Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε γούστα είναι αυτά. Σε πολλούς αρέσουν τα κοντομάνικα στυλ πόλο. Και μένα πολύ. Ειναι πιο "formal" απο τα t shirt.

Υποθέτω γιατί είναι το πιο εύκολο και ουδέτερο ρούχο...μπορείς να το φοράς όλη μέρα σε καφέ, βόλτα, φαγητό, ποτό κλπ

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλαγα για Ralph Lauren. Τα polo σχεδόν οποιαδηποτε άλλης μάρκας ειναι σεβαστά (Lamartina excluded).

Επίσης ξέρετε αν άρχισε η εβδομαδα προεκπτωσεων στα Ζάρα;

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσον αφορα τα prince oliver μπηκα στο site να δω, οι τιμες που εχει ισχυουν και στα καταστηματα?ψωνιζω χρονια απο bershka ,pull and bear και θελω να αλλαξω λιγο τα ρουχα μου...οσον αφορα την ποιοτητα ειναι οντως καλυτερη ?

Δημοσ.

καμία σχέση , η διάφορα είναι οχι μονο καλύτερη αλλα ειναι η μερα με την νυχτα !

βασικά απο εκει που ψωνίζεις δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε χαμηλότερο σε ποιότητα .

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στα προαναφερθέντα καταστήματα του στυλ pull and bear το μόνο που θα βρεις είναι , κολλητά μπλουζάκια , σορτσάκια πάνω από το γόνατο στενά και αυτά , στενά παντελόνια και γενικώς πολλά metrosexual πράγματα , δυστυχώς αυτά είναι πλέον στην μόδα και αν δεν έχεις να πληρώσεις 60€ για μια μπλούζα σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις αυτήν και την κάθε μόδα που βγαίνει πλέον. Και προφανεστατα για να μην αερολογουμε, οι ενδυμασίες αυτές απευθύνονται σε ένα κοινό το οποίο είναι λιγάκι.. Πιο θηλυπρεπές χωρίς να θέλω να θίξω την κοινότητα αυτήν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Στα προαναφερθέντα καταστήματα του στυλ pull and bear το μόνο που θα βρεις είναι , κολλητά μπλουζάκια , σορτσάκια πάνω από το γόνατο στενά και αυτά , στενά παντελόνια και γενικώς πολλά metrosexual πράγματα , δυστυχώς αυτά είναι πλέον στην μόδα και αν δεν έχεις να πληρώσεις 60€ για μια μπλούζα σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις αυτήν και την κάθε μόδα που βγαίνει πλέον. Και προφανεστατα για να μην αερολογουμε, οι ενδυμασίες αυτές απευθύνονται σε ένα κοινό το οποίο είναι λιγάκι.. Πιο θηλυπρεπές χωρίς να θέλω να θίξω την κοινότητα αυτήν.

Να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους, και μπραβο που τα ειπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί και να υπερβάλλω , έχει κάποια άποψη η όλη ενδυμασία , εγώ βλέπω λες και ο van gogh προσπάθησε να ζωγραφίσει την κόλαση του Δάντη 

IMG_20181012_134511.jpg

Επεξ/σία από NobodyRankXV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα το χαρακτηριζα ως κακογουστια! Στο ονομα της 'μοδας', αρνουμαι να δεχτω αηδιαστικα θεαματα, ως 'μοδερνα'...

Επεξ/σία από mindreader
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...