gianni4284 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Φίλε τελικά ποια πορτα πήρες; Πόσα εδωσες εαν επιτρεπεται πανω κατω; ελπιζω τα σχολεια των φιλων απο κατω να σε βοήθησαν καπως... Και εγω που αναζητούσα πορτα ασφαλειας κατελειξα πως πρεπει καποιος να απευθυνθεί σε καμιά καλη εταιρεια γιατι εαν πεσεις σε ερασιτεχνη αστο... Θα κλες τα λεφτα σου και ασφαλεια στο τελος 0! Μια ερωτηση εχω να κανω τωρα διοτι ψαχνομαι για να αλλαξω κλειδαρια στην κεντρικη πορτα ασφαλειας.Εαν βαλω υπερασφαλεια Mg οπως αυτη εδω https://beikosdoors.gr/services/kleidaries/ θα κανει δουλεια; Ευχαριστω προκαταβολικα
mclein Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Τα περισσοτερα θα τα διαβασεις στο θρεντ ! Επισης, ο MG σε καμια περιπτωση δεν ειναι υπερασφαλειας. Με πολλη επιεικεια θα ελεγα ασφαλειας...
Konsmal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2018 στις 2:34 ΜΜ, mclein είπε Τα περισσοτερα θα τα διαβασεις στο θρεντ ! Επισης, ο MG σε καμια περιπτωση δεν ειναι υπερασφαλειας. Με πολλη επιεικεια θα ελεγα ασφαλειας... Πάντως αν ξέρετε κάποιο σχετικά αξιόπιστη πόρτα ασφάλειας για Θεσσαλονίκη με 400-500 ευρώ με τοποθέτηση πείτε μου παρακαλώ να ξέρω, ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2018 από Konsmal
Προτεινόμενες αναρτήσεις