Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Τι σχέση έχει ομως αυτο με ότι έγραψα νωρίτερα? Ενα 40% περίπου δεν έδωσε καν ψήφο. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι τι σημαίνει αυτο έτσι? Η 3κομματική κυβέρνηση πήρε ένα συνολο περίπου 46% όσων ψήφισαν, το οποίο δεν ειναι ούτε 30% αν βάλεις μέσα και την αποχη. Αν λάβεις υποψη σου επισης οτι κανεις απ όσους ψηφισαν τη 3άδα, δεν ηθελε να συνεργαστουν αυτά τα κομματα μαζί και δεν υπήρχε τέτοια πεποίθηση πριν τα αποτελέσματα, μπορεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Kαι σαφως η ολη κατάσταση ερχεται απο νωριτερα. Δεν έγραψα πουθενά οτι ξεκίνησε τώρα. Δηλαδη, για το 40% τι πρεπει να γραφτει? Απαιτουν αλλαγη χωρις να ειναι εκει την μοναδικη στιγμη που εχουν την δυνατοτηα της επιλογης? Για αυτο και λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι το να το παιζεις αγανακτησμενος, ενω δεν πας να ψηφισεις ειναι ειρωνικο. Σαν αυτους που φωναζουν για το περιβαλλον στις σκουριες ενω μπαζωνουν ρεμματα Εσύ τι κατάλαβες τώρα ότι υποστηρίζω να γίνουν τα παραπάνω που έγραψα;Όχι για να ξέρω πως να σε αντιμετωπίσω.... Επρεπε να κανω underline αυτο που με ενοχλησε, εχεις δικιο και συγγνωμη. Για τα ναρκωτικα ηθελα να πω. Με το να τα εχεις παρανομα ανεβαζεις την εγκληματικότητα. 1
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δηλαδη, για το 40% τι πρεπει να γραφτει? Απαιτουν αλλαγη χωρις ναειναι εκει την μοναδικη στιγμη που εχουν την δυνατοτηα της επιλογης? Για αυτο και λενε οι αλλοι εδω μεσα οτι το να το παιζεις αγανακτησμενος, ενω δεν πας να ψηφισεις ειναι ειρωνικο. Σαν αυτους που φωναζουν για το περιβαλλον στις σκουριες ενω μπαζωνουν ρεμματα Που ξέρεις εσυ, οτι το συνολο των αγανακτισμένων δε ψηφισε? Μπορει να ηταν αυτοι που ψήφισαν Συριζα ξερω γω, ή Καμμένο ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Πολλοί που γνωρίζω εγω ας πουμε, έδωσαν ψήφο σε μικρά κόμματα, τα οποία δεν βγήκαν ποτέ στη Βουλή. Αν ήσουν στις συνελευσεις που γινόντουσαν και άκουγες το κόσμο να μιλάει, θα έβλεπες οτι την αποχή δε την ήθελε κανεις. Αυτό που απογοητευε τον κόσμο, ειναι πως θα υποχρεωθούν να ψηφίσουν τον λιγότερο κακό ή κάποιον που δεν έχει μπει ποτέ στη Βουλή.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ε ναι, εγω δεν ψηφισα την κυβερνηση, εσυ δεν την ψηφισες, οι αγανακτησμενοι δεν την ψηφισανε, κανεις δεν τους ψηφισε. Παντα.
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι έτσι τα πραγματα Τουφα. Η Κυβέρνηση αυτη ψηφιστηκε απο το 1/3 του λαου που ειπες και μόνος σου. Οι αγανακτισμένοι άντε να ειναι 600-700.000 συνολικά. Αν μοιράσεις αυτά τα άτομα σε μικρά κόμματα, ή στην αντιπολιτευση, ακόμα και στη ΔΗΜΜΑΡ (που κανεις δε περιμενε οτι θα στηρίξει τη κυβέρνηση), βγήκε το νούμερο. Οι Αγανακτισμένοι είναι αντιμνημονιακοι. Πως γινεται να ψηφιάσουν μνημονιακό κόμμα?
REDODIN7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Ε ναι, εγω δεν ψηφισα την κυβερνηση, εσυ δεν την ψηφισες, οι αγανακτησμενοι δεν την ψηφισανε, κανεις δεν τους ψηφισε. Παντα. Δεν ειναι παραλογο αυτοι που ψηφισαν ηταν ολοι οι βουλεμενοι
LRoi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Χαλαρά οι μισοί αγανακτισμένοι ψήφισαν την τρικομματική, χαλαρά όμως...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Οι Αγανακτισμένοι είναι αντιμνημονιακοι. Πως γινεται να ψηφιάσουν μνημονιακό κόμμα?Noμιζω οτι δουλευομαστε μεταξυ μας, τοσο ως προς τη γενικευση οσο και ως προς την απορια. Καποιοι κανουν λες και δεν ζησαν Ελλαδα ουτε 1 μηνα.
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Αν ειναι έτσι, όσοι βρίζουν εδω τους αριστερους, έχουν ψηφίσει αριστερά. Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτα τα πράγματα δεν έχουν λογικη τωρα έτσι??? Χαλαρά οι μισοί αγανακτισμένοι ψήφισαν την τρικομματική, χαλαρά όμως... Ολοι ψηφισαν το μνημόνιο. Μη τους βλέπεις που διαμαρτυρονταν. Iphone ζήταγαν Noμιζω οτι δουλευομαστε μεταξυ μας, τοσο ως προς τη γενικευση οσο και ως προς την απορια.Καποιοι κανουν λες και δεν ζησαν Ελλαδα ουτε 1 μηνα. Μαζευόμαστε και φτιάχνουμε ένα κινημα κατά του μνημονίου και τώρα έρχεται ο κόσμος και λέει, οτι εσεις οι αντιμνονιακοι, δεν εισαι τελικά αντιμνημονιακοι. Ψηφίσατε τη τρικοματικη. Σορρυ μάγκες αλλά με έχουν πιάσει τα γέλια (οχι με σένα midi)
Teaser Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Με κόκκινο οι απαντήσεις μου. Το θέμα μας ειναι οτι κάποιοι θεωρουν οτι το να διαμαρτυρεται ο κόσμος "αποπροσανατολίζει" τη κοινη γνωμη από τι?? Σου απάντησα σε αυτό αλλά δεν σε ενδιαφέρει η απάντηση παρα μόνο να λες τα δικά σου. Είπα αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα που είναι το οτι η χώρα δεν έχει χρήματα και ο σκοπός είναι να βρει χρήματα. Οι αγανακτισμένοι δεν πρόκειται να βρουν χρήματα όσο και αν φωνάζουν. (Μην ξανα ρωτάς μετά απο 2 ώρες τι αποπροσανατολίζει οκ; ) Οτι "πρεπει να αφησουμε τη κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της" κτλ κτλ... Δεν έχεις και άλλη λύση. Όσο και να φωνάζεις ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι για την οικονομία είναι αυτός που ανέφερες. Χαίρομαι που μπαινεις στο νοημα. Να είσαι καλά που με βάζεις στο νόημα. Που ειναι λοιπόν τα κινητρα για να έρθει το χρήμα? Βλέπεις να κάνει κανεις κάτι τέτοιο?? Αν δε διαμαρτυρηθεί λοιπόν ο κόσμος, πως θα γίνει αυτο? Θα περιμένουμε απλά?? Λες και η κυβέρνηση δεν ξέρει το μέγεθος του προβλήματος, που είναι με την πλάτη στον τοίχο απέναντι σε τρόικα και δανειστές, περίμενε από τους αγανακτισμένους να το μάθει. Νομίζεις ότι όσο περισσότερο διαμαρτυρηθείς τόσο περισσότερα λεφτά θα εισρεύσουν στα ταμεία του κράτους. Αντιθέτως, το μόνο που προκαλούν είναι αποσταθεροποίηση με αρνητικές συνέπειες σε όλους τους τομείς.
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Λες και η κυβέρνηση δεν ξέρει το μέγεθοςτου προβλήματος, που είναι με την πλάτη στον τοίχο απέναντι σε τρόικα και δανειστές, περίμενε από τους αγανακτισμένους να το μάθει. Εντάξει teaser...Μόλις θυματοποιησες τη κυβέρνηση απέναντι στους κακους αγανακτισμένους Παρεμπιτόντως και εγω σου έκανα κάποιες ερωτησεις προηγουμένος αλλά τις απέφυγες...Η βασικη ήταν "τι έκανε αυτη η κυβέρνηση μέχρι τώρα ώστε να μπορει να έχει την ανέχεια του κόσμου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις