Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>αα τωρα προσεξα οτι εχει βαλει αλλο cooler..</p>

<p> </p>

<p>δεν ξερω ομως τι μερος του λογου ειναι αυτο.. </p>

Θα σε βοηθησω εγω , το ονομα του το πειρε λογο οτι κανει τον ιδιο θορυβο με το ελικοπτερο και στον ι5 760 χτυπαγα 90 οταν την ειχα εγω...

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θα σε βοηθησω εγω , το ονομα του το πειρε λογο οτι κανει τον ιδιο θορυβο με το ελικοπτερο και στον ι5 760 χτυπαγα 90 οταν την ειχα εγω...

xaxaxa

Δημοσ.

Ναι ειναι ελαχιστα τσιμπημενες.Που να πιασουν και οι ζεστες.Βεβαια το max που θεωρητικα ειναι ενταξει ειναι 71 βαθμους.

Εγω θα ελεγα να απλωσεις την παστα σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη.Σε ενα πολυ λεπτο στρωμα ισα ισα να καλυπτει τον επεξεργαστη

Δημοσ.

<p>Ναι ειναι ελαχιστα τσιμπημενες.Που να πιασουν και οι ζεστες.Βεβαια το max που θεωρητικα ειναι ενταξει ειναι 71 βαθμους.</p>

<p>Εγω θα ελεγα να απλωσεις την παστα σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη.Σε ενα πολυ λεπτο στρωμα ισα ισα να καλυπτει τον επεξεργαστη</p>

Στην καλυτερη να δει ενα βαθμο διαφορα ...

Δημοσ.

Δεν είμαι με stock.Την Xigmatek Apache έχω.

Και μια φωτογραφία από το hw info που ήθελε ο φίλος spirosd2008

Βασικά το sensors έλεγα αλλά δεν πειράζει, από θερμοκρασίες για την ψήκτρα που έχεις και που την έχεις και silent δεν είναι και τελείως χάλια, άμα πάρεις την hyper evo 212 θα δεις διαφορά σίγουρα...

Δημοσ.

ok. Αμα αυτή που έχω τώρα την βάλω στο performance θα δω διαφορά?

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, σε στοκ ψήκτρα που είχα παλιά όταν άλλαζα τα profiles από το εργαλείο της asus σε silent ανέβαινε αρκετά η θερμοκρασία...

Δημοσ.

<p>ok. Αμα αυτή που έχω τώρα την βάλω στο performance θα δω διαφορά?</p>

Διαφορα στην ακοη σιγουρα, αλλα ενταξει αμα μπορεις να το αντεξεις δοκιμασε δεν εχεις να χασεις κατι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το ξέρω ότι άργησα.Κάνοντας κάποιες δοκιμές που μου είπε Karmen δεν είδα φως και καταλήξαμε στην αλλαγή ψύκτρας. Η karmen μου πρότεινε την hyper 212 evo αλλά από το e-gate που ψωνίζω λέει κατόπιν παραγγελίας οπότε στρέφομαι στην Link.png Site: http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/CPU-Cooler/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm">Xigmatek Gaia SD1283 Heatpipe Cooler 120mm και ρωτάω είναι ισάξια της hyper 212 evo και θα χωράει στο κουτί μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...