Προς το περιεχόμενο

Google AdSense προβλημα!


vasilisx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδες, μια βοηθεια παρακαλω, εχω εναν λογαριασμό στο youtube, και εναν διαφορετικό λογαριασμό που ειχα συνθεσει με το Google AdSense οπου 1οδεν θυμαμαι τον κωδικο και 2ο εχει απενεργοποιηθει. 

%25CF%2587%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.bmp

στον λογαριασμό που εχω στο youtube πηγα να ενεργοποιησω το Google AdSense και επειδη εβαλα τα ιδια στοιχεια ονοματεπωνυμο διευνθυνση και ΤΚ με τον αλλων λογαριασμό μου εστειλε το εξεις μηνυμα στο email:

 

Χαίρετε,

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Κατά τον έλεγχο της αίτησής σας, παρατηρήσαμε ότι τα στοιχεία λογαριασμού σας αντιστοιχούν σε ήδη εγκεκριμένο λογαριασμό στο AdSense που σχετίζεται με τη διεύθυνση [email protected]. Επειδή οι πολιτικές μας δεν επιτρέπουν τη χρήση πολλαπλών λογαριασμών, δεν μπορούμε να δεχτούμε τη νέα σας αίτηση αυτήν τη στιγμή.

 

Αν θέλετε να προσθέσετε τη διεύθυνση vasilisχ@yahoo.gr ως σύνδεση στον εγκεκριμένο λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τα εξής βήματα:

 

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό AdSense που σχετίζεται με τη διεύθυνση [email protected], στη διεύθυνση http://www.google.com/adsense.

2. Στην καρτέλα "Αρχική σελίδα", κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Ρυθμίσεις λογαριασμού", στην αριστερή γραμμή πλοήγησης.

3. Στη σελίδα "Ρυθμίσεις λογαριασμού", κάντε κύλιση στην ενότητα "Πρόσβαση και εξουσιοδότηση", στο κάτω μέρος της σελίδας.

4. Στo "Χρήστες με πρόσβαση εισόδου", πληκτρολογήστε τη διεύθυνση vasilisχ@yahoo.gr και πατήστε "Πρόσκληση".

 

Αφού προσκαλέσετε τη διεύθυνση vasilisχ@yahoo.gr για να αποτελέσει σύνδεση στο λογαριασμό σας, ελέγξτε εάν σε αυτήν τη διεύθυνση υπάρχει ηλεκτρονικό μήνυμα πρόσκλησης και ακολουθήστε τις οδηγίες, για να προσθέσετε αυτήν τη νέα σύνδεση.

 

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στον εγκεκριμένο λογαριασμό σας με τη διεύθυνση [email protected], ακολουθήστε τα βήματα στο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης: https://support.google.com/adsense/bin/static.py?hl=el&ts=2594929&page=ts.cs. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας κατά τη διαδικασία, θα βρείτε μια επιλογή, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω της σύνδεσης που θέλετε.

 

Με εκτίμηση,

 

Η ομάδα του Google AdSense

 

αφου δεν εχω προσφασει στο λογαριασμό [email protected] αφου διαγραφτηκε και δεν μπορει να αναρτηθει ξανα, τι μπορω να κανω;

 

μου εστειλε και το youtube αργοτερα μηνυμα και μου ειπε τα εξεις

    

Αγαπητέ vasilisx,

Ενδέχεται να κλείσατε πρόσφατα τον λογαριασμό σας στο AdSense ή να λάβατε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση [email protected] σχετικά με την απόρριψη της αίτησής σας AdSense. Χωρίς λογαριασμό AdSense, δεν μπορείτε να συμμετέχετε στα προγράμματα δημιουργίας εσόδων του YouTube.

Για να συσχετίσετε έναν εγκεκριμένο λογαριασμό AdSense με το YouTube, μεταβείτε στην καρτέλα Δημιουργία εσόδων. Εάν δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας με χρήση CMS, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις AdSense.

Η επεξεργασία της εκ νέου σύνδεσης ενδέχεται να απαιτεί 48 ώρες και μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο YouTube στον νέο σας λογαριασμό AdSense. Αφού συσχετίσετε έναν νέο λογαριασμό, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση [email protected] με τίτλο "Επαλήθευση πρόσβασης Google AdSense για τη διεύθυνση http://www.youtube.com" το οποίο θα σας υπενθυμίζει να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση.

Με εκτίμηση,

Η Ομάδα του YouTube
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...