Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός: Κερδίστε το MLS IQTalk Crystal


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νέος διαγωνισμός από σήμερα στο Insomnia με την ευγενική χορηγία της MLS και δώρο το MLS IQTalk Crystal smartphone που δοκιμάσαμε πρόσφατα, συνοδευόμενο από φορτιστή και βάση αυτοκινήτου.Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντους συμμετοχή στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 13/3/2013 αλλιώς δεν προστίθεται κανένας επιπλέον πόντος στη συμμετοχή σας.

 

Κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebok σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter ή συνδρομή στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 13/3/2013 και ώρα 10:01 έως και 27/3/2013 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού.

 

Καλή Επιτυχία !!

 

Ενημέρωση 28/3/2013: Ο νικητής που αναδείχθηκε μετά την αυτοματοποιημένη κλήρωση είναι o kostandinos.  Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και μείνετε συντονισμένοι αφού σε λίγη ώρα ξεκινάει ο νέος μας μεγάλος διαγωνισμός.

 

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό MLS IQTalk Crystal

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση MLS IQTalk Crystal

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Ο νικητής που αναδείχθηκε μετά την αυτοματοποιημένη κλήρωση είναι o kostandinos.  Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και μείνετε συντονισμένοι αφού σε λίγη ώρα ξεκινάει ο νέος μας μεγάλος διαγωνισμός.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...