Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινετε ομως να βαλω εφοσον χρειαστω?

usb 3.0 θα χρειαστω οπωσδηποτε.

Απο εκει και περα τι αλλες επιλογες εχω?

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες αυτα και διαλεξε..............με i3 τριτης γενιας λιγο πιο αδυναμα απο την πρωτη μου προταση παρολα αυτα σε καλυβουν και με το παραπανω........

http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?from=most-popular&keyphrase=i3+3110

Το 3110 τι ειναι?

Τα εχω δει ολα αυτα αλλα με τι κριτηριο να επιλεξω αφου δεν ξερω.

Δημοσ.

Το 3110 τι ειναι?

Τα εχω δει ολα αυτα αλλα με τι κριτηριο να επιλεξω αφου δεν ξερω.

ο intel i3 3110m ειναι ενας πολυ καλος επεξεργαστης της intel πολυ καλυτερος απο τους amd που κοιταζες.........

Δημοσ.

Λογικα ο amd επεξεργαστης θα ειναι(για να λες πολυ καλυτερος απο τον Intel) αλλα δεν κοιταζα πουθενα για τον συγκεκριμενο που λες.

Δεν ξερω καθολου τι σημαινουν ολα αυτα τα νουμερα και δεν μπορω/ξερω να ψαξω για κατι συγκεκριμενο.

Δηλαδη υπαρχουν απο επεξεργαστες οι intel  i3 εως i7 και οι amd αν δεν κανω λαθος.

Σ'ενα αλλο post η magdalhnh μου ειπε οτι οι i3 2348Μ και  intel pentium B980 ειναι οι καλυτεροι.Υπαρχει και intel pentium(κι αλλος)?

Απο εκει και περα τα νουμερα διπλα ειναι οι σειρες τους?

Τι αλλο να κοιταω για να μπορεσω να το ψαξω λιγο πιο αναλυτικα μονος μου για να μην ζαλιζω τον καθενα και δεν βγαζω και ακρη?

Δημοσ.

i3/i5/i7+ τριψήφιος με καταληξη m = arrandale, επεξεργαστές του '10

pentium bxxx/celeron bxxx ή 8xx, i3/i5/i7+2xxxx = sandy bridge, ενσωματωμένο γραφικά intel hd 3000(μόνο οι i!!!), του '11

i3/i5/i7+3xxxx = ivy bridge, με intel hd 4000, του '12

Δημοσ.

Herthan, πιστεύω πως δεν προσέχεις τι σου γράφουμε. Στο δικό μου ποστ και για ερώτηση που αφορούσε λαπτοπ μέχρι 400 ευρώ, σου έκανα κάποιες προτάσεις. Οι i3 2348M και B980 ήταν οι καλύτεροι , στις συγκεκριμένες προτάσεις και όχι σε όλους τους επεξεργαστές παγκοσμίως.

Ποιος ο λόγος να σου πω πχ, ότι ο τάδε i7 είναι ο καλύτερος επεξεργαστής, αφού τα χρήματα που διαθέτεις δεν φθάνουν ούτε για να τον αγγίξεις??

Δημοσ.

Herthan, πιστεύω πως δεν προσέχεις τι σου γράφουμε. Στο δικό μου ποστ και για ερώτηση που αφορούσε λαπτοπ μέχρι 400 ευρώ, σου έκανα κάποιες προτάσεις. Οι i3 2348M και B980 ήταν οι καλύτεροι , στις συγκεκριμένες προτάσεις και όχι σε όλους τους επεξεργαστές παγκοσμίως.

Ποιος ο λόγος να σου πω πχ, ότι ο τάδε i7 είναι ο καλύτερος επεξεργαστής, αφού τα χρήματα που διαθέτεις δεν φθάνουν ούτε για να τον αγγίξεις??

Ok τωρα το καταλαβα.

Στο μπατζετ που ειμαι τωρα τι ειναι καλο να κοιταξω?

Δημοσ.

Στα χρήματα σου, θα κοιτάξεις με επεξεργαστές:

i3 3120M

i3 3110M

i3 3227U

intel pentium B980

intel pentium Β970

Αν ξέρεις να περάσεις windows, μπορείς να πάρεις και κάποιο με λειτουργικό, linux ή free Dos, γιατί είναι πιο φθηνά.

Αν όμως δεν ξέρεις, κοίτα μόνο laptops που αναγράφουν ότι έχουν windows.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με την Μαγδαλινη...........αλλα δες και αυτο που σου ειπα εχει καλυτερο επεξεργαστη απο τους παραπανω και σε αυτα τα χρηματα το θεωρω ευκαιρια..........η αποφαση ειναι δικη σου.

http://www.skroutz.gr/s/2733804/Acer-Aspire-E1-571-53214G50Mnks-i5-3210M-4GB-500GB.html

i3/i5/i7+ τριψήφιος με καταληξη m = arrandale, επεξεργαστές του '10

pentium bxxx/celeron bxxx ή 8xx, i3/i5/i7+2xxxx = sandy bridge, ενσωματωμένο γραφικά intel hd 3000(μόνο οι i!!!), του '11

i3/i5/i7+3xxxx = ivy bridge, με intel hd 4000, του '12

λαθος φιλε μου οπως το διατυπωνεις θα τον μπερδεψεις τον ανθρωπο..........δεν ειναι απολυτο οτι η καταληξη m παραπεμπει σε επεξεργαστες του 2010.....για παραδειγμα i5 3210m επεξεργαστης του 2012 τεχνολογιας ivy bridge ...............για του λογου το αλληθες...............http://ark.intel.com/products/67355/Intel-Core-i5-3210M-Processor-3M-Cache-up-to-3_10-GHz-rPGA και http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-3210M-Notebook-Processor.74458.0.html

Δημοσ.

agapitos44, ο ACER που προτείνεις σαν επεξεργαστής είναι όντως ευκαιρία, αλλά το ότι είναι acer, η μάρκα δηλαδή με το χειρότερο όνομα, από θέμα ποιότητας και service, τελικά δεν τον κάνει και τόσο ευκαιρία.

Επίσης  είναι προιόν παραεισαγωγής. Με αγγλικό πληκτρολόγιο και πρίζα, βεβαίως με ένα αντάπτορα θα κάνει την δουλειά του, αλλά πρέπει να το γνωρίζει από πριν, γιατί ίσως να μην του αρέσει κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν έχει bluetooth , ούτε θύρες usb3.0.

Δημοσ.

agapitos44, ο ACER που προτείνεις σαν επεξεργαστής είναι όντως ευκαιρία, αλλά το ότι είναι acer, η μάρκα δηλαδή με το χειρότερο όνομα, από θέμα ποιότητας και service, τελικά δεν τον κάνει και τόσο ευκαιρία.

Επίσης  είναι προιόν παραεισαγωγής. Με αγγλικό πληκτρολόγιο και πρίζα, βεβαίως με ένα αντάπτορα θα κάνει την δουλειά του, αλλά πρέπει να το γνωρίζει από πριν, γιατί ίσως να μην του αρέσει κάτι τέτοιο.

Επίσης δεν έχει bluetooth , ούτε θύρες usb3.0.

Εγω γνωριζω οτι η acer ειναι αν δεν κανω λαθος σταθερα τα τελευταια χρονια στις πρωτες θεσεις παγκοσμιως στις πωλησεις Η/Υ ......απο εκει και περα ναι ειναι παραεισαγωγη........αλλα σε εμενα προσωπικα αυτο δεν λεει κατι............τα περισσοτερα που θα βρεις με πολυ καλα χαρακτηριστικα σε καλες τιμες ειναι παραεισαγωγη.......αν θελει να παρει κατι πολυ καλο απο μεγαλη αλυσιδα και επισιμη αντιπροσωπια θα πρεπει να πληρωσει τουλαχιστον ενα 100αρικο καπελο.......το γνωριζεις φανταζομαι???

απο εκει και περα bluetuth και usb 3.0 εχεις δικιο.................τωρα η σημασια της ελειψης τους εξαρταται απο την χρηση.........

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν ξέρω τι γίνεται παγκοσμίως, αλλά συγκεκριμένα στην Ελλάδα, η acer έχει το χειρότερο service, αυτό είναι πασίγνωστο. Δεν βγαίνουν τυχαία οι κακές φήμες. Οπως δεν έχει βγει τυχαία, η πολύ καλή φήμη για το service της dell.

Τώρα για τα υπόλοιπα, εγώ απλά τα επισημαίνω, γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει καθόλου τι να προσέξει. Μπορεί να μην του είναι απαραίτητο το bluetooth, μπορεί όμως και να είναι και όταν διαπιστώσει μετά την αγορά ότι λείπει, να δυσαρεστηθεί.

Θύρες Usb3.0 είπε και πιο πάνω, οτι τις θέλει.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τις Αγγλικές εκδόσεις, αλλά και πάλι το επισημαίνω, γιατί ο TS μπορεί να θέλει τα Ελληνικά γράμματα πάνω στο πληκτρολόγιο.

Ηδη του είπαμε τι να προσέξει και τι να κοιτάξει, από εδώ και πέρα, μπορεί να κάνει την έρευνα αγοράς του και αν επιλέξει ότι θεωρήσει καλύτερο.

Δημοσ.

λαθος φιλε μου οπως το διατυπωνεις θα τον μπερδεψεις τον ανθρωπο..........δεν ειναι απολυτο οτι η καταληξη m παραπεμπει σε επεξεργαστες του 2010.....για παραδειγμα i5 3210m επεξεργαστης του 2012 τεχνολογιας ivy bridge

θα σου έλεγα οτι έχεις δίκιο, αν δεν είχα γράψει πριν το m οτι αφορά 3ψήφιο ;)

Και ναι, προφανώς την κατάληξη m  την έχουν όλοι οι επεξεργαστές sandy/ivy bridge για να ξεχρίζουν απο τα μοντέλα για σταθερούς. :-)

Δημοσ.

Ναι το πληκτρολογιο θελω να εχει πανω Ελληνικους χαρακτηρες και usb 3.0.

Εκτος αν βρω κατι πολυ καλο και σε καλη τιμη τοτε ας μην εχει Ελληνικους χαρακτηρες.

Θα ριξω μια ματια με βαση ολα οσα μου εχετ πει και θα ποσταρω μερικα που θα βρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...