redmanftw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 γενικα casual,τεσπα αμα εχει καποιος κατι ας κανει ενα ποστ,ευχαριστω!!!
cris41 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Κανε μια βολτα στα μαγαζια, στο μολ, σε ουτλετ, ερμου, γλυφαδα, μοναστηρακι κλπ και θα βρεις.. Μικρες οι αποκλισεις στις τιμες.
redmanftw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 παιδια στην ερμου εχει κυριως γυναικια μπηκα σε ενα αλλο και ειχε μονο πλεκτα !!!! ελεος παιδια συγκεκριμενα καταστηματα θα ηθελα να μου πειτε ενα αλλο καταστημα στο μεταξουργειο budha καπως ετσι το ελεγαν στην βιτρίνα ειχε ωραια ρουχαλακια
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δηλαδή θες να μας πεις πως πήγες στην Ερμού και δεν βρήκες τίποτα από αυτά: berto lucci,berskha,pull and bear,benetton,s oliver,zara; Ενδεικτικά τα αναφέρω. Πήγες Ερμού και δεν πέρασες στη συμβολή της με την Αιόλου,όπως κατεβαίνεις προς Μοναστηράκι,που έχει 2 μαγαζάκια στα δεξιά; Και αφού θες συγκεκριμένα πράγματα:Αχαρνών και Ιουλιανού.
redmanftw Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 τα καταστήματα που αναφερεις πως λεγονται;; καποιος να προτινει κατι;;;
sphinxgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 ελεος παιδια συγκεκριμενα καταστηματα θα ηθελα να μου Ε και αφιερώνει χρόνο να σου απαντήσει κόσμος σε άκυρες ερωτήσεις σου δίχως καμία διευκρίνηση , ε και νομίζεις πως μας κάνεις και χάρη! είσαι καλός εσύ. Πες μας το νουμερο που φοράς να στα φέρουμε σπίτι καλύτερα.... 6
cris41 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ε και αφιερώνει χρόνο να σου απαντήσει κόσμος σε άκυρες ερωτήσεις σου δίχως καμία διευκρίνηση , ε και νομίζεις πως μας κάνεις και χάρη! είσαι καλός εσύ. Πες μας το νουμερο που φοράς να στα φέρουμε σπίτι καλύτερα.... Ειναι ο τυπος που ΒΑΡΙΕΤΑΙ να βγει να κανει βολτα στα μαγαζια να δει.. Αυτο καταλαβα..
vk13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Έχει καποιος να προτινει καταστηματα με μοντερνα ανδρικα ρουχα περιξ της αθηνας; Κέντρο Αθήνα πχ Ερμού, Ζάρρα, Άττικα και εκεί γύρω βρίσκεις ρούχα για όλα τα γούστα νομίζω. Κάτι πιο συγκεκριμμένο δεν ξέρω... Στην τελική ο καθένας διαφορετικά αντιλαμβάνεται το μοντέρνο. Λίγο πολύ μοντέρνα παντού έχει στα δικά μου τα μάτια... Επομένως πρέπει να βγεις μόνος σου μια γύρα να ρίξεις μια ματιά εκεί που σου είπαν και τα παιδιά... Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...
redmanftw Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 μερικες απο τις μαρκες που με ενδιαφερουν : funky buddha,Franklin Marshall.billabong,dc,volcom,wesc,element,Weekend Offender ,dooa ξερει κανεις σε ποια καταστηματα μπορουμε να βρουμε? ειδικα για funky buddha και franklin marshall!!
*nenya* Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Απ'τα αντρικά των Zara μόνο μην ψωνίσεις ε! Μόνο αντρικά δεν είναι! (είχα πάρει από κει ένα καπελάκι μούρλια!...και είμαι κοριτσούδι ) 1
viper2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Απ'τα αντρικά των Zara μόνο μην ψωνίσεις ε! Μόνο αντρικά δεν είναι! (είχα πάρει από κει ένα καπελάκι μούρλια!...και είμαι κοριτσούδι ) υπερβολες in other news τα περισσοτερα απο αυτα που θελει ο op, ειναι teen - young adult fashion και οχι μοντερνα per se 1
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 υπερβολες Ε άσε με νά'μαι υπερβολική και να θεωρώ χάλια το στενό λαχανί (ή και ροζ) παντελόνι στους άντρες 1
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 ελάτε να δείτε τη ντουλάπα γκέι ζευγαριου.Τι Ζαρα κ μάρα να πούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα