Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 516
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις  pm  B) 

ισως να ειναι παραπλανητικο να ζηταει καποιο ΚΕΥ κλπ κλπ ....και εμενα παραξενο μου φαινεται (εγω το ντεμο εψαχνα αλλωστε) ...

• Like 1
Δημοσ.

o φιλος Blue panther  υπηρξε πιο παρατηρητηκος απο μενα και μαλλον ειναι μαπα το συγκεκριμενο καρπουζι απο τον θειο παιδια...

με λιγα λογια μαλλον FALSE ALARM 

• Like 1
Δημοσ.

ούτε εγω κατάλαβα τι εννοεί ακριβώς, υποθέτω όμως ότι εννοεί το assisted στο FIFA14, δεν ειναι μπικτή προς το PES

Οχι απλα ηταν ειρωνία μπιχτη στο προ. Αν ειναι δυνατον να λεει καποιος οτι ειναι τραγικο το φιφα και οτι το κατεςτρεψαν και οτι το προ ειναι κλασεις ανωτερο! Τι αλλο θα ακουσουμε; Κλασεις το προ καλυτερο, βεβαια οτι πειτε παιδια...

• Like 1
Δημοσ.

Το προ για χβοχ απο τον θειο που εχει βγει ειναι μονο για λατινοαμερικανικα ανιψια? δεν εχει αγγλικα?

xaxaxaxa. τι μου θύμισες Sheep , όταν είχα γραφτεί στο forum το 2006 , έλεγε ένας για 2-3 παιχνίδια που θα του φέρει ο θείος, εγώ μην ξέροντας τι εννοούσε , έλεγα ρε γμτ να μην είχαμε και εμείς ένα τόσο ανoiχτοχέρη θείο, LOL.

Δημοσ.

εγω που το παιξα το Αμερικανικο κατι δεν παει καλα, κατι παιζει.ΚΑΜΙΑ σχεση με το αψογο παιχνιδι που γινοταν στο ντεμο,αλλη αισθηση ειδικα στο first touch.Επισης παιχτες που τους ειχε κομπλε στο ντεμο εδω τους εχει με generic φατσες.Μηπως βγαλανε καμια μπετα εκδοση λειψη?//?? Ειναι δυνατον ρε απιθανη Κοναμι να μην υπαρχει η Μπορουσια??

• Like 1
Δημοσ.

εγω που το παιξα το Αμερικανικο κατι δεν παει καλα, κατι παιζει.ΚΑΜΙΑ σχεση με το αψογο παιχνιδι που γινοταν στο ντεμο,αλλη αισθηση ειδικα στο first touch.Επισης παιχτες που τους ειχε κομπλε στο ντεμο εδω τους εχει με generic φατσες.Μηπως βγαλανε καμια μπετα εκδοση λειψη?//?? Ειναι δυνατον ρε απιθανη Κοναμι να μην υπαρχει η Μπορουσια??

σε ποια κονσολα? γιατι εγω που επαιξα στο χβοχ μια εκδοση απο τον θειο, ηταν επειικα απαραδεκτο. Οντως generic faces και ακομα και το gameplay μου φανηκε πολυ πιο χαλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...