mentoras99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Απορω που κανεις δεν ανεφερε τα στοκατζιδικα της Νεας Σμυρνης. Οκ, δεν εχει 'πληρη' ποικιλια, αλλα εχει αρκετες επιλογες, και σε σχετικα καλες τιμες. Εχω αρκετο καιρο να παω, οποτε αν πηγε κανεις προσφατα ας δωσει ενα report.
mentoras99 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα τιμες ουτλετ ειναι σε αυτο στην πειραιως παντως. Ειπαμε σπασμενα νουμερα, αλλα σε ενα τοσο μεγαλο καταστημα σαν το factory, θα πρεπε να μπορεις να βρεις νουμερα. Κι εγω εχω κανει καποιες αγορες εκει, αλλα οντως ειναι μεγαλο σπασιμο να μην εχει νουμερα. Και σε πολλα οι τιμες ειναι ακριβες... Εχει και αρκετες ευκαιριες βεβαια. Εχω μικτες εντυπωσεις απο το factory πειραιως...
βασίλης33 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ψωνιζω χρονια απο prince oliver.τσεκαρε το online shop τους εχουν καλα πραγματα ποιοτικα μοδατα και μη αλλα οχι καγκουρικα
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Ψωνιζω χρονια απο prince oliver.τσεκαρε το online shop τους εχουν καλα πραγματα ποιοτικα μοδατα και μη αλλα οχι καγκουρικα Τιμες ομως;;;;
0verc0me Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Τιμες ομως;;;; τσιμπημενες http://store.princeoliver.com/category.php?id_category=5
maxdore217 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Η εμπειρία μου με τα factory Πειραιώς ( 4 φορές που έχω πάει δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα ) Τι έχω δει να συμβαίνει ...μια φορά που είχα πάει από αυτές είχε βγάλει προσφορά τα Fila αλλά τι πρέπει να έγινε, το πιθανότερο είναι να είχε παίσει σύρμα από τους πωλητές εκεί σε φιλαράκια τους , στόκαραν τα καλά για αυτούς και άφησαν την σκαρταδούρα ...και πρώτη μέρα πήγα και σχετικά νωρίς δεν είχαν τίποτα σε νούμερο 43 που να αξίζει! Πάντως καλά τα λένε μερικοί εδώ γιατί αυτά που έχουν σε πληθώρα δεν τα έχουν σε προσφορά .. άλλωστε stock είναι μην το ξεχνάμε δεν βλέπω λογικό ένα παντελόνι να έχει μόνο -20% από την αρχική αναγραφόμενη τιμή ( εδώ μερικά ελαττωματικά που έχουν χύμα έχουν μόνο -50% και κάνουν και μπαμ από απόσταση στο πρόβλημα!) Οπότε (εγώ) συνήθως βλέπω λίγα πράγματα που αξίζουν και αυτά μετά από αρκετό χρόνο που χρειάζεται για να πάω σε όλα τα καταστήματα για να έχω μια γενική εικόνα ( χμμμ τελικά στα μισά ρουφάς την κοιλιά για να μπεις και σε κάποια άλλα είσαι σαν τον snoop dogg ) Τέλος τα παρατάω όλα και πάω στα μαγαζιά τις γειτονίας μου και παίρνω κάτι γαμάτα ρουχαλάκια στο νούμερο μου! που μου πάνε κι όλας και όχι ότι μαλ@κία βρω μπροστά σου επειδή είναι λουτζι-@@τζι. Σου προτείνω να σκεφτείς το έντονο στο post.
βασίλης33 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Γιατι βρε παιδια τσιμπημενες;;;;; 60 ευρω για ενα καλο πουκαμισο;;;; αν ειναι πηγεντε να δωσετε 30-40 σε ζαρα κτλ που δεν εχουν καμια σχεση ποιοτικα. εχουν και ωραια chinos σε ολα τα χρωματα στα 40 ευρω. μηπως κι αυτα ειναι ακριβα;;;; και πολυ γαματα jeans 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά έχει ο zara και τα λοιπά αντίστοιχα. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με το πορτοφόλι του. Εχω πάρει άπειρα ρούχα και απο λαϊκή επίσης, επιλεγμένα κομμάτια και επώνυμα όχι ότι ναναι και εχουνε βγει πολύ καλά. Αρκεί να είσαι λιγο ψαγμένος.
margaritagr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Κοιτα η ποιοτητα του zara δε μπορει να συγκριθει με τα αλλα. Σιγουρα το πορτοφολι παιζει τεραστιο ρολο αλλα στα περιεσσοτερα ειδη ειναι μη συγκρισιμα μεγεθη. Εχω ρουχα απο zar h&m pull n bear κλπ, αλλα καποια ειδη αν τα θες σε καλη ποιοτητα τα βρισκεις μονο σε ακριβοτερες μαρκες. Πχ πλεκτα ζεστα-χοντρα δεν εχω δει, μονο κατι φλιδες εχουν. Ή κοντομανικα τυπου πολο αν τα συγκρινεις με ralph lauren, tommy , lacoste δεν εχουν καμια σχεση. Τζινακια που εχω απο τετοιες μαρκες (εννοω stradisvarious κλπ) δε παθαινουν τιποτα και τα χω λιωσει στη χρηση. ΑΛΛΑ ειναι σχετικα λεπτα, δεν εχω βρει χοντρο τυπου staff ας πουμε. 3
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα δεν συγκρίνεται πόλο Ralph με zara πχ αλλα όσα ρούχα εχω απο zara και απο αντίστοιχα μου έχουμε βγει σκυλιά. Τωρα βεβαια έχω να ψωνίσω χρονια από κει δεν ξέρω αν άλλαξε η ποιότητα. Ειμαι της άποψης ότι δεν χρειάζεται να σκάσεις πολλά λεφτά για ενα ρούχο αν θες να βρεις κάτι καλό, ούτε ντε και καλα κάτι επώνυμο του στυλ Ralph. Πχ εχω πόλο A&F και είναι απεθαντα. Και δεν τα λες ακριβά.
viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει και αγοραζει πολο ο γκοσμος. Επισης δεν φερνουν ολα τα ζαρα τις ιδιες collection πχ ερμου θα δειτε το μισο μαγαζι να ειναι διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην κηφησια. Factory δεν πηγαινω καν μιας και βρισκω καπως γελοία την κοστολογηση των προιοντων εκει. 2cents 1
Glikos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε γούστα είναι αυτά. Σε πολλούς αρέσουν τα κοντομάνικα στυλ πόλο. Και μένα πολύ. Ειναι πιο "formal" απο τα t shirt. 1
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 γενικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι παει και αγοραζει πολο ο γκοσμος. Επισης δεν φερνουν ολα τα ζαρα τις ιδιες collection πχ ερμου θα δειτε το μισο μαγαζι να ειναι διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην κηφησια. Factory δεν πηγαινω καν μιας και βρισκω καπως γελοία την κοστολογηση των προιοντων εκει. 2cents Υποθέτω γιατί είναι το πιο εύκολο και ουδέτερο ρούχο...μπορείς να το φοράς όλη μέρα σε καφέ, βόλτα, φαγητό, ποτό κλπ 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Απο Κινα εχει καλο value for money για πολλα ρουχα, αλλα θελει πολυ προσοχη στο μεγεθος. Μιλω για αγορες απο ebay. Παροτι γραφουν μεγεθη σε ιντσες/cm, ωστοσο παντα ειναι πιο στενες οι φορμες τους, γιατι εκει μενουν....μικροσωμοι κινεζοι! Οι τιμες ομως ειναι αχτυπητες, απλα δεν υπαρχουν εδω....
johnpapoulias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Αν βρίσκει κάποιος κάτι καλό σε προσφορά σε επώνυμα (στυλ bazaar,στοκατζίδικο κλπ) ας το βάζει εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα