Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός μελών που ψάχνονται για την αγορά tablet, θα ήταν χρήσιμο να έχουμε έναν οδηγό για τα καλύτερα site, χρόνους παράδοσης κλπ.

Επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε αναζήτηση tablet από εξωτερικό, είμαι ανάμεσα στο ainolstore.com, buyincoins.com και focalprice.com... Τι άποψη έχετε για τα παραπάνω, ποιο site προτείνετε/προτιμάτε και γιατί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω να μοιραστώ την εμπειρία μου απο : buyincoins.com , ipadalternative.com , focalprice.com

Το συμπέρασμα μου: 

ipadalternative.com     *********     -9/10

focalprice.com                *******          -7/10

buyincoins.com              *****               -5/10

Και λίγα λόγια:

Έψαχνα το Ainol Fire απο τον περασμένο Οκτώβρη και το παρήγγειλα απο buyincoins.com σε εξαιρετική τιμή (115ευρώ) και μετά απο 3 μήνες αναμονής (αφού στην αρχή δεν ήταν σε στοκ) τον tablet ΔΕ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ και μετά απο επικοινωνία με το μαγαζί μου είπαν οτι είχε κολλήσει στο τελωνείο της Σανγκαης τόσο καιρό και τους επιστράφηκε πίσω οπότε και μου έγινε refund όπως ζήτησα.Αρκετά συνεργάσιμοι γιαυτό δίνω και 5 αστέρια αλλά γενικά δεν είμαι ευχαριστημένος για προφανείς λόγους.

Αφού έγινε το refund έκανα την παραγγελία κατευθείαν απο ipadalternative.com αρχές του Γενάρη και μέσα σε 10 μέρες το tablet το είχα στα χέρια μου. Δίνω 9 αστέρια γιατί τα προιόντα που έχει το μαγαζί αυτό είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με άλλα μαγαζιά(πήρα 140 ευρώ το Ainol Fire).Αλλά γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και θα το προτιμούσα ξανά το μαγαζί.

Τέλος για το focalprice.com δε μπορώ να πώ και πολλά γιατί αγόρασα ένα tablet με 40 ευρώ σε προσφορά και γενικά η συναλλαγή εξελιχθηκε ομαλά απλά θέλει πολύ προσοχή το site αυτό γιατί έχει ΠΟΛΛΑ tablet αμφιβόλου ποιότητας. 

Επεξ/σία από papaniki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To dx.com είναι, και μάλλον με μεγάλη διαφορά, ο μεγαλύτερος έμπορος απ' όσους έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Παράδοση μέχρι 3 εβδομάδες, customer service λίγο αργό αλλά πάντα απαντάνε, περίπου 15 παραγγελίες,ένα refund και ένα RMA χωρίς προβλήματα, από τα πιο αξιόπιστα κινέζικα μαγαζιά που μπορεί να βρει κανείς.

focalprice.com πρόσφατα αγόρασα 3 ακουστικά και μου έστειλαν άλλο μοντέλο, το RMA ήταν για γέλια και για κλάματα, τελικά μετά από μία εβδομάδα γελοιότητας παραπονέθηκα σε άλλο τμήμα και αυτή τη φορά με εξυπηρέτησαν ταχύτατα, δέχτηκα κουπόνι ίσης αξίας με τα προϊόντα που παρήγγειλα γιατί το refund θα έπερνε χρόνο απ' ότι μου είπαν. Για να το χρησιμοποιήσω έπρεπε να αγοράσω και κάτι άλλο, και τελικά η δεύτερη παραγγελία ήρθε σε μία βδομάδα. 

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Το fokalprice μακραν το χειροτερο ,πραγματικα οτι να'ναι σου στελνουν ενω και η συνεννόηση δεν ειναι ευκολη.

Για το buyincoins εχω καλες εμπειριες ακομα και μια φορα που χαθηκε το πακετο μου εκαναν refund σε χρονο dt αλλα εχει ακριβυνει τελευταια.

Το ipadalternative ειναι φαρμακειο και εχει και εκεινη την χαζομαρα να βαζει την τιμη και καλα με φορους για να αρπαξει κανεναν τρομαγμενο ,φυσικα ειναι απατη δεν πληρωνεις φορους ή ΦΠΑ απλα ξερει πως να στελνει χωρις να περναει τελωνειο όπως κανει καθε  κινεζος που σεβεται τον εαυτο του.

Το merimobiles ειναι καλο αλλα θελει προσοχη να τσεκαρετε τις τιμες σε αλλα ειναι ανταγωνιστικος σε αλλα οχι.

Για το banggood ακουω κακα πραγματα τις τελευταιες βδομαδες οποτε δεν ξερω.

Το dx παλιοτερα που το χρησιμοποιουσα ηταν πιο αργο και απο τον θανατο δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βελτιώθηκε αλλά τέλειο ακόμα δεν είναι. Το dx έχει εξελιχθεί σε γιγάντιο κατάστημα που δεν ενδιαφέρεται να εξαπατήσει για λίγα ευρώ. Μπροστα του τα υπόλοιπα είναι καταστηματάκια.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Λενε για OEM απο το banggood και το γεγονος οτι στελνει τα ταμπλετ χωρις τα κανονικα κουτια αλλα σε δικα του σε βαζει σε σκεψεις.

Δημοσ.

Πηρα Ainol Fire απο ipadAlternative..

Ηρθε σε 11 μερες.

Μου εβγαλε προβλημα με την αφη μετα απο μια βδομαδα..δεν καταφερα να βρω λυση οποτε θα σταλει πισω..

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λενε για OEM απο το banggood και το γεγονος οτι στελνει τα ταμπλετ χωρις τα κανονικα κουτια αλλα σε δικα του σε βαζει σε σκεψεις.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό ξέρεις... αν στο στείλει με το original κουτί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σου έρθει σπασμένο/ραγισμένο και δεν ξέρω κι' εγώ τι άλλο το tablet. Γι' αυτό και το στέλνει μέσα σε αφρούς, φελιζόλ κλπ.

Άσε που δεν έχει αναφερθεί τίποτα περίεργο σε αυτό το θέμα από όσους έχουν παραγγείλει tablets από το insomnia.

Επεξ/σία από sarisn
Δημοσ.

Λοιπον ρωτησα στο banggood αν θα μπορουσαν να μου στειλουν το original κουτι του ταμπλετ που θελω να αγορασω με χωριστο πακετο (τους ειπα οτι θελω το ταμπλετ για δωρο) και να πληρωσω εξτρα για να μου το στειλουν και η απαντηση ηταν οτι δεν γινεται.

Προσοχη λοιπον ,μην παρουμε και μουφα κινεζικο δεν λεει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλα δύο καλά σαιτ είναι για μένα τα

http://www.aliexpress.com/

http://www.everbuying.com/

Και από τα δύο έχω κάνει πολλές αγορές(gps, android phones,φορτιστες ,παπούτσια, ρούχα, κλπ) και μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε παράπονο

Τώρα έχω παραγγείλει και ένα 7ιντσο tablet android 4.0 με GPS(αυτή θα είναι η βασική του χρήση) μόλις με 90$

http://www.aliexpress.com/item/Freelander-pd20-dual-core-main-frequency-1-2ghz-7-hd-1g-cache-built-in-8g-dual/750195411.html

Επεξ/σία από mplevris
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Nα πω και εγώ την εμπειρία μου έχω κάνει παραγγελια από Focalprice.com :ph34r:  και χάθηκε στο δρόμο η παραγγελια περάσανε δυο μήνες τώρα και όταν επικοινώνησα μαζί τους μου απήντησαν ότι λυπούνται πολύ :cry:  και με παρότρυναν να ξανά ψωνίσω από αυτούς η απάντηση μου @#*$%μαλ@!@#$* :mad:  και πολλά αλλα που δεν κάνει να πω :X  πρόλα αυτά μυαλό δεν έβαλα και τώρα έχω κάνει παραγγελια απο AliExpress.com για να δούμε τι ώρες κάνουν και αυτή :unsure:
(Υ,Γ,)
πάνε 154.33 ευρώ @#$%&^*##@ :mad:

Δημοσ.

Aliexpress ειναι σαν το ebay σημασια εχει ο συγκεκριμενος πωλητης αν ειναι αξιοπιστος ή οχι ,για το focalprice καμια εκπληξη business as usuall.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ PAYPAL ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 45ΗΜΕΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ PAYPAL.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ DISPUTE ΠΡΙΝ ΤΙΣ 45 ΜΕΡΕΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...