kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πριν λιγη ωρα κατευασα το demo στο ps3 και προλαβα και επαιξα 4 ματσακια. Με δυο λογακια ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Το φωναζα καιρο τωρα (αποταν ειδα το πρωτο official video) πως οι Γιαπωνεζοι φετος θα κανουν παπαδες τα παλικαρια.Το εβαλα να παιξω και αντικρισα ενα προ που δεν εχουμε ξαναδει, γενικα τετοιο ποδοσφαιρακι δεν εχουμε δει μεχρι στιγμης, ο απολυτος προσομοιωτης (ναι ξεπερασε το demo του fifa14 που ηταν εξισου πολυ καλο), πραγματικο ποδοσφαιρο επιτελους,θα μπορουμε να περνουμε ωρες ωρες την μπαρτσα και να παιζουμε το συστημα της οπως πρεπει (passing game) με ανεση και οχι να αναβουν οι μηχανες απο τα ΠΡΩΗΝ ρομποτ.Φανταστικο αργο παιχνιδι, πανεμορφες πασες,πανεμορφες κινησεις των παιχτων. Αυτο που με χαλασε λιγο (ισως να εφτεγε και το demo γτ τουλαχιστον σεμενα λαγκαρε στα replay και στο μενου των ομαδων) ειναι η πολυ αργη αντιδραση των παιχτων οταν καλουντε να κανουν αμυνα, τους ειδα να πηγενουν με slow motion πανω στο αντιπαλο και με νευριασε λιγο, αν και ειμαι σιγουρος πως αυτο δεν θα υπαρχει στις 19 Σεπτεμβρη. Πως να περιμενουμε δλδ εμεις αλλες 8 μερες μεχρι να κυκλοφορησει. GTA V και PES14 εχουν να κλεισουν σπιτια φετοοοος. 2
AKISHELLAS1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παιξε εσυ με +5 στο speed, ιδεα δεν εχεις. Μαθε να παιζεις σωστα και μετα κρινεις και κανα ποδοσφαρακι. καλα κ στο μυαλο απο τι καταλαβαινω αργοστροφος εισαι οποτε παω πασο . Ειναι πολυ γρηγορο στο +2 ε ? Δεν προλαβαινεις να κινηθεις η να σκεφτεις ε... χμ στο πραγματικο ποδοσφαιρο μην ανυσηχεις θα σου δινουν την μπαλα κ θα σου αφηνουν χρονικο περιθωριο να σκεφτεις τι θα κανεις ασχετε
xavier Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τελικα οι κινησεις που γινοταν με το δεξι μοχλο, τωρα γινονται με L1 και δεξι μοχλο, ψιλοσπαστικο , αλλα δεν με ανησυχει θα το συνηθισω. μια διαφορα ειναι οτι πλεον μπορεις να διαλεξεις παιχτη οταν ο τερματοφυλακας εχει τη μπαλα στα χερια. ενα πραγμα που φαινεται να μην καταφεραν να φτιαξουν ειναι το πλεονεκτημα στα φαουλ ακομα κατι που δεν μου αρεσει, ειναι οτι οταν ελεγχεις παιχτη που ειναι σταματημενος πολλες φορες αργει να αντιδρασει... επισης σε καποια σημεια παρουσιαζει frame drop τα σουτ ειναι ενταξει, καμια σχεση με το προηγουμενο ντεμο.αν και μερικες φορες θεωρει οτι δεν εχεις καλη ισορροπια και κανει κατι γελοια σουτ, γενικα εχει αρκετες βελτιωσεις, αλλα θα χρειαστει μερικα πατσακια για να ειναι σουπερ, αν αυτη ειναι η τελικη εκδοση του παιχνιδιου. μου αρεσουν τα καινουρια αραουτ μλκια που βγαλαν το game speed στο ντεμο, ηθελα να το δοκιμασω στο +2
alimentas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ενα αρνητικο που δεν αφορα το αψογο gameplay ειναι το βελακι στο ταμπλο των αλλαγων,υπερβολικα αργο κ λαγγαρει φουλ Moλις βγει κ πατσακι για αυθεντικες εμφανησεις συν επιπλεον ομαδες κ τετοια το παιχνιδι θα τελειoποιηθει
skanjos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν άφησαν το μενού σε φουλ roaming όπως ήταν πέρυσι και το κάνανε υπερβολικά πολύ αργό,λες και χειρίζομαι windows 95 στο slow motion πάει ,πρέπει να διορθωθεί αυτό γρήγορα.
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις επαιξα το ντεμο στο 360 μεσω torrent οπου κατεβασα το αμερικανικο ντεμο και το εβαλα με usb στον ελληνικο λογαριασμο μου. Ενα εχω να πω. Μετα απο 6 χρονια ξεφτίλας, το pes2014 μου αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απιστευτο!!!! Πλεον συναγωνιζεται το φιφα14. Βεβαια σε ποικιλια animation δεν συγκρινεται, αλλά σε πολλά άλλα υπερτερει, οπως γραφικα παικτων, μοντελα παικτων, φατσες, καλυτερες στροφες παικτών, individuality, καλυτερη φυσικη μπαλας και πιο ισορροπημενη αναπτυξη. Αν ειχε φουλ manual σε πασες, σεντρες, μπαλιες τρύπες με σκετο κουμπι χωρις σκανδάλη, για μενα θα ηταν το τέλειο!!!! Ομως κι ετσι ειναι πολυ καλο! Πρωτη φορά μετά απο τόσα χρόνια έχω δίλλημα, δεν ξέρω με ποιο να ασχοληθω!!! Θα δω τις τελικές εκδόσεις σε κόπιες στο 360 και μετά θα αποφασίσω. Ευτυχώς που η Κοναμι βελτιωσε το πρωτο τραγικο ντεμο...Μπραβο στην Κοναμι για την προσπαθεια, αν και αργησε 6 χρονια...Οι τελικες εκδοσεις θα κρινουν πολλα για μενα Περιμενα πολυ την αποψη σου να δω τι θα πεις.Ευτηχως το σωσες. Διοτο αν ακουβα παλι τιποτα τρελα θα υπηρχε μια ενδειξη fonboyσμου. Φυσικα και στα λεω ολα αυτα για πλακα και ελπιζω να μην υπαρξει παρεξηγηση. Σταλεγα οτι το demo που εβγαλαν τις προαλλες δεν ηταν ουτε καν μισοτελειωμενη δουλεια? αρχιζω να ανησυχω με τα σχολια που διαβαζω, ελπιζω μην μουφαφιζει το προ...μηπως δοκιμασε κανεις το jpn we 2014, ειμαι σε διλλημα να βαλω αυτο ή το ντεμο? βασικα κανω ινσταλ το ντεμο αυτη τη στιγμη , μεχρι να βρω ακρη με το jpn ρε σεις τι μλκια ειναι αυτη με το ντεμο, γιατι εχουν απενεργοποιημενο το R3? οπως επισης δεν μπορεις να αλλαξεις παιχτη με το δεξι μοχλο...ετσι θα ειναι και στο παιχνιδι? εχει καμια ρυθμιση στα κουμπια που μου διαφευγει? Το R3 νομιζω πως δουλευει κανονικα, 3-4 φορες το πατησα διπλη φορα μεσα και εκανε την τριπλα που περναει την μπαλα πανω απτο κεφαλι (στο 13 ετσι γινοτανε και οπως το δοκιμασα πετυχε). Αυτο που δεν μπορουσα να αλλαξω παιχτη με τοξν δεξη μοχλο με σκοτωσε πραγματικα, αλλον παιχτη ηθελα αλλον μου εδινε ωρες ωρες, πιστευω ομως πως θα ειναι στην τελικη εκδοση.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το demo του PES φέτος μου άρεσε περισσότερο απ' το FIFA. Στις λεπτομέρειες είναι καλύτερο, αλλά τα σούτ θέλουν δουλειά.
kjtzemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί δεν άφησαν το μενού σε φουλ roaming όπως ήταν πέρυσι και το κάνανε υπερβολικά πολύ αργό,λες και χειρίζομαι windows 95 στο slow motion πάει ,πρέπει να διορθωθεί αυτό γρήγορα. Εγω το βρηκα πολυ πιο καλο και πιο ομορφο το μενου του παιχνιδιου, καιρος ηταν να αλλαξουμε καταστασεις μιας και οπως ειπαν και αλλα παιδια απο πανω προκειτε για καινουριο παιχνιδι. Το λαγκαρισμα το ειχα και εγω...μαλλον ειναι θεμα του patch και η τελικη εκδοση θαναι τελεια.
GrafeioTeleton Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω και σίγουρα θα του δώσω περισσότερο χρόνο απο το παλιό. + Γούσταρα πολύ την νέα εφαρμογή combination play. λειτούργησε άψογα και σκόραρα αρκετά εύκολα+ Τα νέα animations και γενικά οι κινήσεις (γρήγορη σέντρα-γρήγορα πλάγια-το animation στην απευθείας πάσα) + Στην προωθημένες πάσες πρόσεξα ότι η μπάλα δεν ακολουθεί ευθεία γραμμή και δίνει ενδιαφέρον για την απόκτηση. + Καλη ΑΙ στην άμυνα του αντιπάλου και του τερματοφύλακα. - Κολληματάκια,στο μενού ειδικά. - Κάτι σώματα να μπαίνουν στο δοκάρι,οπως χέρια μέσα στο σώμα του αντιπάλου κάνουν πιο πολύ εμφάνιση στο 2014 - Αστείο έως σπαστική η AI στην επίθεση του αντιπάλου.(Super star δυσκολία και σε 5 match 0-0 ή να κερδίζω με 1-2 γκολ διαφορά και με κατώτερη ομάδα,γκολ δεν έφαγα (πιστεύω να είναι το demo έτσι) Περιμένω τι θα γίνει με τους server και τα disconect από άλλους χρήστες....
polakis21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Περιμενα πολυ την αποψη σου να δω τι θα πεις.Ευτηχως το σωσες. Διοτο αν ακουβα παλι τιποτα τρελα θα υπηρχε μια ενδειξη fonboyσμου. Φυσικα και στα λεω ολα αυτα για πλακα και ελπιζω να μην υπαρξει παρεξηγηση. Σταλεγα οτι το demo που εβγαλαν τις προαλλες δεν ηταν ουτε καν μισοτελειωμενη δουλεια? [/b] Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φιφα ειναι χειροτερο. Τα βαλαμε δίπλα δίπλα με παρέα σε προτζεκτορα με 120" και καταληξαμε οτι προτιμαμε το φιφα και φετος. Στα σημεια ομως το φιφα εχει ενα καλυτερο feeling σε slow/manual, ενω το προ το κριναμε οτι ειναι πολυ σοφτ τελικα, αν και σαφως βελτιωμενο. Περιμενω και fifa14 next gen, οπου λογικα και θα ειναι το καλυτερο απολα και με αυτο θα βγει η χρονια...
kjtzemis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φιφα ειναι χειροτερο. Τα βαλαμε δίπλα δίπλα με παρέα σε προτζεκτορα με 120" και καταληξαμε οτι προτιμαμε το φιφα και φετος. Στα σημεια ομως το φιφα εχει ενα καλυτερο feeling σε slow/manual, ενω το προ το κριναμε οτι ειναι πολυ σοφτ τελικα, αν και σαφως βελτιωμενο. Περιμενω και fifa14 next gen, οπου λογικα και θα ειναι το καλυτερο απολα και με αυτο θα βγει η χρονια... Για οσους παιζετε manual αυτο το κακο εχει το προ οπου πρεπει να πατας κρατημενο το L2 για να σου εμφανισει το βελακι. Κατα τα αλλα για μενα απο αυτα που ειδα/επαιξα και απτα δυο demo (φιφα,προ) ειμαι υπερ του προ. Μαρεσει πολυ το εξης, εχεις την μπαλα με το δεξη μπακ πχ. επιλεγεις να κανεις αλλαγη παιχνιδιου με μπαλια στο απεναντι μπακ, ε ο τροπος οπου στηνει το σωμα ο παιχτης και γενικα το ολο σκηνικο με κανει να νομιζω πως βλεπω πραγματικο αγωνα. Εγω θα σου ελεγα παιξε προ14 μεχρι την ανοιξη και αποταν παρεις next gen console/fifa14 next gen ριξτο στο φιφα, οπως και ναχει θαναι αλλη φαση σε νεα κονσολα.
skanjos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ktjemis δεν περίμενα τόση διαφορά ρε φίλε απο την alpha , αυτό που είπατε στα σουτ το παρατήρησα ,χάνουν πολλά τετ α τετ,ή για να το πω καλύτερα τα βγάζουν οι τερματοφύλακες δεν λέω καλό είναι αλλα όταν έχεις συνηθήσει να βαράς γωνία και να μπαίνει και το βγάζει το τέρμα ξενερώνεις χαχαχα
kjtzemis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ktjemis δεν περίμενα τόση διαφορά ρε φίλε απο την alpha , αυτό που είπατε στα σουτ το παρατήρησα ,χάνουν πολλά τετ α τετ,ή για να το πω καλύτερα τα βγάζουν οι τερματοφύλακες δεν λέω καλό είναι αλλα όταν έχεις συνηθήσει να βαράς γωνία και να μπαίνει και το βγάζει το τέρμα ξενερώνεις χαχαχα Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα στο πεσ13 οταν εβγενα τετατετ εγω με τον τερμα οι πυθανοτητες ηταν 80% να το χασω και 20% να βαλω γκολ.Μπαντεψε τι γινοτανε.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Οποτε με.λιγα λογια παλι θα πορωθουμε ακομα περισσοτερο απο οτι περυσι κ συνεχιζουμε με αφοσιωση, για να διαβαζω.οτι ειναι πολυ καλο απο περυσι που εμενα μου αρεσε κ το προτιμουσα φυσικα απο το φιφα φανταζομαι πως θα ναι φετος, αυριο θα δοκιμασω κ εγω το ντεμο παλι καλα το φιφα φετος δεν θα αγορασθει ουτε για δοκιμη, τσαμπα λεφτα αλλωστε δεν μας αρεσε το περσινο κ απο τι διαβασα ειναι μια απο τα ιδια με αυτο... Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φιφα ειναι χειροτερο. Τα βαλαμε δίπλα δίπλα με παρέα σε προτζεκτορα με 120" και καταληξαμε οτι προτιμαμε το φιφα και φετος. Στα σημεια ομως το φιφα εχει ενα καλυτερο feeling σε slow/manual, ενω το προ το κριναμε οτι ειναι πολυ σοφτ τελικα, αν και σαφως βελτιωμενο. Περιμενω και fifa14 next gen, οπου λογικα και θα ειναι το καλυτερο απολα και με αυτο θα βγει η χρονια... Καλα το.ειπαμε ο καθενας εχει την αποψη του κ εμενα η παρεα μου προτιμα προ κ φυσικα σε συγκριση μεταξυ των δυο τα περσινα το θεωρουσαμε αστειο στο gameplay του φιφα πολυ αργο, για αργους... παιχτες ,τελοσπαντων αποψεις ειναι αυτα αλλως.θεωρει το προ καλυτερο αλλος το φιφα το θεμα ειναι να το ευχαριστιεται κ περυσι εμεις το ευχαριστηθηκαμε κ συμφωνα με αυτα που διαβαζω θα ευχαριστηθουμε κ το καινουργιο.
polakis21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Επιβεβαιωθηκε. Μονο ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ στο νεο προ14. ΑΕΚ και ΠΑΟ εκτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα