Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον , για να παρουμε τα πραγματα απ την αρχη ! επειδη δεν μου αρεσει να ειμαι απολυτος , επειδη ειμαι της αποψης πως καθε τι καινουργιο ξενιζει και πρεπει να παιρνει τις ευκαιριες του αφησα να περασουν πολλες μερες ασχολιας μου με το παιχνιδι για να επενελθω με τις αποψεις μου .. μετα απο συνεχομενο λιωσιμο λοιπον σε ον λινε και με τουσ φιλους μου για 5 μερες συνεχομενα (παιζω προ απ το 2006 ασταματητα οπως εχω πει , καθε χρονο για να μπεις μεσα στο παιχνιδι χρειαζοντε 1-2 μερες το πολυ) εχω να πω το εξης  .. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ !  το παιχνιδι ειναι κατι αλλο .. δεν ειναι προ !
θα θεσω μερικα επιχειρηματα και δεν ξαναασχολουμε !
καταρχην τα γραφικα και τα μενου τωρα ειναι γελεια ! αστεια ! απαραδεχτα ! και πες πως τα ξεπερναμε αυτα και προχωραμε στο παιχνιδι .. παμε λοιπον ..
το 13 λοιπον ειχε 5 πραγματα που ξεχωριζε ο καλος ο παιχτης απο τον μυρωδια ! αν επαιζε δηλαδη ενας καλος με εναν ασχετο του ειχε παστελωσει ευκολα 5 απ το ημιχρονο ! γιατι ειχε πολλα κολπα δηλαδη πολλα ατου ! οπως ..
 α. τον δεξι μοχλο για παιρνεις παιχτη στην  αμυνα
β. τον δεξι μοχλο για ενναλαγη παιχτων γενικοτερα
γ. τριπλες , προσποιησεις , σταματηματα αποτομα  χωρις να χανεις τον ελενχο του παιχτη για 3 μετρα
δ. πολλους τροπους να κανεις πολλα διαφορετικα σουτ απο καθε θεση
ε. καθετες ! (πριν βιαστει καποιος να πει πως ειχε παραγινει το κακο με τις καθετες να του πω πως αμυντικα ειχε τον τροπο να τις αντιμετωπισει καποιος καλος παιχτης με τον δεξι μοχλο παιρνοντας παιχτη και επιθετικα επρεπε να ξερεις να τις βγαλεις δε βγαιναν στην τυχη .. τα ατου του καλου παιχτη που λεγαμε)  λοιπον το 14 τωρα τι εχει ??
α. απολυτως τιποτα !  ενα μπουλουκι στο κεντο του γηπεδου ολο κοντρες με παιχτες σαν μπαλαρινες να κοντραροντε μεταξυ τους σα να ειναι σουμο , και απο παιχνιδι ΤΙΠΟΤΑ !
ειμαι φανατικος παιχτης προ ! καθε χρονο εδω και τρια χρονια ακουω για φιφα ! δε δινω σημασια οσο και να μπαινω στον πειρασμο να το δοκιμασω (κακα τα ψεμματα πρεπει να ειναι φοβερο παιχνιδι  οι πωλησεις μιλανε απο μονες τους) και επιμενω στο αγαπημενο μου προ ! φετος ομως νομιζω ηρθε η ωρα .. η κοναμι με εστειλε εκει .. λυπαμαι ...
θα κλεισω λεγοντας τα εξης ! οσοι υποστηριζουν οτι το 14 ειναι παιχνιδαρα ειναι αυτοι που ειχαν τρελαθει στην φαπα στο 13 ! οι λουζερς !   δε το λεω επειδη στο 13 ημουν παρα πολυ καλος αλλα γιατι δοκιμασα το 14 παρα πολλες μερες του εδωσα ευκαιρια 5 ημερων λιωσιμο αλλα να κοροιδεψω τον εαυτο μου σορρυ δε μπορω ...

Και ενα αλλο θετικό στο 14 είναι οτι δε περνανε οι καθετες πάσες που ειχαν καταντισει αηδία στο 13. 2 Joystick ειχα σπασει με αυτο το bug :P

να επαιρνες παιχτη με το δεξι μοχλο φιλε κ να μη περνουσε κουνουπι ! δεν ηταν bug σου εδινε το τροπο να το αντιμετωπισεις . πρεπει να ηξερες ομως  .. εγω ετρωγα ενα γκολ απο καθετη καθε 10 παιχνιδια ...

• Απαντ. 516
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου κοψε δεν ξερω τι εγινε αλλα μου κοψε! χαχα

ειχα γραψει πιο πανω οτι ο παιχτης μου που εχει την μπαλα χωρις να παταω RT κανει την κινηση του χαιδεματος στην μπαλα ενω πχ παταω το LB  ( μονο )

τελικα τι ηταν? πηγα στα settings (μαλιστα το τσεκαρα και στο pes13) και αυτο που ειδα ηταν οτι το RT htan φωτεινο με μπλε χρωμα (οτι και καλα ηταν πατημενο) συνεχεια!!!

Καποιο κολλημα εφαγε το γαμοκουμπο στο gamepad (f510 logitech)  πλεον δεν το κανει.....

Οχι τπτ αλλο γιατι αδικησα το παιχνιδακι αφου εχασα πολλα ματσακια λογω αυτης της λαλακιας!

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.....πολυ ΑΔΡΑΝΕΙΑ το παιχνιδι ρε παιδακι μου!,,,

με ενα πατσακι που βρηκα εχω budesliga, σωστες εμφανισεις, μεταγραφες και πρεμιερ λιγκ με σωστα ονοματα!

γιεχααααααα!!!!  :-D το παιχνιδι με ολα τα αρνητικα του και τις δυσκολιες του ....is the real thing!  B)

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

Πάντως εγώ με τους δικούς μου ακόμα το 10 παίζουμε παιδιά . . .. .

Διασκεδάζουμε περισσότερο..Δοκιμάσαμε 11,12,13 . . .Τζίφος.. το 13 είχε κάποια καλά χαρακτηριστικά αλλά το δώσαμε πίσω τελικά..

(παίκτης Pro από ISS 2000 ,PS1)..    

:-) 

Δημοσ.

Καποιος εγραψε καπου οτι το καινουριο προ ουσιαστικα πανε να το κανουν εξωμειοτη σε τετοιο βαθμο ωστε να παιζουν 11vs11 ....σιγουρα θα πρεπει να φτιαξουν και το ονλινε!!!! :eek:

Αλλα εμενα μου κανει αυτο το σεναριο....λογικο εννοω.

Καποια στιγμη μπορει να φοραμε κανα κρανος με καλοδια και λαμπακια και να νομιζουμε οτι ειμαστε πχ ο Λεβαντοφσκι στον αγωνιστικο χωρο ....ξερω και γω, κατι τετοιο στο μακρινο μελλον εννοειται!!!!   :-D

....ο ανταγωνιστης παντως ακομα εχει αυτον τον γρηγορο ρυθμο  που μαρκαρουν και στα 90 λεπτα.....εχει κι αυτο να αλλαξει πραγματακια προς το καλυτερο-αληθοφανες.... 

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Εχω κατεβασει το pro 2014 σε αγγλικα μονο.Εχω τα pach για ελληνικο μενου,γλωσσα,περιγραφη.Πως θα τα περασω κ αυτα στην κονσολα;Τα 4 αρχεια ειναι cpk.Υπαρχει κ κατι αλλο βγει να περασω για το παιχνιδι;Ευχαριστω.

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ....ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14..... ΔΗΛΑΔΗ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΟΡΤΟ???? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ) ΣΤΟ +2 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ -2????

ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ......???
ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ 55 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14?????

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ ΦΕΤΟΣ.....ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟ 13 ΠΑΡΑ ΤΟ 14.....

Δημοσ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ....ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14..... ΔΗΛΑΔΗ ΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ???? ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΧΟΡΤΟ???? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΩ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ) ΣΤΟ +2 ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ -2????

ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ......???

ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ??? ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΖΑΜΠΑ 55 ΕΥΡΩ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 14?????

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΑΜΙ ΦΕΤΟΣ.....ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΤΟ 13....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟ 13 ΠΑΡΑ ΤΟ 14.....

Φιλε μου ποσο χρονων εισαι?Σε ρωταω γιατι στις μικρες ηληκιες (εκει μεχρι τα 16) σας αρεσετε να παιζετε arcade ποδοσφαιρακια, δλδ να πετας προωθημενη απτην αμυνα και να βγαινεις τετατετ για γκολ, αυτο αποδυκνιετε και απτην ταχυτητα οπου επαιζες κατα ταλεγομενα σου ολα τα προ (+2), αυτο σορρυ αλλα δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο ειναι φλιπερακι.

Λογικο ειναι να μην σαρεσε το 14 μιας και εχει αλλαξει τελειως το παιχνιδι και οι δημιουργοι στοχευουν σε πιο sim καταστασεις και σε πιο real football.

Τοσα βιντεο κυκλοφορησαν πριν το παιχνιδι, μαζι και το demo γιατι δεν τα εβλεπες και γιατι δεν δοκιμασες το demo να δεις αν σου κανει το παιχνιδι?Ειμαι σιγουρος πως αν δοκιμαζες το demo δεν θα το αγοραζες μιας και καταλαβαινες οτι προκειτε για τελειως νεο παιχνιδι, το μονο που εχει μηνει ειναι οι ηληθιοτητες των Τ/Φ και κατι αλλες γιαπωνεζιλες (που δεν προκειτε να fixαριστουν ποτε).

Επειδη εσενα δεν σου αρεσε και επειδη εχεις συνηθισει να παιζεις τερμα arcade δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλο παιχνιδι (περα απο τα πολλα προβληματα του).

Μεινε στο προ13 και παιξε, μην μπεις στον κοπο ουτε να αγορασεις το fifa14 μιας και δεν θα σαρεσει καθολου για τον ιδιο λογο που δεν σαρεσε και το προ14.

Πολυ απλα πουλα το προ14 και κρατα τα λεφτα ή αγορασε καποιο αλλο παιχνιδι.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω με kjtzemis.

Eιναι το πρωτο pes που ειδα καλα στοιχεια μετα απο απο το pes6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο +2 αργο  ?? :eek: ............ τι λεει ο ανθρωπας!!!!!!     :-D

....απορω με τους Κινεζους που εβαλαν αυτη την κουλη επιλογη (+2)........

ειπαμε δυσκολευει το πραγμα παιδια.....αν δεν εισαι μπαλαδοφατσα ΔΕΝ θα σου αρεσει το παιχνιδακι (αφου δεν θα βαζεις ευκολα γκολ   αρα δεν θα το ευχαριστιεσαι αρα...αρα...) ...ουτε το προ14 ουτε το φιφα14 as Kjtzemis wrote!well said!

Επεξ/σία από Karellen
  • Like 1
Δημοσ.

εχει παιξει κανεις δυπλο στο πσ3 γτ μολις βαζω δευτερο χειριστηριο τοτε σε ενα απο τα δυο δεν λειτουργει ο σταυρος και ο αριστερος μοχλος δλδ δν μπορω να κουνησω τους παικτες αλλα ολα τα αλλα κουμπια λειτουργουν καμια βοηθεια???

Δημοσ.

ναι το ειχαμε κι εμεις αυτο το προβλημα με το ντεμο στο πσ3....με 2ο χειριστηριο το f510 της Logitech....δεν μπορεσαμε να παιξουμε....οσες ρυθμισεις και να δοκιμασαμε απλα ΔΕΝ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...