Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Ειχα ενα laptop fujitsu AH532 I5-3230 KAI GT-620M καρτα γραφικων,μεσα στην εγγυηση λοιπον η Fujitsu θα με αποζημιωσει,και θα μου δωσει πιστωτικο για το μαγαζι που το αγορασα.Θελω λοιπον να ρωτησω την γνωμη σας,να παρω το ιδιο παλι χωρις την καρτα γραφικων?Παιχνιδια δεν παιζω,η να παρω καποιο απο αυτα:

http://www.cosmodata.gr/product/159588/notebook-dell-inspiron-3521-me-epexergasti-intel-core-i3-3227u-skliro-500gb-ke-litourgiko-windows-8-64-bit-englsih

http://www.cosmodata.gr/product/154291/laptop-lenovo-g580-me-litourgiko-sistima-windows-8-epexergasti-intel-core-i3-3110m-mnimi-4gb-skliro-1tb-ke-karta-gafikon-nvidia-geforce-610m-1gb

η τι αλλο προτεινετε απο το συγκεκριμενο καταστημα? 500 ευρω οριο.

Δημοσ.

Αντωνη εχεις δικιο φιλε μου 3210 ειχε.

Βασικα,μου εβγαζε στα καλα καθουμενα fan error ελαχιστες φορες,μετα ομως δεν μου λειτουργουσε η καμερα μια αναβε μια εσβηνε δεν ξερω τι την επιανε,αποφασιζω λοιπον να το στειλω στο service,μου λενε ενταξει με τα fan τα αλλαξαμε την καμερα ομως δεν την εχουμε διαθεσιμη γι αυτο θα σου στειλουμε το μηχανημα και οταν ερθει θα το ξαναστειλεις ετσι λοιπον εγινε.Με ειδοποιησαν οτι ηρθε η καμερα,και μετα μου ειπαν οτι θα χρειαστει και ενα καλωδιο.Μετα λοιπον απο 3-4 μερες τους παιρνω τηλ και μου ειπαν οτι δεν επισκευαζεται και θα γινει πιστωτικο στο καταστημα που το αγορασα.Απο εξυπηρετηση παντως ειναι κομπλε ουτε μεταφορικα δεν πληρωσα.

Στο θεμα μας λοιπον τι προτεινεται?να παρω αυτο με τον 3230?η καποιο με ι3?

Δημοσ.

Καλά είναι η εγγύηση collect and return για αυτό...

Αλλά ταλαιπωρία ρε φίλε...εμένα δεν μου έχει βγάλει πάντως κάποιο πρόβλημα...

Αυτό με το fan δεν το κατάλαβα...στα windows σου πετούσε error?

Ρωτάω μην συμβεί και σε μένα τίποτα....

Είχες κάνει και επέκταση εγγύησης?

Από θέμα χαρακτηριστικών το lenovo φαίνεται τουμπανάκι...σκέψου ότι είναι ίδιος με τον 3210m αλλά χωρίς το turbo boost...τώρα σε κάρτα γραφικών πέφτεις επίπεδο αλλά αφού δεν παίζεις games δεν σε νοιάζει.Επίσης πέφτεις και επίπεδο στην εσνωματωμένη κάρτα γραφικών (intel HD 3000 έναντι Intel HD 4000 που είχες πιο πριν)

Αλλά έχει 1TB σκληρό...οπότε από εκεί είσαι κομπλε...

Ο μόνος λόγος για να πας στο Dell είναι η εγγύηση...2 χρόνια έναντι 1 του lenovo...

Αλλά ο επεξεργαστής του lenovo είναι πιο ενεργοβόρος...λογικά το dell θα εχε καλύτερη αυτονομία...

Για το fujitsu δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα αν μου έβγαζε προβλήματα...

Δύσκολη απόφαση...

Αν ήθελα καλύτερο service και εγγύηση θα πήγαινα dell...

Αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου και με ενδιαφέρουν μόνο τα χαρακτηριστικά θα πήγαινα lenovo...

Fujitsu ξαναείπα δεν ξέρω αν θα πήγαινα για το λόγο μην μου ξανά παρουσιάσει προβλήματα....

Ένα review του lenovo

Δημοσ.

εκει που ημουν στο ιντερνετ για παραδειγμα,παγωνε η οθονη εκανε reset και μ εγραφε στην μαυρη οθονη fan error και κατι κωδικους.Windows 8 γνησια ειχα αν παιζει καποιο ρολο.Παιχνιδια δεν παιζω και με ειχει ικανοποιησει και ξανασκεφτομαι να περνα αυτο με τον 3230.

Δημοσ.

Καλά η οθόνη του δεν είναι και ό,τι καλύτερο...αλλά συμβιβάσεσαι :P

Επέκταση εγγύησης είχες κάνει?

Δημοσ.

οχι δεν ειχα κανει επεκταση εγγυησης δεν χρειαστηκε χαλασε νωριτερα χαχαχα και το κακομοιρο ουτε γραντζουνια δεν ειχε τι το ποιασε θεος ξερει!

Δημοσ.

Εντάξει...λογικά αν είχες κάνει θα σου έδιναν και άλλο ένα 50αρικο...

Δεν ξέρω τι να σου πω...είναι δύσκολη απόφαση...

Πήγαινε στο fujitsu με επέκταση εγγύησης αυτήν την φορά...γιατί μπορεί αυτό να σου τύχει στο δευτερο χρόνο...

Δημοσ.

αν το παρω και παλι λεφτα για επεκταση δεν θελω να δωσω,προτιμω να το δωσω 300 ευρω μεταχειρισμενο και να παρω κατι αλλο.

Δημοσ.

τελικα παιδια μετα απο αρκετες μερες αυριο μεθαυριο μ λενε θα χουν πιστωσει τα λεφτα στην cosmodata να παρω οποιο laptop θελω.Για να δουμε!!!

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά επειδή μου έτυχε το ίδιο πρόβλημα μάλλον (εκεί που μιλούσα skype ξαφνικά σβήνει η κάμερα και όποτε την ενεργοποιώ ξανά κλείνει) παίζει να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω αν δεν μου το φτιάξουν?

Είμαι υποχρεωμένως να ξαναψωνίσω από αυτούς και να μου δώσουν πιστωτικό??? :angry: :mad:

Βασικά πρέπει να μου δώσουν το ίδιο μοντέλο...αλλά αφού δεν το έχουν πάω για πιστωτικό μάλλον...γαμώ τα πιστωτικά μου μέσα......

Ελπίζω να μου το φτιάξουν μόνο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...