parasaser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 έχουμε ένα μαγαζί- καφετέρια σε ευθεία απόσταση από την οικοδομή πάνω κάτω 250 μέτρα, το πρόβλημα είναι ότι έχει πολύ δυνατά την μουσική, και ειδικότερα το βράδυ. εντάξει να το κάνει αυτό κάποιες μέρες γιορτής Χριστούγεννα και σε καμιά ιδιωτική γιορτή κοκ το να γίνετε νταλαβέρι κάθε μέρα δεν το βρίσκω λογικό. τα μαραφέτια που παίζει ακούγονται περιμετρικά της καφετέριας σε ένα μίση τετράγωνο. το θέμα είναι οτι έχω μάθει από έξω όλα τα τραγούδια μιας και είναι ακριβώς τα ίδια και ξέρω και την ώρα που θα παίξουν και όλοι στην πολυκατοικία έχουμε χάσει τον ύπνο μας. στην οικοδομη όλοι μας ξυπνάμε κάτι τις 2 το μεσημέρι γιατί αργούμε να κοιμηθούμε λόγο αυτού του προβλήματος. επίσης έχουν κάνει παράπονα και άλλες οικοδομές. το ερώτημα που έχουμε... αν μαζευτούμε πολλοί μπορεί να γίνει τίποτα? όχι να την κάνουμε καλοκαιρινή απλά να χαμηλώσουν την μουσική τους.
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πες και στους αλλους εκει στην οικοδομοι (...) να ανοιξουν θεμα γιατι δεν γινεται δουλεια ετσι 6
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 στην οικοδόμοι όλοι μας ξυπνάμε κάτι τις 2 το μεσημέρι γιατί αργούμε να κοιμηθούμε λόγο αυτού του προβλήματος.Μιας που το ενα ματι μου καταφερε και βγηκε σωο απο αυτην την προταση, ειστε πολυ ανετοι εκει στη γειτονια αν εχετε την πολυτελεια να ξυπνατε 2 το μεσημερι...Τι διαολο 100% ανεργια οι οικοδομοι? οντοπικ προφανως πρεπει να κινηθειτε νομικα και συλλογικα ολοι μαζι. Αστυνομια καλεσατε για αρχη? 1
parasaser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Πες και στους αλλους εκει στην οικοδομοι (...) να ανοιξουν θεμα γιατι δεν γινεται δουλεια ετσι φίλε το ανοίγω εκ μέρους όλων. γιατι δεν ξερουν περι insomnia
artshadows Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 μια που μαζευτικατε και μπραβο σας. (φουλ ανεργια στην οικοδομη γνωστο) στειλτε του μια επιστολη η να πατε απο εκει ευγενικα για αρχη, μπορει αν εχει την θεληση να κανει ακουστικη μελετη ,(ηχοπαγιδες ,ηχομονωση,διασπορα ηχειων...κτλπ (στο λεω γιατι εχω σπουδασει τεχνολογια ηχου σε τει)και να εχει το μαγαζι του να δουλευει και εσεις την ησυχεια σας. πιο φτηνα θα του βγει απο κλεισιμο μαγαζιου και προστιμα
parasaser Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 μια που μαζευτικατε και μπραβο σας. (φουλ ανεργια στην οικοδομη γνωστο) στειλτε του μια επιστολη η να πατε απο εκει ευγενικα για αρχη, μπορει αν εχει την θεληση να κανει ακουστικη μελετη ,(ηχοπαγιδες ,ηχομονωση,διασπορα ηχειων...κτλπ (στο λεω γιατι εχω σπουδασει τεχνολογια ηχου σε τει)και να εχει το μαγαζι του να δουλευει και εσεις την ησυχεια σας. πιο φτηνα θα του βγει απο κλεισιμο μαγαζιου και προστιμα ένα παιδί από την πολυκατοικία πήγε και παραπονέθηκε στον ιδιοκτήτη, αλλά δεν βρέθηκε καμιά λύση, από την άλλη αρκετές φορές πηγαίνουμε στην καφετέρια και πηγαίνουμε όλοι μαζί.
άδικος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 ένα παιδί από την πολυκατοικία πήγε και παραπονέθηκε στον ιδιοκτήτη, αλλά δεν βρέθηκε καμιά λύση, από την άλλη αρκετές φορές πηγαίνουμε στην καφετέρια και πηγαίνουμε όλοι μαζί. Ως πελάτες; Την επόμενη φορά που θα πάτε, συζητήστε το μαζί του και αν είναι αρνητικός πείτε του πως θα σας χάσει ως πελάτες. Αν δε τον νοιάζει ούτε αυτό, θα τον νοιάξει αν του πείτε πως θα καλέσετε και την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας.
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Αυτο που ξερω ειναι πως εχουν αδεια για τα db και τις ωρες που μπορουν να παιζουν δυνατα... "εκβιασε" τον οτι θα ψαξεις να βρεις την αδεια στο http://diavgeia.gov.gr/ που τις κανουν αναρτηση αν δε κανω λαθος και θα του στελνεις τν αστυνομια Για τι περιοχη μιλαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα