alimentas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδια μην καθεστε κ τσακωνεστε καθε τοσο με τον κολλημενο το polaki που θα πεταχτει για να υπερασπιστει το fifa,ας μηνει καθαρο το thread να κουβεντιαζουμε μονο για το προ κ το gameplay του. O τυπος παντα ετσι κανει,δεν φτανει που προσπαθει να επιβαλει την γνωμη του,προσπαθει να επιβαλει κ πως να παιξουν το παιχνιδι,δηλαδη μιλαμε για ανιατη περιπτωση Αυτο το περιβοιτο,σχεδον μυθικο "slow/manual " πια εχει καταντησει πιο γραφικο κ απ το Πηλιο. Διαβασε τωρα ας πουμε που γραφει "εγω δεν ειμαι κολλημενος,ειστε ΕΣΕΙΣ" κ μετα διαβασε τις 4 τελευταιες σειρες,ΓΙΑ ΓΕΛΙA
Fronimitis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δεν μπορω να καταλαβω που θελετε να καταληξετε... Ο καθενας για τους δικους του λογους θεωρει το ενα ή το αλλο καλυτερο κι αυτο παιζει. Γιατι πρεπει ενα απο τα 2 να ειναι το καλυτερο ολων,the mother of god,super duper κι ετσι; Εγω π.χ. με παρεα μ'αρεσει να παιζω προ για το πιο arcade(για μενα=διασκεδαστικο) και μονος παιζω πιο πολυ φιφα. 3
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει παραειναι πορωμενος φαινεται,απλα ηθελα να πιστευω πως πιο πολυ πειραζομαστε αλλα τα εννοει...διοτι προσωπικα ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ τσακωθω ποτε ουτε για ομαδες ,ουτε για παιχνιδια ουτε για κοματα δηλαδη ανουσια πραγματα απλα το να λες π.χ. ειναι 100φορες καλυτερο κ εγω ως πρωην πρωταθλητης του προ κτλ κτλ υπερβαλεις κ κανεις καποιον που δεν εχει δει καν το προ ωστε να εκφερει την δικια του αποψη ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ... ειδικα τα νεα παιδια που δυστυχως ακολουθουν το οτι λεει η μαζα... Θα το ξαναγραψω πιο πολυ μπηκα στο τρυπακι να τον πειραξω για αυτα που εγραψα εδω πιο πανω κ εξηγησα το λογο διοτι κ φυσικα το φιφα δεν ειναι 100 χρονια μπροστα οπως κ πολλοι εξακολουθουν να το ευχαριστιοντε το προ. Fronimitis η καταληξη οπως λες ειναι αυτη ο καθενας την βρισκει με αυτο που του αρεσει ...δεν χρειαζεται ο αλλος ομως να προσπαθει να σε μειωσει για κατι που εσενα σου αρεσει κ να σου επιβαλει το δικο του εφοσον εσενα δεν σου αρεσει .
alimentas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δεν μπορω να καταλαβω που θελετε να καταληξετε... Ο καθενας για τους δικους του λογους θεωρει το ενα ή το αλλο καλυτερο κι αυτο παιζει. Γιατι πρεπει ενα απο τα 2 να ειναι το καλυτερο ολων,the mother of god,super duper κι ετσι; ε πρεπει να "νικησει" καποιος σωνει κ καλα,λες κ ειμαστε 2 χρονων 2
polakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 LOL εγω κολλημένος; Οκ οτι πειτε παιδια. Μαλλον δεν καταλαβαινετε τί γραφουμε. Keep walking...δεν επιβαλλω τιποτα. Τι λεει η κοινη γνωμη αναφερω και το 90% των μη κολλημενων ποδοσφαιροφιλων. Ο καθενας οτι γουσταρει παιζει ομως. Δεν διαφωνω σε αυτο. Αλλα οχι να λεμε το μαυρο ασπρο. Ελεος...
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα οχι να λεμε το μαυρο ασπρο. Ελεος... Οκ... εληξε...
kjtzemis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα το βραδυ ή αυριο το αργοτερο για pc.Ηδη αρκετοι στη Γερμανια το εχουν σε pc. Ακυρο για σημερα, μολις τωρα εριξα την τελευταια ματια για σημερα σε ελληνικα και ξενα sites και ακομα ιχνος, το μονο που ειδα ειναι οτι εβγαλαν και αλλη μια εκδοση για το xbox360. Μακαρι αυριο να το βγαλουν διοτι δεν μπορω να αντεξω αλλο πραγματικα, μονο και μονο που σκεφτομε πως οι κονσολες το εχουν τρελενομαι. :@ Αν δεν βγει και αυριο τουλαχιστον θαχω το gta v (οπου θα το αγορασω αυριο το μεσημερι) στο ps3 να με παρηγορει, θα τους τσακισω ολους απτα νευρα μου, θα παταω τον εναν μετα τον αλλον στο δρομο αν δεν εμφανιστει και αυριο το pes14 στο pc.χεχεχεχεχεχε.τελειωσε το θεμα λεμε.
xavier Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξερω για εσας, παντως δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σας για το φετινο προ, δεν ηθελα να σχολιασω πριν ασχοληθω με το training, αλλα μετα απο καμια 30αρια παιχνιδια, νομιζω οτι σε μερικα σημεια το παιχνιδι λαγκαρει, πολλες φορες οι αντιδρασεις των παιχτων ειναι αργες, η αλλαγη απο παιχτη σε παιχτη με το l1-δεξι μοχλο ειναι πιο δυσκολη, το ιδιο και το l1-r3 , γενικα δεν την καταλαβαινω καθολου αυτη την αλλαγη, επισης οι τερματοφυλακες τρωνε κουλα γκολ απο πολυ πλαγια... βεβαια εχει και πολλες βελτιωσεις, αλλα εχει γινει πιο αργο το παιχνιδι , θυμιζει φιφα σε καποια σημεια, και αυτο ειναι αρνητικο για εμενα.... 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν συμφωνησαμε,ειχα βαλει τελιτσες... απλα σε καταλαβαινω ...αυτο εννοουσα γιαυτο εβαλα σε παραθεση το μαυρο ασπρο . δεν ξερω για εσας, παντως δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σας για το φετινο προ, δεν ηθελα να σχολιασω πριν ασχοληθω με το training, αλλα μετα απο καμια 30αρια παιχνιδια, νομιζω οτι σε μερικα σημεια το παιχνιδι λαγκαρει, πολλες φορες οι αντιδρασεις των παιχτων ειναι αργες, η αλλαγη απο παιχτη σε παιχτη με το l1-δεξι μοχλο ειναι πιο δυσκολη, το ιδιο και το l1-r3 , γενικα δεν την καταλαβαινω καθολου αυτη την αλλαγη, επισης οι τερματοφυλακες τρωνε κουλα γκολ απο πολυ πλαγια... βεβαια εχει και πολλες βελτιωσεις, αλλα εχει γινει πιο αργο το παιχνιδι , θυμιζει φιφα σε καποια σημεια, και αυτο ειναι αρνητικο για εμενα.... κ εγω τα ειδα αυτα κ δεν μου πολυαρεσαν ...θα το κατεβασω τωρα κ για Pc να δω ...ακομα ψαχνω να το βρω σε Pc ... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από AKISHELLAS1
Karellen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εχουν βγαλει τα βελακια φορμας των παιχτων απ οτι διαβαζω...η καρδια λεει θα παιζει ρολο στην εξελιξη του αγωνα...δλδ τι?αν τρωω ενα γκολ οι παιχτες μου 8α σερνονται και οι αλλοι θα πετανε μεχρι να φαω το 2ο? αντε ποτε 8α βγει (απο τον 8ειο) να το δουμε και μεις οι pc-αδες
kjtzemis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 εχουν βγαλει τα βελακια φορμας των παιχτων απ οτι διαβαζω...η καρδια λεει θα παιζει ρολο στην εξελιξη του αγωνα...δλδ τι?αν τρωω ενα γκολ οι παιχτες μου 8α σερνονται και οι αλλοι θα πετανε μεχρι να φαω το 2ο? αντε ποτε 8α βγει (απο τον 8ειο) να το δουμε και μεις οι pc-αδες μωρε μακαρι να ταβγαζαν τα βελακια απο τους παικτες γιατι τα τελευταια χρονια παρα εγινε το κακο, παιζες πχ master league πας να παιξεις κανα ντερμπυ ή κανα τελικο cl και βλεπεις την μιση 11αδα με γαλαζια και μωβ βελακια, ειναι να μην σε πιασει η ωρα σου?δηλαδη πρεπει να τρεμω καθε τρεις και λιγο πριν μπω στο καθε ματς να δω αν θα παιζουν οι καλοι παιχτες μου? δεν νομιζω ομως να τα αφαιρεσαν, στο demo που δοκιμασα παντως στο ps3 τα ειχαν ακομα γαμω την γκαντεμια μου.
alexander1405 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως και στο 2013 υπάρχει κάτι ανάλογο. Αν φάω γκολ από μια ομάδα, μετά πιέζει και για το δεύτερο. Απλά στο 2014 θα το υλοποιήσουν 100% με το heart.
butcher13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι πινουν στην konami. παιζω το πρωτο μου φιλικο και παιρνω Ελλαδα. Ξεκιναει το παιχνιδι και βλεπω τα προσωπα της Εθνικης και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα. Γυρισαμε 10 χρονια πισω. Περσι σχεδον όλοι οι παικτες της εθνικης ήταν σχεδον ιδιοι και φετος βλέπω Σαλπιγγίδη με πιο πυκνο μαλλι και από τον κριστιανο. Ημαρτον με τις ημιτελεις εκδοσεις.
skanjos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι πινουν στην konami. παιζω το πρωτο μου φιλικο και παιρνω Ελλαδα. Ξεκιναει το παιχνιδι και βλεπω τα προσωπα της Εθνικης και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικότητα. Γυρισαμε 10 χρονια πισω. Περσι σχεδον όλοι οι παικτες της εθνικης ήταν σχεδον ιδιοι και φετος βλέπω Σαλπιγγίδη με πιο πυκνο μαλλι και από τον κριστιανο. Ημαρτον με τις ημιτελεις εκδοσεις. jesus, φέτος άλλαξαν ολόκληρη engine, ξεκίνησαν για πρώτη φορά να φτιάχνουν full 3d faces απο την αρχή και όχι textures απο Pics κολλημένα σαν πρόσωπα ρετουσαρισμένα, cut them some slack. σημασία έχει οτι το παιχνίδι παίζεται απίστευτα και όχι οτι η φάτσα του κοντού που βγαίνει κάθε φορά offside είναι άσχημη(ναι πάοκ είμαι,ναι κράζω τον σαλπιγγίδη πάντα...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα