Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Τρίτη έβαλα τον intel core2 quad Q6600 στο pc της υπογραφής μου και κοιτώντας τις θερμοκρασίες είδα ότι δεν είναι ίδια σε όλους τους πυρήνες.Είναι φυσικό αυτό?Παραθέτω και μια φωτογραφία από το hw monitor και η πάστα που έβαλα είναι η Artic silver ceramic 2 και την πάστα δεν την άπλωσα αλλά την άφησα να απλωθεί μόνη της όταν ακουμπήσει πάνω της η ψήκτρα. Είναι σωστό αυτό?

post-219161-0-59005000-1363349575_thumb.png

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>οκ.Το τρέχω και επανέρχομαι.</p>

Καλη τυχη και τρεξε το λινπακ οχι το απλο

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

οι πυρήνες έχουν άλλη θερμοκρασία γιατί έχουν διαφορετικό load, εγώ πάντα ως όρισμα παίρνω την core max θερμοκρασία, τρέξε καλύτερα το hw info για να βλέπεις και την χρήση που κάνουν οι πυρήνες παράλληλα...

Δημοσ.

Την Τρίτη έβαλα τον intel core2 quad Q6600 στο pc της υπογραφής μου και κοιτώντας τις θερμοκρασίες είδα ότι δεν είναι ίδια σε όλους τους πυρήνες.Είναι φυσικό αυτό?Παραθέτω και μια φωτογραφία από το hw monitor και η πάστα που έβαλα είναι η Artic silver ceramic 2 και την πάστα δεν την άπλωσα αλλά την άφησα να απλωθεί μόνη της όταν ακουμπήσει πάνω της η ψήκτρα. Είναι σωστό αυτό?

αν ηταν συνεχεια ιδια η θερμοκρασια σε ολους τους πυρηνες θα επρεπε να ανησυχεις μηπως τα χουν παιξει οι σενσορες σου

ειναι φυσιολογικοτατο να ειναι διαφορετικες 

Δημοσ.

Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent.

οι πυρήνες έχουν άλλη θερμοκρασία γιατί έχουν διαφορετικό load, εγώ πάντα ως όρισμα παίρνω την core max θερμοκρασία, τρέξε καλύτερα το hw info για να βλέπεις και την χρήση που κάνουν οι πυρήνες παράλληλα...

Θα το τρέξω και θα ποστάρω φωτογραφία.

post-219161-0-19322000-1363350783_thumb.png

Δημοσ.

<p>Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent.</p>

Κοιτα ειναι η ψυκτρα που δεν βοηθαει...

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τις βλέπω λίγο τσιμπημένες. Το ανεμιστηράκι το έχω ρυθμισμένο από το bios στο sillent.

δεν ειναι επικινδυνες θερμοκρασιες αυτες και τι καλυτερο αλλωστε να περιμενεις απο στοκ ψυξη; 

Δημοσ.

δεν ειναι επικινδυνες θερμοκρασιες αυτες και τι καλυτερο αλλωστε να περιμενεις απο στοκ ψυξη; 
Αυτο ειναιι χειροτερο απο τη στοκ...Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Δεν είμαι με stock.Την Xigmatek Apache έχω.

Και μια φωτογραφία από το hw info που ήθελε ο φίλος spirosd2008

post-219161-0-43458500-1363351777_thumb.png

Δημοσ.

αα τωρα προσεξα οτι εχει βαλει αλλο cooler..

δεν ξερω ομως τι μερος του λογου ειναι αυτο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...