polakis21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Για μένα το pes 2014 αποτυπώνει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο στο χόρτο (τουλάχιστον πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό), αλλά αποτυγχάνει στον τεχνικό τομέα και αυτό το κρατάει πίσω. Δηλαδή στις πάσες, στα σουτ, στην αποτύπωση των στατιστικών στους παίχτες, στην ύπαρξη των αιώνιων ραγών, στους τερματοφύλακες, στην κακή αλλαγή κέρσορα, στη μη σωστή ανταπόκριση της μπάρας δύναμης (κυρίως στις πάσες), στο πως αναπτύσσεται η CPU. Αυτά μόνο για το gameplay. Υπάρχουν και τα modes (ML) και το online που είναι για κλάματα. Παρόλα αυτά το παιχνίδι έχει μια καλή βάση. Το θέμα είναι αν έχουν την τεχνογνωσία να διορθώσουν τα παραπάνω που ανέφερα. Νομίζω πως δεν έχουν. Ωστόσο κρατάω μια "πισινή" για να δω τι θα κάνει το νέο στούντιο στο Λονδίνο που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την NG έκδοση. Δηλαδή για την έκδοση σε ps4 & λογικά για xbox1. Ή πες για συντομία ότι έχει πρόβλημα σε όλα! LOL!!! 2
Tilemaxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Παιχνίδι με παιχνίδι και η εμπειρία γίνεται ολοένα και χειρότερη. Πολύ μέτριο και φέτος, δεν αναρωτιέμαι για ποιό λόγο το έδωσαν τζαμπέ στο Plus. Ένα θετικό που είχε έναντι του ανταγωνισμού, τα γραφικά, πάει και αυτό.
kdiamant Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να έχω τις τελευταίες μεταγραφές στοPS3 για το PES 2013 και όχι μόνο στο PES 2014? Κάποιος που να ξέρει να βοηθήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα