viper2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Ε γούστα είναι αυτά. Σε πολλούς αρέσουν τα κοντομάνικα στυλ πόλο. Και μένα πολύ. Ειναι πιο "formal" απο τα t shirt. Υποθέτω γιατί είναι το πιο εύκολο και ουδέτερο ρούχο...μπορείς να το φοράς όλη μέρα σε καφέ, βόλτα, φαγητό, ποτό κλπ Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλαγα για Ralph Lauren. Τα polo σχεδόν οποιαδηποτε άλλης μάρκας ειναι σεβαστά (Lamartina excluded). Επίσης ξέρετε αν άρχισε η εβδομαδα προεκπτωσεων στα Ζάρα; 1
johnpapoulias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Επίσης ξέρετε αν άρχισε η εβδομαδα προεκπτωσεων στα Ζάρα; Από αύριο λογικά.
aneurysm Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Έχω ακούσει ότι η φετινή μόδα για τα αγοράκια θα είναι η παρακάτω: 2
alexandro7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 οσον αφορα τα prince oliver μπηκα στο site να δω, οι τιμες που εχει ισχυουν και στα καταστηματα?ψωνιζω χρονια απο bershka ,pull and bear και θελω να αλλαξω λιγο τα ρουχα μου...οσον αφορα την ποιοτητα ειναι οντως καλυτερη ?
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 καμία σχέση , η διάφορα είναι οχι μονο καλύτερη αλλα ειναι η μερα με την νυχτα ! βασικά απο εκει που ψωνίζεις δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε χαμηλότερο σε ποιότητα .
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Η ποιοτητα των H&M ειναι ας πουμε σαν αυτη του Zara?
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Στα προαναφερθέντα καταστήματα του στυλ pull and bear το μόνο που θα βρεις είναι , κολλητά μπλουζάκια , σορτσάκια πάνω από το γόνατο στενά και αυτά , στενά παντελόνια και γενικώς πολλά metrosexual πράγματα , δυστυχώς αυτά είναι πλέον στην μόδα και αν δεν έχεις να πληρώσεις 60€ για μια μπλούζα σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις αυτήν και την κάθε μόδα που βγαίνει πλέον. Και προφανεστατα για να μην αερολογουμε, οι ενδυμασίες αυτές απευθύνονται σε ένα κοινό το οποίο είναι λιγάκι.. Πιο θηλυπρεπές χωρίς να θέλω να θίξω την κοινότητα αυτήν.
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Στα προαναφερθέντα καταστήματα του στυλ pull and bear το μόνο που θα βρεις είναι , κολλητά μπλουζάκια , σορτσάκια πάνω από το γόνατο στενά και αυτά , στενά παντελόνια και γενικώς πολλά metrosexual πράγματα , δυστυχώς αυτά είναι πλέον στην μόδα και αν δεν έχεις να πληρώσεις 60€ για μια μπλούζα σε αναγκάζουν να ακολουθήσεις αυτήν και την κάθε μόδα που βγαίνει πλέον. Και προφανεστατα για να μην αερολογουμε, οι ενδυμασίες αυτές απευθύνονται σε ένα κοινό το οποίο είναι λιγάκι.. Πιο θηλυπρεπές χωρίς να θέλω να θίξω την κοινότητα αυτήν. Να λεγονται τα πραγματα με το ονομα τους, και μπραβο που τα ειπες.
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεί και να υπερβάλλω , έχει κάποια άποψη η όλη ενδυμασία , εγώ βλέπω λες και ο van gogh προσπάθησε να ζωγραφίσει την κόλαση του Δάντη Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από NobodyRankXV
mindreader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θα το χαρακτηριζα ως κακογουστια! Στο ονομα της 'μοδας', αρνουμαι να δεχτω αηδιαστικα θεαματα, ως 'μοδερνα'... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από mindreader 2
cicano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μπορείς να δεις εδώ https://fashionmix.gr/andrika-rouxa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα