Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο Τίτλος σκέφτομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών από GTX 460 που έχω τώρα 

σε HD7850 το τροφοδοτικό μου είναι 620W Corsair και η Μητρική P5K Premium PCIe v1.0 η ερώτηση είναι θα δω βελτίωση η δεν την σηκώνει το σύστημα πλέον και πρέπει να πάω σε γενική αναβάθμιση CPU,Motherboard και μνήμες; 

Υ.Γ. Το Tomb Raider μας έβαλες φωτιές στα μπατσάκια και σε έξοδα.

Υ.Γ αν θέλετε προτείνεται κάποια άλλη να τρέχει σε playable επίπεδο το Tomb Raider με το TressFX ON

Δημοσ.

η 7850 είναι άνετα 2 φορές πάνω από την 460, και βάλε...

ο cpu στα 3.4 είναι οκ ακόμα. μόνο σε κάποια παιχνίδια όπως το bf3 σε περιορίζει.

Δημοσ.

Γιατι τοσο κοψιμο για το TressFX? Σιγα τα οα....

Οπως σου είπαν τα παιδια παντως περίμενε τους νεους drivers ... είναι ακρως προβληματικο το tress αυτη την στιγμη , ειδικά σε nvidia καρτες!

Δημοσ.

Millennium τι οδηγοί λες της nvidia;

Δεν ξέρω τι βελτίωση θα δούμε εκει,δεν νομίζω μεγάλη,αφού και η AMD που τους έχουν έτοιμους ήδη στα ίδια είναι περίπου.

Σε 1920χ1200 τρέχω πιο κάτω απο 1080p μου φαίνονται θολά στην οθόνη που έχω δεν την παλεύω :P

Δημοσ.

Όσο ανεβαίνεις σε ανάλυση, τόσο πιο πολύ "ανεβαίνει" η βαρύτητα της gpu και "πέφτει" της cpu.. Οπότε δεν έχεις θέμα.. Αν μπορούσες να βάλεις και καμία 7870 tahiti le, ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

WalkerSW ότι και να λένε κάποιοι σιγα τα ωα και τέτοια είναι φοβερο εφε και κάτι που προσπαθούσαν να πετύχουν χρονια,τώρα τα γραφικα πλησιάζουν σιγα σιγα της CGI Movies<br><br>

και για την κίνηση που λένε κάποιοι ότι δεν είναι τόσο πετυχημένη,θα βελτιωθεί με τον καιρό σίγουρα,αλλά όπως και να έχει σίγουρα είναι καλύτερο απο τα προηγούμενα που ηταν σαν μια κουράδα πάνω στο κεφάλι.<br><br>

Ακόμα θυμάμαι στο Tomb Raider 2 που η ομάδα του έλεγε ότι ένιωθε περήφανη που μπόρεσε και έφτιαξε στα μαλλιά της Lara Κότσιδα να κουνιέται και κοίτα τώρα που φτάσαμε.<br><br><br>

Να περιμένω τους drivers λέτε Θα δούμε σημαντική βελτίωση; Γενικά δεν αξίζει να κάνω αναβάθμιση; αν κάνω δεν θα κρατήσει το σύστημα 2 χρονια ακόμα τι λέτε;<br><br>

Η 7870 που λες Tahiti le είναι έκδοση η έκανες λάθος ; :P <br>

Δεν βλέπω και μεγάλη διάφορα απο την 7850 με την 7870 στην τιμή.

Δημοσ.

WalkerSW ότι και να λένε κάποιοι σιγα τα ωα και τέτοια είναι φοβερο εφε και κάτι που προσπαθούσαν να πετύχουν χρονια,τώρα τα γραφικα πλησιάζουν σιγα σιγα της CGI Movies<br><br>

και για την κίνηση που λένε κάποιοι ότι δεν είναι τόσο πετυχημένη,θα βελτιωθεί με τον καιρό σίγουρα,αλλά όπως και να έχει σίγουρα είναι καλύτερο απο τα προηγούμενα που ηταν σαν μια κουράδα πάνω στο κεφάλι.<br><br>

Ακόμα θυμάμαι στο Tomb Raider 2 που η ομάδα του έλεγε ότι ένιωθε περήφανη που μπόρεσε και έφτιαξε στα μαλλιά της Lara Κότσιδα να κουνιέται και κοίτα τώρα που φτάσαμε.<br><br><br>

Να περιμένω τους drivers λέτε Θα δούμε σημαντική βελτίωση; Γενικά δεν αξίζει να κάνω αναβάθμιση; αν κάνω δεν θα κρατήσει το σύστημα 2 χρονια ακόμα τι λέτε;<br><br>

Η 7870 που λες Tahiti le είναι έκδοση η έκανες λάθος ; :P <br>

Δεν βλέπω και μεγάλη διάφορα απο την 7850 με την 7870 στην τιμή.

Βρε ολα καλα χρυσα και αγια αυτά που λες δεν διαφωνούμε... αλλα με τον αντικτυπο που έχει αυτή την στιγμή στις επιδόσεις ακομη και των πιο ισχυρών καρτών μονο και μονο για να βλέπουμε καλύτερα μαλλια στο κεφαλάκι της Lara απλα δεν αξίζει. Αν βελτιωθεί η αποδοση και φτάσει στα σημεία που πρέπει έχει καλώς αλλά όχι τώρα να σκεφτόμαστε να αλλάξουμε και κάρτα για "τριχες". Για ποσο ηλίθιους μας νομιζουν τα game studio δλδ? Οπως και να το κανουμε δεν είναι ένα feature που αλλάζει ουσιαστικά την gaming εμπειρια!

Δημοσ.

Όχι δεν έκανα λάθος.. Είναι 7870 μεν, αλλά με πυρήνα tahiti και επιδόσεις 7950 πριν το boost. Σε σχέση με 7850 δηλαδή η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Κοίταξε αυτές πιο συγκεκριμένα: 

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=009371

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?SearchFor=009354

H sapphire έχει απλά καλύτερο σύστημα ψύξης. 

Δημοσ.

Το να παραπονιόμαστε για δωρεάν features που είναι και ανοιχτά σε όλες τις εταιρίες εγώ δε το βρίσκω συνετό.Ούτε παιχνίδια έχουν γραφτεί καλά-καλά για TressFX ακόμα ούτε οδηγοί.Θα βελτιωθεί η απόδοση μην ανησυχείτε.

Δημοσ.

WalkerSW Μην το πάρεις προσωπικά αλλά τα πάντα προσφέρουν σε ενα παιχνίδι,η κάθε μικρή λεπτομέρεια,τα υπόλοιπα είναι για τους ψευτόκουλτουριαρηδες,ας πάνε λοιπόν να παίξουν κανά text adventures να τελειώνουμε, στο κάτω κάτω και τα γραφικά είναι ένας τρόπος έκφρασης.

Κανένας δεν ανάγκασε κανέναν να πάρει καινούργια κάρτα για να παίξει ενα παιχνίδι,απλά η κάρτα μου έτσι και αλλιώς δεν είναι και η πιο καινούργια,αν ήθελαν να αναγκάσουν το κλείδωναν σε φουλ specs και μετά όσοι ήθελαν να το παίξουν θα τα έσκαγαν γερά,αλλά δεν τους συμφέρει ούτε αυτούς έτσι και αλλιώς.

Αν ηταν έτσι όσα εκατομμύρια πήγαιναν να δουν την Μόνα Λίζα του ντα Βίντσι

Θα έλεγαν "α ωραία είναι μωρέ,τι κάνει όμως δεν κάνει τίποτα; καμία ιστορία λέει; Όχι!; Τα λεφτα μας πίσω!"

Γούστα είναι αυτά.

GP7 το σημειώνω ευχαριστώ.

Δημοσ.

Enable το εχω. Μια χαρα ειναι νομιζω. Με μελλοντικους Drivers θα βελτιωθει η αποδοση; Στο Tomb Raider με το Tesselations τα βρηκα σκουρα. Οταν το εβγάλα τα πραγματα εστρωσαν.

Επι του θεματος, μια χαρα ειναι το CPU. Παρε μια αλλη καρτα γραφικων και θα εισαι μια κομπλε. Προσπαθησε για λιγο καλυτερη αν σε παιρνει, γιατι οπως βλεπεις τα παιχνιδια εχουν φορτωθει.

Δημοσ.

καλά κι εσύ έβγαλες το tessellation που αλλάζει όλο το παιχνίδι και προτιμάς να χάνεις τουλάχιστον 15fps για τις τρίχες;

Στο θέμα μας με μια νέα κάρτα θα μπορείς να τα έχεις αυτά τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι, αλλά καλύτερα να αγοράσεις μια 7950 για να έχει καλύτερη διάρκεια και επιδόσεις τον επόμενο καιρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...