Προς το περιεχόμενο

xbox 360 slim 4 Gb 119,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις είδα το tutorial για το RGH... Εντάξει, πρέπει να είσαι πολύ motivated για να μπεις στην διαδικασία... έχει κολλήσεις με κολλητήρι και άλλα καλά. Και θέλει όχι απλά άλλα υλικά, αλλά άλλες πλακέτες τις οποίες πρέπει να κολλήσεις πάνω στην motheboard.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σούπερ τιμούλα, με ξενερώνει όμως που πρέπει να πληρώνεις για να παίζεις online.. δώστε τζάμπα online gaming στο λαό! λες να έχει και το kinect μέσα? κάτι αναφέρει στην περιγραφή

Δημοσ.

Μόλις είδα το tutorial για το RGH... Εντάξει, πρέπει να είσαι πολύ motivated για να μπεις στην διαδικασία... έχει κολλήσεις με κολλητήρι και άλλα καλά. Και θέλει όχι απλά άλλα υλικά, αλλά άλλες πλακέτες τις οποίες πρέπει να κολλήσεις πάνω στην motheboard.

Καλυτερα να πατε σε  φλασαρισμα του DVD drive. σαφως πιο οικονομικο και ευκολο και δεν χαλας το ονλαιν

Επειτα το rgh θελει και εξτρα σκληρο δισκο = επιπλεον κοστος. Η τιμη ειναι σουπερ, ιδανικη για οποιον θελει να ασχολειται περιστασιακα και επισης μη παραβλετε το γεγονος της τεραστιας βιβλιοθηκης για καποιον που δεν εχει ασχοληθει, και οτι τα παιχνιδια πλεον εκει μπορει να τα βρει καποιος σε πολυ καλες τιμες

Δημοσ.

δεν φλασαρονται τα καινουρια μονο rgh γινονται. βασικα με αυτη την τιμη ειναι πραγματικα υπερπροσφορα και τα χρηματα που γλιτωνεις πανε για το rgh. οποιος θελει rgh ας μου στειλει να τον φτιαξω

Δημοσ.

και στο φλασαρισμα ομως για τις τελευταιες σειρες που

εβγαλε με τα drives που φορανε μονο με αλλαγη pcb μπορεις

να φλασαρεις και για να παρεις το κλειδι θελουν πρωτα rgh

οποτε εκει ανεβαινει ακομη περισσοτερο

60-70Ε η pcb και κανα 50Ε το rgh να παρεις το κλειδι

πας στα 120Ε +20Ε ενα liteon αντιγραφικο

γενικα εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα τελευταια

για να μονταρεις την κονσολα θελει χρημα αλλα

140Ε ειναι 2  καινουρια παιχνιδια

οτι και αν διαλεξει καποιος πιστευω συμφερει

Δημοσ.

Αν είχα περισσότερο χρόνο να ασχοληθώ, θα το έπαιρνα... Μόνο και μόνο για το Mortal Combat 9.

Απλά τώρα μάλλον θα κάθεται να σκονίζεται, όπως και το wii μου :fear:

Too old for this shit... :-(

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αξίζει να κάτσεις να ασχοληθείς με φλασάρισμα. Αν θέλει κάποιος τζαμπέ τα παιχνίδια υπάρχει και το Pc παίρνει και ένα xbox χειριστήριο και καθάρισε. 

Τα ίδια έκανα και εγώ μέχρι που η microsoft μου μπάναρε 2 κονσόλες και μετά το γύρισα σε pc. 

Η κονσόλα για εμένα είναι να τη πάρεις για να παίξεις τα καλά exclusives. Οχι ούτε για ποδοσφαιράκι αξίζει πια μιας και το φίφα για pc είναι ίδιο με τις κονσόλες τώρα πια...

• Like 4
Δημοσ.

ενα αντιγραφικο liteon για να γραψετε παιχνιδια εχει τουλ.50ε!!!!

πριν κανα χρονο ναι ειχε 20ε...

ban για να λεμε και την αληθεια δεν ριξαν εδω και εναν χρονο.αν ριξαν θα ριξαν σε αυτα που καναν κρα.δηλ.λαθος γραμμενο cd +να μπεις online πριν βγει το game

Δημοσ.

Επειδή το τσίμπησα και ψάχτηκα λίγο δεν χρειάζεται αντιγραφικό. Το κάνεις μόνο RGH και καθάρισες. Απλά δεν μπαίνεις Live.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...