black_widow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 είχα 6€ στην Κύπρου και ήθελα να αγοράσω κάτι τραγούδια απ'το iTunes... Και επειδή αυτοί τον παίζουν, αντί για ολόκληρο lp, θα κατεβάσω cd single... Εγώ που είχα 20 ευρώ η μεγαλοκαταθέτρια... Οι πρώην εργοδότες μου εκεί τα είχαν τα λεφτά τους ( κυπριακή εταιρεία γαρ ) , μπου χαχαχα . Πέρα της πλάκας νομίζω καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι έρχεται, όσοι έχετε χωριά προλαβαίνετε να την κάνετε ! Y.Γ. javavall βγάλε το quote από το ποστ μου γιατί το έχει αφαιρέσει ο moderator
firewalker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Σκοπός δεν είναι να λακίσουμε για τα χωριά. Αν πεις σε παππούδες στο χωριό "Παππού είχαμε χούντα τότε" δεν θα σε πιστέψει.
Teaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εγώ που είχα 20 ευρώ η μεγαλοκαταθέτρια... Εσύ είσαι ήδη με το ένα πόδι στη λίστα λαγκάρντ 3
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Εγώ που είχα 20 ευρώ η μεγαλοκαταθέτρια... Τα βλέπουν αυτά ο Στουρνάρας και οι υπόλοιποι ;;;; Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με 20€ ζεστά κωλαριστά στην τράπεζα και πάτε και μας ρουφάτε το αίμα !!! Να φανταστώ ότι άνετα έχεις και άλλα 4-5 ευρώ ψιλά στο πορτοφόλι σου.. 4
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=264526
forgotten Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 η πραγματικοτητα ειναι οτι ποθουνε το αεριο,εξ αρχηε θελανε χερι στο αεριο και τωρα οπως πανε θα το φανε αντι πινακιου φακης .τωρα φυσικα το προβλημα ειναι οτι καταστρεψανε οι ιδιοι οι γερμανοι την οικονομια της ευρωπης γιατι κανενας ξενος και ντοπιος επενδυτης δεν θα εχει εμπιστοσυνη σε ευρωπαικες τραπεζες .ακομα μαλλον αν φυγει η κυπρος απο το πλοιο θα διαλυθει ολοκληρωτικα η Ε.Ε γιατι θα ακολουθησουν Ιταλια,Ισπανια και αγγλια και θα μεινουνε μονοι τους οι γερμανοι. καλως η κακως η αρχη του τελους τηε Ε.Ε ξεκινησε,η απληστια των εταιρων θα οδηγησει στην πτωση. τωρα για τις καταθεσεις αν πουμε σωζουμε την κυπρο μονοι μας με εσωτερικο δανεισμο και ανταλλαγμα ομολογα αεριου και αποχωρηση απο την Ε.Ε ,τοτε η Γερμανια επαιξε και εχασε ολοκληρωτικα.
LRoi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Το ατύχημα έγινε. Πάρτε pop corn και απολαύστε το bank run που θα γίνει από αύριο στις νοτιοευρωπαϊκές τράπεζες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ρήξη της εμπιστοσύνης ανάμεσα στον επενδυτή και στο χρηματοπιστωτκό σύστημα. Το ευρώ κατέρρευσε, επειδή έπαψε να συμφέρει τους Γερμαναράδες. Ευρωπαϊκή Ένωση και τα @@ μας κουνιούνται. Η Γερμανία έβγαλε το πιστόλι και πυροβολεί. Σιγά μην άφηναν οι βορειοευρωπαίοι που έχουν εφεύρει την πουστιά, να τους παίρνει τη δουλειά με πουστιές ένα νησάκι με φυσικό αέριο κάπου κοντά στη Μέση Ανατολή. Κοινώς: Αμύνεσθαι περί πάρτης. PS Το Λουξεμβούργο και τα μάτια μας, Ευρωπαίοι. 3
Teaser Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πιστεύεις ότι δεν το ήξερε αυτό η Γερμανία; Ότι δηλαδή θα υπάρξουν όλες αυτές οι συνέπειες ως προς την εμπιστοσύνη στο ευρωπαικό σύστημα; Αν ναι τότε γιατί το έκανε; Ρωτάω ειλικρινά. Φαίνεται πολύ περίεργη αυτή σαν κίνηση.
Praetorianos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=264526 Όχι μόνο τους στρατιώτες όμως: George Osborne says military personnel and civil servants in Cyprus facing levy on savings will be compensated http://www.guardian.co.uk/world/2013/mar/17/cyprus-savings-levy-uk-compensate
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Όχι μόνο τους στρατιώτες όμως: http://www.guardian.co.uk/world/2013/mar/17/cyprus-savings-levy-uk-compensate bail out του bail out
black_widow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλά πάντως Τρίτη εγώ πάω βουρ να αρχίζω να κλείνω λογαριασμούς ( να παραδώσω και μία πιστωτική που μου καταγγέλθηκε η σύμβαση ) , να πάρω και τα 20 ευρώ να τα φάω στην υγειά των Κυπρίων, όλο και τίποτα περίεργα σκηνικά θα εκτυλιχτούν να κάνω χάζι. Να πάρω ψαλίδι μαζί ; Παρεπιμπτόντως κάποτε είχαμε δικαστήριο για έναν ανενεργό λογαριασμό που κάποιοι πήγαν να χρησιμοποιήσουν δολίως και δυστυχώς κάποιοι κάλυψαν τα ίχνη τους καλά τότε. Λογαριασμοί ανενεργοί καλό είναι να κλείνουν just in case. 2
pantelis21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλά πάντως Τρίτη εγώ πάω βουρ να αρχίζω να κλείνω λογαριασμούς ( να παραδώσω και μία πιστωτική που μου καταγγέλθηκε η σύμβαση ) , να πάρω και τα 20 ευρώ να τα φάω στην υγειά των Κυπρίων, όλο και τίποτα περίεργα σκηνικά θα εκτυλιχτούν να κάνω χάζι. Να πάρω ψαλίδι μαζί ; Παρεπιμπτόντως κάποτε είχαμε δικαστήριο για έναν ανενεργό λογαριασμό που κάποιοι πήγαν να χρησιμοποιήσουν δολίως και δυστυχώς κάποιοι κάλυψαν τα ίχνη τους καλά τότε. Λογαριασμοί ανενεργοί καλό είναι να κλείνουν just in case. Και εγώ πρόσφατα επιτέλους έκλεισα μια κάρτα που είχα και πλέον δε χρωστάω τίποτα στις τράπεζες. Και το βρακί θα μας πάρουν για λίγα ευρώ. Πόσο μάλλον για 660 ευρώ που χρώσταγα εγώ... Καταθέσεις; Ούτε για αστείο πια. Αυτό στην Κύπρο ήταν το αποκορύφωμα. Τι χουντική πολιτική είναι αυτή? Ειλικρινά όταν το διάβασα δε το πίστευα. Να σου κρατήσουν το 10% των καταθέσεων σου; Δηλαδή δούλεψες - φορολογήθηκες και τα έβαλες στις τράπεζες τους όπου τα επενδύαν και σου δίναν ένα ποταπό επιτόκιο και άντε ΟΚ φορολογούν το επιτόκιο (αυτά τα ψίχουλα) αλλά και το χρήμα σου;;; Βέβαια και εδώ στην Ελλάδα που έχεις ένα σπίτι και το έχεις ΑΓΟΡΑΣΕΙ και σου πετάνει 3000 χαράτσια που σαν ποσο είναι σαν να πλήρωνες ενοίκιο για το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το σπίτι που έχεις αγοράσει ήδη... Δεν πάνε στο διάολο οι πολιτικοί. Προχθές σκεφτόμουν άπειρους τρόπους βασανιστικού και εξεφτελιστικού θανάτου για τους προδότες της χώρας... Βαράμε διάλυση γενικά και εδώ στην Ελλάδα ευτυχώς έχουμε και τα χωριά. Το γελάτε το γελάτε αλλά κάποτε ο κόσμος επιβίωνε εκεί με 0€. Και εγώ καλοκαίρι που πηγαίνω χωριό και γενικά περνάω από χωριά βλέπω ολόκληρα χωράφια ανεκμετάλευτα. Τουλάχιστον σε πιθανή κατάρευση θα υπάρχει φαγητό για όσους ξέρουν. Φυσικά όσο και αν ακούγεται γελοίο όσοι έχουν κανένα χωράφι να μη το πουλήσουν τώρα που θα πουληθεί για ψίχουλα. Αφήστε το να βρίσκεται. Ποτέ δεν ξέρετε που θα χρησιμεύσει Καλά την Κύπρο που δεν νομίζω να είχε όντως οικονομικό πρόβλημα όπως η Ελλάδα κατάφεραν και την χρεωκοπήσαν σε λίγες βδομάδες; Μυρίζει άγρια απάτη και δόλος... Άντε ρε Κύπριοι κουνηθείτε... 25 μήνες στρατό κάνετε έχετε δυναμικό βρείτε το μαλάκα που ευθύνεται και πηδήξτε του το... Τελοσπάντων...
FarCry Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλά πάντως Τρίτη εγώ πάω βουρ να αρχίζω να κλείνω λογαριασμούς ( να παραδώσω και μία πιστωτική που μου καταγγέλθηκε η σύμβαση ) , να πάρω και τα 20 ευρώ να τα φάω στην υγειά των Κυπρίων, όλο και τίποτα περίεργα σκηνικά θα εκτυλιχτούν να κάνω χάζι. Να πάρω ψαλίδι μαζί ; Παρεπιμπτόντως κάποτε είχαμε δικαστήριο για έναν ανενεργό λογαριασμό που κάποιοι πήγαν να χρησιμοποιήσουν δολίως και δυστυχώς κάποιοι κάλυψαν τα ίχνη τους καλά τότε. Λογαριασμοί ανενεργοί καλό είναι να κλείνουν just in case. Την κύρηξη της Τρίτης τραπεζικής αργίας για την Κύπρο αποφάσισε -το κατά τα άλλα άκαρπο- υπουργικό συμβούλιο σήμερα το πρωί. Η σύγκληση της Ολομέλειας για την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου αναβληθηκε για την Καθαρά Δευτέρα, ενώ οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για να αποφευχθεί νέος πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων. http://www.sofokleousin.gr/archives/127827.html
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Την κύρηξη της Τρίτης τραπεζικής αργίας για την Κύπρο αποφάσισε -το κατά τα άλλα άκαρπο- υπουργικό συμβούλιο σήμερα το πρωί. Η σύγκληση της Ολομέλειας για την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου αναβληθηκε για την Καθαρά Δευτέρα, ενώ οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές για να αποφευχθεί νέος πανικός και μαζική απόσυρση καταθέσεων. http://www.sofokleousin.gr/archives/127827.html Καποτε θα ανοιξουν, που θα παει 2
Captain Nemo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Χωριανοί χωριανοί έρχονται οι Τροικανοί.Ο κύβος ερρίφθη και τα και τα Νεφελίμ από τον πλανήτη IMF κήρυξαν τον πόλεμο στις καταθέσεις των Ελοχίμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις