johnnyf95 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ψαχνα καποιο μαγαζι στο ιντερνετ που να εχει τα μπλε ?τα δοκιμασα προχθες και πραγματικα εμεινα αφωνος
Adon1s Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 παιδιά μιας και υπάρχει το θέμα για τα Under Armour στα παπούτσια τί άποψη έχετε ; αγόρασα προχτές ενα ζευγάρι επειδή εχω θέμα με την πτέρνα μου ελπίζοντας να είναι μαλακά και ξεκούραστα σαν κάτι Nike που είχα πριν το ζευγάρι αυτό . Ωστόσο , παρά το οτι είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ , το πόδι συνεχίζει να πονάει . Αυτη την εβδομάδα παω σαφως στον πρθοπεδικό , αλλά μήπως να ψαχτώ για άλλο αθλητικό προς Adidas μεριά ;
kuzko21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 κοιτα για πατους , δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι εαν αλλαξεις μαρκα... μιλα με τον ορθοπεδικο σου , μπα και σου προτεινει καποιους ανατομικους πατους.
Adon1s Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Πήγα στον ορθοπαιδικό και εν τέλει έχω γάγγλιο στον αστράγαλο . Μου είπε να πα΄ρω παπούτσια με αερόσολα , ή τέσπα με καλύτερη σόλα . Επειδή τσατίστηκα , πήγα και πήρα τα nike lunarglide+ 4 και παιδιά , οτι δίνεις παίρνεις . Καμία σχέση , σα να πετάω .
kanesaxo Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Επειδή σκέφτομαι την αγορά παπουτσιών για τρέξιμο (μετα τα προχθεσινα, οπου ακομη με πονανε πατούσες/γονατα) πρέπει προφανώς να κανω ενα πελματογράφημα πρώτα έτσι; Γνωρίζει κανείς το κοστος περιπου; Εχω πλατυποδία μεν, αλλά ποτέ τόσα χρόνια δεν χρησιμοποίησα ειδικα παπουτσια ή πατους και τέτοια. Φυσικα δεν υπήρξα και ποτέ κανας αθλητής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα