BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Στο προ μ αρέσουν οι κινήσεις αν θα παίξω κανένα παιχνίδι μέσα στη χρόνια θα ναι μόνο γι αυτό. Αύριο θα παίξω λίγο σαν να παίζω πρώτη φορά μήπως και αναθεώρησώ :-P Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Nobody? Φαντάζομαι δεν ξέρει κάποιος σε τι ανάλυση τρέχουν γενικά αυτές οι κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Blood παρε φιφα λες κ παιζεις προ 13 , παντως μαρεσει που εισαι κ ειλικρινής Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΑ 3D MATCH ENGINE ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ 3D ΣΤΟ FM 2013 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 9ΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΝ ΤΑ BUGS ME PATH ? Οτι να ναι γραφει ο καθενας μου φαινεται... 1
fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Blood παρε φιφα λες κ παιζεις προ 13 , παντως μαρεσει που εισαι κ ειλικρινής Κ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΧΑΧΑΧΑ ΠΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙΑ 3D MATCH ENGINE ΣΤΑΘΕΡΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΟ 3D ΣΤΟ FM 2013 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΞΑΜΕ ΟΛΟΙ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 9ΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΎΝ ΤΑ BUGS ME PATH ? Οτι να ναι γραφει ο καθενας μου φαινεται... H φετινη ΜΕ του FM2014 ειναι μια χαρα ακομη και στη beta. Παντα θα υπαρχουν προβληματακια και δεν μπορει να γινει απολυτη απεικονιση της πραγματικοτητας.
Federacion Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ξέρει κανείς σε τι ανάλυση παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι στις 2 κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Nobody? Φαντάζομαι δεν ξέρει κάποιος σε τι ανάλυση τρέχουν γενικά αυτές οι κονσόλες; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Μέτα από αναγκαίο ψάξιμο, απαντάω στον εαυτό μου.... 720p
alimentas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Νοεμβρη λεει βγαινει patch με 800 φατσες. Μεχρι τοτε θα χουν βγει κ τα καλα patch με φουλ εμφανησεις συν πρωταθληματα.ΚΟΛΑΣΗ
christopoulospa Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Τερμα το PRO που αγαπησαμε. Αν ηθελα FIFA θα επαιρνα το FIFA.. Εκνευριζομαι που οι πιο πολλοι δινουν σημασια στα γηπεδα και στις εμφανισεις κτλ. Το παιχνιδι ΔΕΝ παιζεται, δεν ειναι PRO. Οι αμυντικοι εχουν αθλια ΑΙ μαρκαρουν οπως να ναι, οι συμπαικτες δεν κανουν κινησεις οι προωθημενες μπαλιες αθλιες. Για να επιλεξεις αμυντικο πρεπει να πατησεις 3 πληκτρα!!!(L1-κατευθηνση+δεξι στικ)!!! Μεσα σε 3 παιχνιδια εσωσα περιπου 20 φασεις που το παιχνιδι εκανε οτι να ναι!! χαρακτηριστικα εκνευριστικο ειναι που οι πασες ορισμενες φορες δεν πανε στο παικτη που σημαδευεις και ασ τον κοιτας και με τη σωστη δυναμη(για να μη νομιζετε), το πλαγιο δεν μπορεις να το στειλεις οπου θελεις εσυ και αλλα πολλα!! Τα μονα πραγματα που θα επρεπε να κρατησουν ειναι τα physics,ta ψηλοκρεμαστα σουτ, και το πλαγιο που γινεται realtime To pro ηταν διασκεδαση. Δεν ειναι δυνατον να αποδωσεις τη πραγματικοτητα σε 10 λεπτα παιχνιδιου. Επισης θεωρο ηλιθια την αποφαση να το αλλξουν απο τη στιγμη που το PES2013 θεωρουνταν το πιο καλο τα τελαιυταια χρονια. λιγες αλλαγες θα ηταν αρκετες Παιζω Pro απο το PS1 θεωρω τον εαυτο μου αρκετα εμπειρο για να κρινω 1
Karellen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 οταν βγει το patch της ΚΟΝΑΜΙ πρεπει να βγαλουμε οτι patch εχουμε κατεβασει εμεις (πχ με Bundesliga klp) σωστα?
kjtzemis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 οταν βγει το patch της ΚΟΝΑΜΙ πρεπει να βγαλουμε οτι patch εχουμε κατεβασει εμεις (πχ με Bundesliga klp) σωστα? Φιλε εχεις βρει κανα patch για την premier league γιατι δεν παλευετε η κατασταση. Εχω ξεκινησει ML με την Man United στο super star ολα καλα ολα ωραια (επιτελους με λιγο προσοχη το super star φετος παιζετε, περσυ ουτε να το ακουμπησεις δεν ηταν) αλλα αυτες οι εμφανισεις/σηματα/ονοματα των ομαδων ειναι απαλευτα.
Karellen Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πατς απο edit.com εχω κατεβασει αλλα να σου πω δεν ξερω αν εχει σωστες τις εμφανισεις...τα ονοματα ειναι κομπλε, εχει και Budensliga..... παιδια ψαξτε για το winning eleven demo pc διαβασα ότι εχει βγει και εχει βελτιωμενο gameplay!!! Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2013 από Karellen
polakis21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 πατς απο edit.com εχω κατεβασει αλλα να σου πω δεν ξερω αν εχει σωστες τις εμφανισεις...τα ονοματα ειναι κομπλε, εχει και Budensliga..... παιδια ψαξτε για το winning eleven demo pc διαβασα ότι εχει βγει και εχει βελτιωμενο gameplay!!! Πόσα χρόνια θα ακούμε αυτό το ψευτικό τροπάριο; Στο τελος θα ειναι αληθεια και δεν θα το πιστευει κανεις! Σαν το λυκο με τα προβατα ενα πραγμα...
Karellen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 φιλε μολις επαιξα.....κοιτα εγω ειχα κατεβασει του θειου με πατσακι......να πω την αληθεια 2 ματσακια επαιξα μονο, σουπερ σταρ, ηρθαν και τα 2 χιναρια Χαζευα περισσοτερο προσπαθουσα να παρατηρησω....λιγοτερο επαιζα.... .....στα settings δεν τα εχει ολα ωστε να τα πειραξεις,,κλασσικο demo,,, ,,,επειδη φοβαμαι το placebo θα παιξω κι αλλο και θα γραψω εντυπωσεις αργοτερα, ειναι και αργα... επαιξα αλλο ενα ! το μενου first of all ΔΕΝ κολλαει-σερνεται οπως στου θειου...
Karellen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 σβηστε τα ολα (uninstall) και κατεβαστε το demo για pc WE2014 τελος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα