Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας εχω την εξης μητρικη: Asus p8h77-m θα μπορεσω να κανω μελοντικο Crossfire? βλεπω εχει 1x 3.0x16 και 1x 2.0x16(x4 mode). θα χανω σε επιδοσεις σε σχεση με 1 καρτα ?

Δημοσ.

Τι εννοείς σε 2 γκάμες..

Οι κάρτες γραφικών για να δώσουν τα μέγιστα θέλουν τουλάχιστον PCI Express 2.0@x8, με το x4 πέφτουν οι επιδόσεις.

Το x8 με το x16 έχουν μια διαφορά 1%, τρίχες δηλαδή.

Εσύ τώρα αν βάλεις 2 κάρτες, η μία θα δουλεύει σε x16 συνεπώς θα δίνει τα μέγιστα, η δεύτερη όμως θα δουλεύει σε x4 και θα βγάζει λιγότερα από αυτά που μπορεί.

Οπότε αν εσύ θες πιο πολύ δύναμη, θα πας σε δυνατότερη SingleGPU ή μπορείς να πας σε mGPU(GTX690/HD7990) που είναι VGA με 2GPU's και μπαίνει σε μια θύρα.

Δημοσ.

Ή για να μην δίνεις ένα σωρό λεφτά, παίρνεις μία Multi-GPU που έχει αντίστοιχες επιδόσεις με το CF/SLI και κουμπώνει σε μία θύρα, συνεπώς θα δουλεύει σε x16.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, επειδη ειδα το θεμα για crossfire και επειδη ειμαι σε αναζητηση καρτας, εχω μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει λιγο,

η MSI R7770 - PMD1GD5 υποστηριζει ή οχι crossfire; 

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-R7770-PMD1GD5-PCI-Express-x-16-3-0-1-GB-GDDR5-BTO-R7770-PMD1GD5.htm

Δημοσ.

Εννοείται ότι υποστηρίζει..

Σ'ευχαριστω, ετσι ηξερα αλλα διαβασα τα σχολια και ενα παληκαρι γραφει οτι δεν υποστηριζει και λεω κατσε να ρωτησω και τους ειδικους :)

Δημοσ.

Σε κατι ξενα φορουμ που διαβασα για Setup 16x-4x CF λενε οτι απλα χανεις 5-10% performance απο οτι σε 8x-8x που χανεις 1%. Αλλα λενε οτι ειναι πολυ καλυτερα απο 1GPU ...

Δημοσ.

Σε κατι ξενα φορουμ που διαβασα για Setup 16x-4x CF λενε οτι απλα χανεις 5-10% performance απο οτι σε 8x-8x που χανεις 1%. Αλλα λενε οτι ειναι πολυ καλυτερα απο 1GPU ...

Γιατι θες 2η 7850? Μια ειναι αρκετη για ολα τα νεα παιχνιδια στα 1080p και δυο ειναι λιγες για μεγαλυτερες αναλυσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...