Rebmemo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γεια σας! Αυτό τον καιρό ενδιαφέρομαι να ασχοληθω με το affiliate marketing και μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον η Linkwise μιας και έιναι το μεγαλύτερο ελληνικό δύκτιο που ασχολείται με affiliate marketing. Λοιπόν έχω μια απορία σχετικά με το πως δηλώνεις τα έσοδα σου ως ιδιώτης (διότι έχει να επιλέξεις στην αρχή Ιδιώτης η εταιρεία). Τους ρώτησα με email αν θα κόβουν απόδειξη δαπάνης (αν και έχω διαβάσει κάπου ότι δεν κόβουν πια) και μου είπαν το εξής: "Οι πληρωμές μας γίνονται από την Atcom UK και στην περίπτωση πληρωμής ως Ιδιώτης (που σε αυτήν την κατηγορία καταλαβαίνω ότι εμπίπτετε), αφού γίνει η πληρωμή σας, αποστέλλεται από εμάς ένα αποδεικτικό της πληρωμής που έγινε σε ηλεκτρονική μορφή (και το οποίο αναγράφει τα στοιχεία σας, το ποσό πληρωμής και τον λόγο πληρωμής)." ---- και την ρωτάω ότι θέλω να ξέρω αν αυτό το αποδεικτικό είναι απόδειξη δαπάνης για να ξέρω τι να πω στον λογιστή που θα πάω, και μου απαντάει: "Στον λογιστή σας θα πρέπει να αναφέρετε τα στοιχεία που σας έδωσα. Ότι δηλαδή η πληρωμή γίνεται από αγγλική εταιρεία και εκείνος θα μπορέσει να σας κατευθύνει ανάλογα. " Εγω θα πάω σε λογιστη να ρωτήσω απλα οι πιο πολλοί δεν γνωρίζουν πολλά σχετικά με θέματα απο Internet και σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς εδώ. Όλο και κάποιος απο εσάς θα συνεργάζεται με Linkwise και θα πληρώνεται ως ιδίωτης και σας εκληπαρώ να με βοηθήσετε γιατί εχω φτάσει σε ένα μικρο-αδιέξοδο. Υστερόγραφό: έχω ρωτήσει ένα λογιστή και δεν μου τα εξήγησε καλα. Τόνισε πάντως ότι πρεπει να κάνω έναρξη επαγγέλματος(μάλλον δεν θα κατάλαβε καλά η εγώ δεν τα εξήγησα πολύ κατανοητά). Όμως στο FAQ της Linkwise λέει το εξής: Πρέπει οπωσδήποτε να έχω εταιρεία για να συνεργαστώ μαζί σας; --Όχι, δεν είναι απαραίτητο! Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνεστε ως ιδιώτης κάνοντας την αντίστοιχη επιλογή στη φόρμα εγγραφής, ή αλλάζοντας τις επιλογές πληρωμής στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου» αφού αποκτήσετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της πλατφόρμας. Αναμένω την βοήθεια σας!!
militarist Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 http://w24.gr/viewtopic.php?p=4661 δες αυτο πριν γραφτεις...
Rebmemo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω διαβάσει το συγκεκριμένο. Βασικά είναι λίγο παλιό και ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αλλά όπως και να έχει εμένα άλλο με ενδιαφέρει. . . Εκτιμώ πολύ πάντως την βοήθεια. Αναμένω απάντηση από κάποιον που να είναι affiliate να με διαφωτίσει λίγο. . .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα