεύει μόνο σε landscape και δε με βολεύει για PDF και 2. Αφήνει στα folders στον υπολογιστή ένα κρυφό folder (.tonido ή κάπως έτσι) που μου σπάει τα νεύρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω απλά να έχω πρόσβαση για να τα κάνω copy. Θέλω να διαβάζω το PDF και μετά να μην μένει τίποτα στο iPad, να σβήνει με τη μια την cache όταν κλείνω το αρχείο ή το πρόγραμμα ... Στο android το κάνω μια χαρά με το ES File Explorer που βλέπει με samba τα drives και στέλνει το PDF στο Acrobat Reader. Όταν το κλείνω δεν μένει τίποτα πουθενά, ο Reader δεν κρατάει copy και ο ES σβήνει την cache του όταν κλείνει. Αλλά αν το κάνω αυτό στο iOS θα μείνει copy από το PDF και θα πρέπει να το σβήνω χειροκίνητα κάθε φορά.
iMarilina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αμα ανησυχεις για την cache, κατεβασε το icleaner απο σύντια Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Θα το σκεφτώ, ίσως το σβήνω και χειροκίνητα το αρχείο αν δε βρω άλλο τρόπο. Για πες κάποιο καλό free samba filesharing app που να ανοίγει μόνο του PDF και όχι με "Open with".
mindtrapper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Νομίζω βρήκα αυτό που έψαχνα. Remote File Browser. https://itunes.apple.com/us/app/remote-file-browser-pro/id557140042?mt=8 (αυτή είναι η paid έκδοση, αν το ανοίξετε στο iTunes μπορείτε να βρείτε από τον ίδιο developer την free έκδοση, η οποία απλά έχει μια μπάρα με διαφήμιση κάτω όταν ψάχνεις τα αρχεία αλλά εξαφανίζεται όταν ανοίγουμε το PDF ή το video). Βρήκε άμεσα τους δίσκους μου στο δίκτυο και ανοίγει μόνο του τα PDF. Τσεκάρω στα settings στο usage και όταν τρέχει η εφαρμογή δείχνει να πιάνει χώρο μέγεθος εφαρμογής + μέγεθος pdf. Όταν κλείσω τελείως την εφαρμογή τσεκάρω χώρο πάλι και πιάνει μόνο μέγεθος εφαρμογής, που σημαίνει ότι σβήνει τα cached files της αυτόματα όταν κλείνει. Λαμπρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα