Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 LRoi Διαφωνώ κάθετα. Αυτό που περιγράφεις είναι το κομμουνιστικό όνειρο που ζούσαμε τόσα χρόνια. Ξυπνήσαμε λίγο απότομα είναι η αλήθεια Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Ή του δίνεις κίνητρα και έρχεται και συσσωρεύεται στη χώρα σου με οποιαδήποτε μορφή οπότε και έχεις ανάπτυξη, δουλειά ή το διώχνεις και μένει ο "λαός" να τρώγεται μεταξύ του. Οι μεγαλύτεροι επενδυτές πάντα είναι τα ίδια τα κράτη.Άντε ένας επενδυτής να ανοίξει ένα ορυχείο.Αν το κράτος αρχίζει να χτίζει σχολεία αεροδρόμια λιμάνια κ.τ.λ καταλαβαίνεις ότι ο αντίκτυπος θα ήταν χίλιες φορές μεγαλύτερος.Αν δεν τα έτρωγαν όλα και αποφάσιζαν να επενδύσουν δεν θα είχαμε πρόβλημα στον αιώνα τον άπαντα.
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 LRoi Διαφωνώ κάθετα. Αυτό που περιγράφεις είναι το κομμουνιστικό όνειρο που ζούσαμε τόσα χρόνια. Ξυπνήσαμε λίγο απότομα είναι η αλήθεια Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Ή του δίνεις κίνητρα και έρχεται και συσσωρεύεται στη χώρα σου με οποιαδήποτε μορφή οπότε και έχεις ανάπτυξη, δουλειά ή το διώχνεις και μένει ο "λαός" να τρώγεται μεταξύ του. Δεν εννοώ να τα χτίζει το κράτος απαραίτητα, εννοώ να χρησιμοποιεί το ιδιωτικό κεφάλαιο εργολαβικά, χωρίς ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και με απόλυτη διαφάνεια στις συμβάσεις που συνάπτει. Αντιθέτως το κράτος που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, το και καλά Σόβιετ που μας φουμαριάζουν, κυβερνάται από το ντόπιο κεφάλαιο, το οποίο μάλιστα νομοθετεί για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του, χωρίς νομικά κωλύματα. 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Επίσης το με οποιονδήποτε τρόπο έχει κινδύνους.Μπορούμε να γίνουμε και Ταϊλάνδη λέω εγώ να βγάλουμε όλες τις 20χρονες κουκλάρες που έχουμε στην βίζιτα στο λιμάνι του Πειραιά για 5 ευρώ να κάνουμε τον λεγόμενο σεξοτουρισμό εκεί να δεις ροή χρήματος που έχει να γίνει μπορούμε επίσης να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και να ενθαρρύνουμε τις καταθέσεις από παράνομες δραστηριότητες όπως στα νησιά Κέιμαν.Αν είναι όλα να τα ξεφτιλίσουμε για να πέσει χρήμα στην Ελλάδα υπάρχουν τρόποι.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Επίσης το με οποιονδήποτε τρόπο έχει κινδύνους.Μπορούμε να γίνουμε και Ταϊλάνδη λέω εγώ να βγάλουμε όλες τις 20χρονες κουκλάρες που έχουμε στην βίζιτα στο λιμάνι του Πειραιά για 5 ευρώ να κάνουμε τον λεγόμενο σεξοτουρισμό εκεί να δεις ροή χρήματος που έχει να γίνει μπορούμε επίσης να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και να ενθαρρύνουμε τις καταθέσεις από παράνομες δραστηριότητες όπως στα νησιά Κέιμαν.Αν είναι όλα να τα ξεφτιλίσουμε για να πέσει χρήμα στην Ελλάδα υπάρχουν τρόποι. 'Η μπορουμε να λεμε ακυρα πραγματα στο forum. 3
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 'Η μπορουμε να λεμε ακυρα πραγματα στο forum. Η μπορούμε να μην έχουμε/ να έχουμε αντίθετη άποψη και απλά να trollάρουμε τον άλλο.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 'Η μπορουμε να λεμε ακυρα πραγματα στο forum. Εσύ τι κατάλαβες τώρα ότι υποστηρίζω να γίνουν τα παραπάνω που έγραψα;Όχι για να ξέρω πως να σε αντιμετωπίσω....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ε άνοιξε ο καιρός, βαρέθηκε ο κόσμος σπίτι, καιρός για το σίκουελ της επανάστασης του 2013. Ευκαιρία να μοστράρουν τα νέα iPhone, Galaxy, Xperia κτλ απο όπου θα Twittαρουν με 4G πόσο κουλ είναι που βρίσκονται εκεί. Θα ανεβάζουν φωτό με Instagram, και θα λένε που είναι με Foursquare, ποιός τη χάρη τους. 3
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Λυπαμαι που το μπλα μπλα εχει καταντησει τοσο μπαχαλο απο ορισμενους, που δε μπορει να γινει ουτε διαλογος, ουτε να υπαρξει καποια πληροφοριση για τα περισσοτερα θεματα. Τρολ, ειρωνιες, μαγκιες και το γενικοτερο υφος των συζητησεων ειμαι σιγουρος πως κρατουν μακρια πολλα μελη. Δε πειραζει μαγκες, συνεχιστε να τσακωνεστε και να αλληλοβριζεστε, εσεις ξερετε καλυτερα. 5
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 2966582 ψηφους πηρε η κυβερνηση. Τι σχέση έχει ομως αυτο με ότι έγραψα νωρίτερα? Ενα 40% περίπου δεν έδωσε καν ψήφο. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι σημαίνει αυτο έτσι? Η 3κομματική κυβέρνηση πήρε ένα συνολο περίπου 46% όσων ψήφισαν, το οποίο δεν ειναι ούτε 30% αν βάλεις μέσα και την αποχη. Αν λάβεις υποψη σου επισης οτι κανεις απ όσους ψηφισαν τη 3άδα, δεν ηθελε να συνεργαστουν αυτά τα κομματα μαζί και δεν υπήρχε τέτοια πεποίθηση πριν τα αποτελέσματα, μπορεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Kαι σαφως η ολη κατάσταση ερχεται απο νωριτερα. Δεν έγραψα πουθενά οτι ξεκίνησε τώρα. Το θέμα μας ειναι οτι κάποιοι θεωρουν οτι το να διαμαρτυρεται ο κόσμος "αποπροσανατολίζει" τη κοινη γνωμη από τι?? Οτι "πρεπει να αφησουμε τη κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της" κτλ κτλ... Μα τωρα κάνουμε πλάκα??? Για ποια δουλειά μιλάτε??? Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Ή του δίνεις κίνητρα και έρχεται καισυσσωρεύεται στη χώρα σου με οποιαδήποτε μορφή οπότε και έχεις ανάπτυξη, δουλειά ή το διώχνεις και μένει ο "λαός" να τρώγεται μεταξύ του. Χαίρομαι που μπαινεις στο νοημα. Που ειναι λοιπόν τα κινητρα για να έρθει το χρήμα? Βλέπεις να κάνει κανεις κάτι τέτοιο?? Αν δε διαμαρτυρηθεί λοιπόν ο κόσμος, πως θα γίνει αυτο? Θα περιμένουμε απλά??
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Λυπαμαι που το μπλα μπλα εχει καταντησει τοσο μπαχαλο απο ορισμενους, που δε μπορει να γινει ουτε διαλογος, ουτε να υπαρξει καποια πληροφοριση για τα περισσοτερα θεματα. Τρολ, ειρωνιες, μαγκιες και το γενικοτερο υφος των συζητησεων ειμαι σιγουρος πως κρατουν μακρια πολλα μελη. Δε πειραζει μαγκες, συνεχιστε να τσακωνεστε και να αλληλοβριζεστε, εσεις ξερετε καλυτερα. Ευχαριστούμε που μας το επιτρέπεις.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τελικα ειναι αυτο που λενε, οτι οποιος εχει τη μυγα.. Τραγικη ειρωνια, οτι δεν αναφερομουν σε σενα, αλλα εγραψα οτι εγραψα με αφορμη την υποδοχη που τυγχανουν τα γραπτα σου απ τα άλλα μέλη. 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ρε απογοητευμένε...σε αλλους αναφέρεται ο άνθρωπος...Συμφωνει μαζί σου. update- με πρόλαβε. Παίζει πάντα ειρωνεία σε τέτοια τοπικ. Αλλωστε ειρωνικός ειναι και ο λόγος που ανέβηκε αυτη η είδηση, κάτι που εμένα με προσβάλει σε μεγάλο βαθμό.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τελικα ειναι αυτο που λενε, οτι οποιος εχει τη μυγα.. Τραγικη ειρωνια, οτι δεν αναφερομουν σε σενα, αλλα εγραψα οτι εγραψα με αφορμη την υποδοχη που τυγχανουν τα γραπτα σου απ τα άλλα μέλη. Γενικά είμαι εναντίων των νουθεσιών προς όλους για θέματα συμπεριφοράς.Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να το κάνουν.2 σε ευχαριστώ αλλά δεν έχω ανάγκη προστασίας ούτε για αυτά που λέω ούτε για αυτά που γράφω.Τρίτον λατρεύω όσο τίποτα όμως να μυγιάζομαι......
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Θα ανεβάζουν φωτό με Instagram, και θα λένε που είναι με Foursquare, ποιός τη χάρη τους. Ελα Κουλα...βγάλε με την ωρα που κλαίω για το κόψιμο της συνταξης.. Ψιτ, φιλε αστυνομικέ, εσύ που προστατεύεις τον υπόλοιπο κόσμο απο έναν τόσο επικινδυνο άνθρωπο οπως εγω...πες του φίλου σου να με βγάλει μια φωτο για να την ανεβάσω στο fc..
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Γενικά είμαι εναντίων των νουθεσιών προς όλους για θέματα συμπεριφοράς.Υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να το κάνουν.2 σε ευχαριστώ αλλά δεν έχω ανάγκη προστασίας ούτε για αυτά που λέω ούτε για αυτά που γράφω.Τρίτον λατρεύω όσο τίποτα όμως να μυγιάζομαι...... Γραψε λαθος. Κακως μπλεχτηκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις