Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 516
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω στο pc που παιζω απτον θειο αν βαλω το patch 1.01 μολις παω να ξαναμπω στο παιχνιδι μου ζηταει το cr@ck και οταν το ξαναβαζω ειναι λες και δεν εγκατεστησα ποτε το 1.01.

Εχετε καμια προταση?

κατεβασε και εγκατεστησε το πατσακι απο pesedit,βαζει και το 1.01 και το πρωτο DLC χωρις να κανεις τιποτα απλα μια εγκατασταση και τρεχεις το παιχνιδι απο τον selector του pesedit

Δημοσ.

να περιμένεις 1.01 από του θείου βρε....

απτο wehellas βρισκω το 1.01 και οχι απτο μενου του παιχνιδιου (ετσι κιαλλιως απτο μενου του παιχνιδιου δεν μου το βρισκει γτ λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση και λογικο ειναι).

Δημοσ.

Τζίφος παιδιά. Μετά από τόσες μέρες το παιχνίδι εξακολουθεί και μ εκνευρίζει απίστευτα. Αρχίζω και ξενερώνω πάρα πολύ και ήδη σκέφτομαι να το πουλίσω. παραθέτω τα παράπονα μου μετά από πολλές ώρες καψίματος.

1) δε γίνετε να βγαίνεις στο κενό χώρο με παίχτες τύπου walcott, lennon, klp klp και να σε προλαβαίνει ο αμυντικός που είναι 10 μέτρα πίσω.

2) δε γίνετε 2 στα 5 σουτ του αντιπάλου ενώ φαίνονται φουλ αδύναμα και ενώ η πορεία τους να είναι επάνω στο τερματοφύλακα, εκείνος να αποκρούει και πάντα μα πάντα το rebount να πηγαίνει στον αντίπαλο επιθετικό! 

3)ξενέρωμα επίσης αυτό με τα γήπεδα και το γκαζόν

4)παίζω με ταχύτητα στο +2 και εξακολουθεί να είναι αργό

5)τραγικά αργή ανταπόκριση των παιχτών σε κάθε φάση. 

Να σημείωσω ότι αγοράζω πάντα τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας το προ από το 1998 κ μετα..

Καλοπροαίρετα πάντα.

Δε κράζω, απλά γράφω τι δε μου αρέσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

• Like 2
Δημοσ.

Αργο στο +2? ...επιτρεπεις να διαφωνησω? το εβαλα στο -2 και μετα στο -1 και μου φανηκε πολυ αργο

Εμενα  στο 0 μου φαινοταν γρηγορο.... . .... μαλλον σε αυτη την εντυπωση παιζει μεγαλο ρολο το οτι σε φτανουν οι αμυντικοι ενω εχεις βγει στον κενο χωρο...

Μηπως εννοεις οτι στριβουν αργα? σε αυτο θα συμφωνησω,,,

Μεσα στον ενθουσιασμο μου γι αυτο το καινουριο παιχνιδι υπαρχει κατι απροσδιοριστο που με χαλαει...ισως τελικα να ειναι οτι εχει ξεφυγει απο τα πλαισια παιχνιδιου=χαλαρωση,ψυχαγωγια,διασκεδαση και αποτελει εναν εξομειωτη ποδοσφαιρου...κομματακι δυσκολο δλδ.

Τελικα γι αυτο χρειαζονται κα τα 2 ποδοσφαιρακια....το κα8ενα για την καταλληλη στιγμη-δια8εση  :-) 

Δημοσ.

πιστευω θα βγαλουν αρκετα πατσακια φετος, αλλα σε 2-3 μηνες θα το στρωσουν....

για το τρεξιμο δοκιμασε με r1+r2 μαζι, ή και το r1 2 φορες, ή να τρεχεις  ψιλοδιαγωνια ωστε να εχεις τον αμυντικο στην πλατη σου και να μην τρεχεται παραλληλα...

το πατς το εβαλες και το dlc? αλλοι λενε οτι διορθωνει πραγματα, αλλα και για εμενα η αποκριση ειναι καπως αργη...οπως και το παιχνιδι στο +2...αμα θελαμε να παιζουμε το φιφα, θα παιζαμε το φιφα ρε πουστημ...

τεσπα, παλι αυτο θα παιζουμε...

Δημοσ.

ρε γκαις δεν ξερω τι λετε - εγω μιλαω για το παιχνιδι του θειου σε pc - στο +2 ειναι απλα αστειο!!! η μπαλα φευγει σφαιρα οταν δινεις πασα....για μενα  0 ή +1 speed...ισως κλεινω προς +1 τελικα.

Ειναι σε πολυ καλο δρομο η Κοναμι απλα βιαστηκαν να το βγαλουν γι αυτο και το τελικο προιον 8ελει τσονταρισματα διορθωσεων.

Τα γραφικα δεν με ενοχλουν οσο το gameplay....θελει κατι τις, κουρδισμα ξερω και γω  :-D

Τωρα το θεμα ειναι οτι αν πας σε ενα καλο εστιατοριο να φας και συνεχεια λειπει κατι απο το πιατο σου...πχ τυρι, αλατι, πιπερι και δεν ξερω γω τι αλλο και καθε τοσο ερχεται το γκαρσονι και σου δινει και κατι απο τα υλικα ε δεν ξερω ειναι εκνευριστικο αυτο, δεν ειναι????....

Δημοσ.

επισης το 1 που λεει ο Sotos δεν ισχυει για κανεναν λογο.Τον Γουολκοτ ειδικα αμα ξερεις να παιζεις τα r1-l1 που ανοιγει την μπαλα κ ξεχινεται μπροστα δεν τον πιανεις ουτε με λασο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι καμερα προτιματε? εγω την blimp

την ωρα του παιχνιδιου ο παιχτης που ελεγχω καποιες στιγμες σαν να κλειδωνει προς μια κατευ8υνση (ραγα) ή σαν να κολλαει ξαφνικα στο χορταρι και σταματαει την κινηση που εχει μεχρι σε κεινο το σημειο...

το χει παρατηρησει κανεις αυτο ή ολα τα παραξενα συμβαινουν σε μενα?

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

επισης το 1 που λεει ο Sotos δεν ισχυει για κανεναν λογο.Τον Γουολκοτ ειδικα αμα ξερεις να παιζεις τα r1-l1 που ανοιγει την μπαλα κ ξεχινεται μπροστα δεν τον πιανεις ουτε με λασο.

Καλα με το R1 τρεχεις το L1 που κολλαει?

Σε ρωταω μπας και δω και εγω προκοπη μιας και με R1 πολλες φορες πατημενο δεν παλευετε.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παιζω στο xbox,απο συνηθεια τα ειπα ετσι.Με διπλο πατημα του l1 ο παιχτης κανει ενα αποτομο κοψιμο του σωματος κ της μπαλας κ αλλαζει τελειως κατευθυνση.Νομιζω οτι ειναι μακραν ο πιο ασφαλης τροπος να ξεχυθεις μπροστα ωστε να μην σε προλαβενουν τραγια οπως ο Μερτεζακερ ας πουμε.

Δημοσ.

εγω παιζω στο xbox,απο συνηθεια τα ειπα ετσι.Με διπλο πατημα του l1 ο παιχτης κανει ενα αποτομο κοψιμο του σωματος κ της μπαλας κ αλλαζει τελειως κατευθυνση.Νομιζω οτι ειναι μακραν ο πιο ασφαλης τροπος να ξεχυθεις μπροστα ωστε να μην σε προλαβενουν τραγια οπως ο Μερτεζακερ ας πουμε.

αααα! λες να παταω l1 (ασυναισθητα) γι αυτο μου αλλαζει η πορεια οταν τρεχω...θα το τσεκαρω! το ειχε και το 13 αυτο?

Δημοσ.

με το αστειο 13 δεν ειχα ασχοληθει πολυ αλλα νομιζω οτι δεν το ειχε.

Ναι σιγουρα γι αυτο σου αλλαζει πορεια,το πατας κατα λαθος.Αμα το μαθεις λιγο παντως για μενα ειναι η σημαντικοτερη κινηση του παιχνιδιου οσον αφορα τις τριπλες μαζι με το κλασσικο τετραγωνο-χ.Ειδικα αμα εχεις εναν καλο μπακ που κανει μπουκες ειναι απολαυση

Δημοσ.

αν καποιος εχει κανει τις προπονησεις , θα δει οτι πλεον (ετσι νομιζω εγω) , εχουν γεμισει συνδιασμους κουμπιων για καλυτερη αμυνα , σουτ, ντριπλα κλπ.....εμενα μ αρεσε το προ αλλα ετσι ειναι δυσκολο ρε γμτ, το θεμα ειναι ομως οτι ζητουσαμε ολοι simulation , μας το δωσαν, τα bugs θα υπαρχουν ανεκαθεν, το κακο ειναι οτι το παιχνιδι ειναι mainstream και θα βγει και η κουτση μαρια να το κραξει, ασχετα αν ασχολειται γενικοτερα η οχι.Πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε πλεον....ακομα και στο gameover δεν ειδα κανενα καλο λογο ασχετα αν του εδωσαν 8,5 τα παιδια εκει. Εδω εβαλα τον κολλητο εχθες να παιξουμε διπλο και τον τονισα οτι πλεον παιζουν πολλα ρολο (ψυχολογια αναλογα με την κατασταση, αν χανει , ποσο χανει , γηπεδουχος κλπ...) και παλι δε δεχοταν οτι αυτος ειναι ο λογος που δε μπορει να σταυρωσει επιθεση κλπ κλπ...εχανε 4-0 και ηταν φιλοξενουμενος... εφοσον παιζει αυτο ρολο , δε νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο...φανταστειτε ποσοι σαν κ αυτον αγορασαν το παιχνιδι και ξερουν ηδη να γραφουν σε φορουμ....

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω δυο χειρηστήρια που είναι pc/ps3 και κανένα δεν δουλεύει in game (ο σταυρός η το analog stick). Όλα αυτά σε ps3. Τι μπορεί να φτάει; Στο pes 2013 δουλεύει μια χαρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...