MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ο Αϊνστάιν κάποτε είχε πει δύο πράγματα δεν έχουν όρια η το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία χωρίς να είμαι σίγουρος για το πρώτο.Αυτό το επιχείρημα ότι οι αγανακτισμένοι πάνε για να πάρουν iphone εντάσσεται στην δεύτερη κατηγορία. Συμφωνω. Σκεψου για τι επιπεδα βλακειας μιλαμε, οταν καποιος δεν καταλαβαινει καν τι γραφεται σε ενα θρεντ παροτι εχει τη δυνατοτητα να διαβασει 1 και 2 και 3 φορες τα ποστ μεχρι να τα κατανοησει. Επιπεδα βλακειας που ουτε ο Αινσταιν δεν ειχε φανταστει οταν ελεγε αυτη τη φραση.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Συμφωνω. Σκεψου για τι επιπεδα βλακειας μιλαμε, οταν καποιος δεν καταλαβαινει καν τι γραφεται σε ενα θρεντ παροτι εχει τη δυνατοτητα να διαβασει 1 και 2 και 3 φορες τα ποστ μεχρι να τα κατανοησει. Επιπεδα βλακειας που ουτε ο Αινσταιν δεν ειχε φανταστει οταν ελεγε αυτη τη φραση. όντως σου έχουν απαντήσει σε ανάλογο πνεύμα και ύφος ακόμα και με φωτό οι συνομιλητές σου.Μιλάμε για την απόλυτη βλακεία όμως......
Teaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Έτσι είναι, δεν διαφωνώ, απλά πιστεύω πως με αυτές τις συγκεντρώσεις δεν λύνεται κάτι. Όχι ότι είναι κακό να γίνονται, αν και κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξαν ανάλογα θετικές αλλαγές. Ναι μεν καθιερώθηκαν οι ανοιχτές συνελεύσεις, έκατσε ο κόσμος μαζί και συζήτησε τα προβληματά του (οι οποίες συνελεύσεις διαδόθηκαν και γίνονται ακόμα και σήμερα σε επίπεδο δήμων, με πορείες, διαμαρτυρίες, ανταλλακτικά/χαριστικά παζάρια κλπ), αλλά και πολύς από τον κόσμο που πήγαινε στο σύνταγμα τότε, χάθηκε. Τους ψάχναμε από εδώ, τους ψάχναμε από εκεί, τους βρήκαμε τελικά κρυμμένους στο 7% της Χ.Α. τον Ιούνιο του '12. Κατά τη γνώμη μου, αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο με γενική απεργία διαρκείας (όπως γινόταν άλλωστε πάντα), πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει. Συγνώμη, τι θέλατε να γίνει με τις διαμαρτυρίες του 11; Να προσγειωθούν χρήματα από το διάστημα; Φυσικά και δεν θα είχαν κανένα αποτέλεσμα. Το εξωπραγματικό θα ήταν να είχανε αποτέλεσμα. Μη τρελένεστε. Ναι! Με γενική απεργία διαρκείας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα λυθεί το πρόβλημα. Νομίζω βρήκες την λύση! Είναι που είναι η οικονομική δραστηριότητα στον πάτο, μια γενική απεργία διαρκείας(!) θα έφερνε ανάπτυξη συγκρινόμενη μόνο με αυτή της Κίνας!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 όντως σου έχουν απαντήσει σε ανάλογο πνεύμα και ύφος ακόμα και με φωτό οι συνομιλητές σου.Μιλάμε για την απόλυτη βλακεία όμως...... Οι συνομιλητες καλα καναν και απαντησαν. Το εντυπωσιακο ειναι πως καποιοι παρα τα οσα εγραψα κι εγω και οι συνομιλητες μου συνεχιζουν να μην εχουν καταλαβει τιποτα και να περιγραφουν την βλακεια των υπολοιπων οταν οχι απλα ειναι δαρμενοι, αλλα κακοποιημενοι οι ιδιοι απο αυτην... Εχουν συμπερανει δηλαδη οτι ειπωθηκε καπου οτι οι αγανακτισμενοι πανε Συνταγμα για να παρουν iphone (...; ). Και επιμενουν. Οτι ειπε ο Αινσταιν με λιγα λογια.
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Έτσι είναι, δεν διαφωνώ, απλά πιστεύω πως με αυτές τις συγκεντρώσεις δεν λύνεται κάτι. Όχι ότι είναι κακό να γίνονται, αν και κατά τη γνώμη μου δεν υπήρξαν ανάλογα θετικές αλλαγές. Ναι μεν καθιερώθηκαν οι ανοιχτές συνελεύσεις, έκατσε ο κόσμος μαζί και συζήτησε τα προβληματά του (οι οποίες συνελεύσεις διαδόθηκαν και γίνονται ακόμα και σήμερα σε επίπεδο δήμων, με πορείες, διαμαρτυρίες, ανταλλακτικά/χαριστικά παζάρια κλπ), αλλά και πολύς από τον κόσμο που πήγαινε στο σύνταγμα τότε, χάθηκε. Τους ψάχναμε από εδώ, τους ψάχναμε από εκεί, τους βρήκαμε τελικά κρυμμένους στο 7% της Χ.Α. τον Ιούνιο του '12. Κατά τη γνώμη μου, αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο με γενική απεργία διαρκείας (όπως γινόταν άλλωστε πάντα), πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει. Το θέμα δεν ειναι να λυθεί κάτι, αλλά να ακουστει μια φωνη διαμαρτυρίας. Κάθεται ο κόσμος άπραγος 2 χρονια τωρα και του έρχεται ο ένας φορος μετά τον άλλο. Τα συζητάμε καθε μέρα εδω, βλεπουμε ολοι, οτι τιπτοε καλό δεν υπάρχει, γκαρίζουν κάποιοι για τους δ.υ. (ξεχνωντας οτι μέχρι και συνθημα υπήρχε κατά των επιορκων δ.υ απο τότε) αλλά απο κινήσεις μηδέν. Μια χωρα που δέχεται τα πάντα, αδιαμαρτυρητα, βλεπει οτι δεν υπάρχει καμια πρόοδος, δε ξέρει κανεις τι καινουργιο θα ξημερωσει αυριο, τι νέο φόρο θα βάλουν, αν θα χάσει κάποιος τη δουλειά του και απλά καθόμαστε... Λογικο δε νομιζεις να χάθηκε ο κόσμος? Εφαγε τόσο ξύλο, τόση τρομοκρατία, τοσο αέριο. Εμενα να μου πεις να πάω τώρα, δε πάω που να πληρωνουν με ότι πάθαμε τη τελευταία φορά απο ανθρώπους που πληρωνω για να με προστατεύουν. Συμφωνώ με την απεργία διαρκείας, αλλά ο ιδιωτικος υπαλληλος στη φάση που ειναι τώρα, (οπως και εγω άλλωστε), συμπεριφέρεται αρκετά εγωιστικά. Οσοι απεργουσαν στο παρελθόν, πλέον τρέμουν για τις θέσεις τους. Όσο για τα ποσοστα σε διάφορα κομματα, και αυτά αποτελούν δείγματα αντιδρασης. Αντι να προβλιματίζονται με την άνοδο της ακροδεξιάς εκει στη κυβέρνηση, ειρωνευονται τον κόσμο. Αντι να σκεφτουν έναν τροπο, να φέρουν επενδυσεις, κάνουν ότι μπορουν για να κλεινει ο κόσμος τις επιχειρήσεις του (αυτο για εσένα πηγαινε Teaser ), να φευγουν οι επενδυσεις απ την Ελλάδα. Δεν υπάρχει χρήμα. Αυτό το ξέρουμε. Τι κάνουμε για να υπάρξει?Α το βρηκα...φορολογουμε οσους δεν έχουμε και αφηνουμε όσους έχουν να διωξουν τα χρήματα και τις επενδυσεις τους έξω. Συγχαρητήρια.
tolis_01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Συγνώμη, τι θέλατε να γίνει με τις διαμαρτυρίες του 11; Να προσγειωθούν χρήματα από το διάστημα; Φυσικά και δεν θα είχαν κανένα αποτέλεσμα. Το εξωπραγματικό θα ήταν να είχανε αποτέλεσμα. Μη τρελένεστε. Ναι! Με γενική απεργία διαρκείας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα λυθεί το πρόβλημα. Νομίζω βρήκες την λύση! Είναι που είναι η οικονομική δραστηριότητα στον πάτο, μια γενική απεργία διαρκείας(!) θα έφερνε ανάπτυξη συγκρινόμενη μόνο με αυτή της Κίνας! Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Μου λες τρόπους για να γίνει το κεφάλαιο της χώρας μεγαλύτερο (πεινάνε οι εφοπλιστές), σου λέω τρόπους για να επιβιώσει ο λαός.
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ε καλά αφού όλοι εμείς καταλάβαμε λάθος αυτό που θες να πεις εσύ άρα κάτι δεν πάει καλά με τον τρόπο που το είπες ή με σένα.Είμαι σίγουρος για το δεύτερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Γιατι χρησιμοποιεις 1ο πλυθηντικο και δεν αναφερεσαι απλως στον εαυτο σου? Αισθανεσαι δεος στην σκεψη οτι ο Αινσταιν μιλησε καποτε για σενα και ειπες να το γενικευσεις λιγο για να σου φυγει το τρακ?
fullon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ποιοι είναι αυτοί που καλούν τους Έλληνες στην "Άνοιξη των Λαών" στις 10/3 στο Σύνταγμα ? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XLXZkvWGYdw
Teaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Cossutius είσαι υποστηρικτής της άποψης για γενική απεργία διαρκείας (1) και ταυτόχρονα κατηγορείς το κράτος ότι φταίει που κλείνουν οι επιχειρήσεις (2). Ο μόνος τρόπος για να ισχύουν τα 1 και 2 είναι το κράτος να κάνει τις απεργίες διαρκείας. Μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Μου λες τρόπους για να γίνει τοκεφάλαιο της χώρας μεγαλύτερο (πεινάνε οι εφοπλιστές), σου λέω τρόπουςγια να επιβιώσει ο λαός. Αυτά ακούγαμε τόσα χρόνια. Τελικά μας έκανε τη χάρη το κεφάλαιο, τα μάζεψε και έφυγε από τη χώρα (γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε) και ως αποτέλεσμα έμεινε ο λαός ευχαριστημένος και γεμάτος ευημερία. 1
Disappointment from Hellas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Cossutius είσαι υποστηρικτής της άποψης για γενική απεργία διαρκείας (1) και ταυτόχρονα κατηγορείς το κράτος ότι φταίει που κλείνουν οι επιχειρήσεις (2). Ο μόνος τρόπος για να ισχύουν τα 1 και 2 είναι το κράτος να κάνει τις απεργίες διαρκείας. Αυτά ακούγαμε τόσα χρόνια. Τελικά μας έκανε τη χάρη το κεφάλαιο, τα μάζεψε και έφυγε από τη χώρα (γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε) και ως αποτέλεσμα έμεινε ο λαός ευχαριστημένος και γεμάτος ευημερία. Και δηλαδή για να μην φύγει το κεφάλαιο από την χώρα τι θα πρέπει να γίνει να τους τα δώσουμε όλα και να δουλεύουμε με 100 Ευρώ;Τεσπα αυτό είναι άλλη κουβέντα
Teaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Να δημιουργηθούν φιλόξενες και ελκυστικές συνθήκες προσέλκυσης επενδύσεων. (Αναφέρομαι στο κακό κεφάλαιο κατά tolis)
fullon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 οχι απλα θα πρεπει να βγει πρωθυπουργος κτλ που να μην κανει επικυψεις και να μην πεφτει στα 4 σε καθε πολυεθνικη και σε καθε χωρα
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Cossutius είσαι υποστηρικτής της άποψης για γενική απεργία διαρκείας (1) και ταυτόχρονα κατηγορείς το κράτος ότι φταίει που κλείνουν οι επιχειρήσεις (2). Ο μόνος τρόπος για να ισχύουν τα 1 και 2 είναι το κράτος να κάνει τις απεργίες διαρκείας. Τι συμπέρασμα ειναι αυτό? Αντιλαμβάνεσαι οτι οι διαμαρτυρίες και η απεργία διαρκείας έχουν ως σκοπό τη διαμαρτυρία για το απόλυτο τιποτε της κυβέρνησης τα τελευταια χρόνια στον τομέα της οικονομιας και της ανάπτυξης? Θεωρεις οτι δεν φταίει η κυβερνηση, που κλεινουν οι επιχείρησεις ή που φεύγουν απ την Ελλάδα?Ποιος φταίει τότε? Εγω? Να δημιουργηθούν φιλόξενες και ελκυστικές συνθήκες προσέλκυσης επενδύσεων. Έχεις δει εσυ, τη παραμικρη προσπάθεια για κάτι τέτοιο? Τι κάνεις εσυ ως πολιτης για να γινει μια τέτοια προσπάθεια? Περιμένεις ΑΥΤΗ η κυβέρνηση να το κάνει? Το βλέπεις. Δε το κάνει. Τι θα κάνεις εσυ για αυτο? Υπομονή? Γιατι αυτό προτείνεις απ ότι κατάλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις