PCharon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πρόσφατα ηλεκτρολόγος σε γνωστό μου πρόσωπο πήρε 2€ τη πρίζα/διακόπτη.
bluesattack Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αρα ενα 50αρικο για ολες ττις πριζες του σπιτιου .
PCharon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι. Το πρόσωπο το δικό μου καμιά 10αριά άλλαξε και πήρε και +5€ (τιπ δε τα ζητησε) = 25. * γι απόδειξη δε ξέρω, αλλά δε νομίζω κιόλας να έκοψε
takis_koll Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Εχετε μπερδεψει την βουρτσα με τα παπουτσια....Αλλο αντικατασταση και αλλο καλωδίωση κ τοποθετηση...Μετρα ποσους Α/Ρ εχεις ποσους Κ/Ρ ποσους απλους κ ποσες σουκο κ ποσες απο αυτες να ειναι ενισχυμενες , ποσα δωματια εχεις..ποσα τμ ειναι το καθενα ποσο μακρυα ειναι ο πινακας με την κουζινα ποσους θερμοσυφωνες ποσες κουζινες ποσα a/c και ποσο μεγαλα θα ειναι, ποσες τηλεορασεις τηλεφωνα και στο τελος βρες και τι μαρκα μπριζοδιακοπτες θες κ πες μου....(επισης θες καλωδια επωνυμα ή τουρκοκινεζικα με 10% χαλκο μεσα και το υπολυπο συρμα?)<br> Επισης μπορω στις ενισχυμενες για οικονομια να μην περναω 3 αγωγους Χ2.5mm αλλα την γειωση να την περναω 1.5mm!! Δεν παθαινει τπτ μωρε...σιγα... Ααα κ τις τηλεορασεις μπορω να της παω by-bus και οχι ξεχωριστες μια-μια...σιγα...απλα οι τελευταιες δεν θα εχουν κακό σημα... Επισης τι γειωση θα κανουμε ; και τι παροχη θα εχουμε; 3φ ή 1φ; 1
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Οποιοι αισθανονται κουβαρνταδες μπορουν να πληρωσουν και μια 100ρουμπα τον διακοπτη.Και να κερασουν και καφε.Να βγαλουν και κανα μεζε στο μαστορα που καταδεχεται να μοιραστει το λιγοτερο την υπερτατη σοφια χρονων.Win-win η κατασταση για τους υπολοιπους αφου θα κινηθει και η αγορα.Δωστε και μια 200ρουμπα για να σας κανουν φορματ (υπαρχει και σχετικο νημα ) Αληθεια, τα σπιτια ποσο πουλιουνται τωρα ? Έχουν πέσει πολύ. Γίνονται πράξεις ακόμα και στα 30 χιλιάρικα. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια επένδυση που ανέβαινε συνέχεια για 60 χρόνια. Θα πήγαινε κόντρα σε κάθε οικονομική θεωρία να συνέχιζαν να ανεβαίνουν.
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αρα ενα 50αρικο για ολες ττις πριζες του σπιτιου . Ναι, θα σου βρει την πιο απλη πριζα της αγορας, με 1 ευρω, και θα σε χρεωσει αλλο ενα για την καθεμια, προυποθετοντας οτι τα καλωδια ειναι σωστα περασμενα, και χωρις να σου κοψει τιμολογιο. 1
PCharon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι, θα σου βρει την πιο απλη πριζα της αγορας, με 1 ευρω Οι πρίζες ήταν δικές της, 2€ ήταν η τοποθέτηση. Βασικά ο πρίζες άξιζαν 3 φορές τα χρήματα της τοποθέτησης, ίσως και παραπάνω (μου διαφεύγει η μάρκα τώρα, όχι λεγκραντ πάντως). (η ερώτηση πρέπει να είναι απλά πληροφοριακή, πιστεύω ύστερα από τόση κουβέντα ο φίλος συμφορουμίτης να μη νόμιζε πως τα 1200€ ήταν για να βάλει μερικές πρίζες)
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 (η ερώτηση πρέπει να είναι απλά πληροφοριακή, πιστεύω ύστερα από τόση κουβέντα ο φίλος συμφορουμίτης να μη νόμιζε πως τα 1200€ ήταν για να βάλει μερικές πρίζες) Μμμ, διαβαζοντας το μηνυμα 49, νομιζω οτι ακομη εχει τις αμφιβολιες του.
TimeSpace11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 500 ηλεκτρολογος + 500 υδραυλικος + 500 χτιστης +500σοβατζης +500πλακας +500βαφεας +500καλουπατζης + 500ξυλουργος +1000 διαφοροι ....αρα με 5000+τα υλικα θα φτιαξουμε σπιτι!!! Γιατι ειμαστε γαματοι τυποι τα ξερουμε ολα, και στο κατω κατω δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη...ενα απλο σπιτι....με 50μεροκαματα το φτιάξαμε! !! Γρεκοι αθάνατοι! !!! Φίλε μου δεν κατάλαβα σου φαίνεται λογικό δηλαδή το 400άρι για 1-2 ημέρες δουλειά; Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το μηνιάτικο είναι πλέον 400 ευρώ. Εκτός αν θεωρείτε τον ηλεκτρολόγο τόσο εξειδικευμένο επάγγελμα. Εδώ φάγαμε τα νιάτα μας σε πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά για να παίρνουμε 600 τον μήνα. Ο χτίστης σε πληροφορώ δεν παίρνει 500 την ημέρα.. 50 και αν. Τα πεντακοσάρικα τα έχουν σαν στραγάλια μεροκάματο υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι. Να σας υπενθυμίσω οτι είμαστε στην Ελλάδα του μνημονίου Update : Βρήκα με 800 βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το +50% στην τιμή που δεν είναι φυσικά στην ποιότητα των υλικών Η ένσταση μου είναι στην αμοιβή του επαγγελματία όχι στα υλικά
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Φίλε μου δεν κατάλαβα σου φαίνεται λογικό δηλαδή το 400άρι για 1-2 ημέρες δουλειά; Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις το μηνιάτικο είναι πλέον 400 ευρώ. Εκτός αν θεωρείτε τον ηλεκτρολόγο τόσο εξειδικευμένο επάγγελμα. Εδώ φάγαμε τα νιάτα μας σε πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά για να παίρνουμε 600 τον μήνα. Ο χτίστης σε πληροφορώ δεν παίρνει 500 την ημέρα.. 50 και αν. Τα πεντακοσάρικα τα έχουν σαν στραγάλια μεροκάματο υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι. Να σας υπενθυμίσω οτι είμαστε στην Ελλάδα του μνημονίου Update : Βρήκα με 800 βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το +50% στην τιμή που δεν είναι φυσικά στην ποιότητα των υλικών Υπαρχει ενα μεγαλο κενο σε αυτα που μας λες απο την αρχη. Ειναι δεκαδες τα μικροπραγματα που δεν αναφερθηκαν και που τα ξαναρωταω. Ο ηλεκτρολογος, θα περασει μονο καλωδια; Θα περασει πριζες; Θα κανει συνδεσεις με πινακα; Θα περασει ασφαλειες; Θα φτιαξει σχεδιο (για το οποιο πρεπει να κοψει ξεχωριστο τιμολογιο) ; Θα κανει την τελικη συνδεση με το ρολοι της Δεη οταν θα το αγορασεις; Θα κοψει τελικο τιμολογιο; Ο ηλεκτρολογος, θα αγορασει οπως ειπες τα υλικα. Τα υλικα αυτα τι περιλαμβανουν; Καλωδια; Καλωδια τηλεορασης; Καλωδια τηλεφωνου; Καλωδια δικτυου;Πριζες; Διακοπτες; Πριζες δικτυου και τηλεφωνου; Πριζες τηλεορασης; Πινακα; Ασφαλειες; Οταν λοιπον ο ηλεκτρολογος σου λεει 1200 τι περιλαμβανει απο ολα αυτα; Οταν ο αλλος κατεβαινει στα 800 τι περιλαμβανει; Τωρα το οτι εβγαλες πανεπιστημια δεν το σχολιαζω καθολου, και χιλια πανεπιστημια να βγαλεις, σφραγιδα ηλεκτρολογου που να μπορει να μπει σε σχεδιο που θα παει στη δεη, δεν εχεις. Μη συγκρινεις λοιπον μηλα με πορτοκαλια. Ή θελεις ηλεκτρολογο που να εχει την ευθυνη της εγκαταστασης με υπογραφη, ή θελεις μεροκαματιαρη να τραβαει τα καλωδια, κι οταν ειναι να παρεις ρευμα, ο νεος ηλεκτρολογος που θα χρειαστεις για να σου κανει το σχεδιο, θα σε χρεωσει κανενα 500αρικο εξτρα, επειδη αυτος θα εχει την ευθυνη και οχι εσυ.
TimeSpace11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Υπαρχει ενα μεγαλο κενο σε αυτα που μας λες απο την αρχη. Ειναι δεκαδες τα μικροπραγματα που δεν αναφερθηκαν και που τα ξαναρωταω. Ο ηλεκτρολογος, θα περασει μονο καλωδια; (ΝΑΙ) Θα περασει πριζες;(ΝΑΙ) Θα κανει συνδεσεις με πινακα; (ΝΑΙ) Δικος μου πίνακας Θα περασει ασφαλειες ; Θα φτιαξει σχεδιο (για το οποιο πρεπει να κοψει ξεχωριστο τιμολογιο) (ΟΧΙ) ; Θα κανει την τελικη συνδεση με το ρολοι της Δεη οταν θα το αγορασεις(ΟΧΙ); Θα κοψει τελικο τιμολογιο; (ΝΑΙ) Ο ηλεκτρολογος, θα αγορασει οπως ειπες τα υλικα. Τα υλικα αυτα τι περιλαμβανουν; Καλωδια; Καλωδια τηλεορασης; Καλωδια τηλεφωνου; Καλωδια δικτυου;Πριζες; Διακοπτες; Πριζες δικτυου και τηλεφωνου; Πριζες τηλεορασης; Πινακα; (ΟΧΙ) Ασφαλειες; (ΟΧΙ) Οταν λοιπον ο ηλεκτρολογος σου λεει 1200 τι περιλαμβανει απο ολα αυτα; Οταν ο αλλος κατεβαινει στα 800 τι περιλαμβανει; Τα ίδια (τσέκαρα γραπτές προσφορές) απλά δεν θα πάρει προφανώς το ίδιο "μεροκάματο" --> Ανταγωνισμός Και να μην σχολιάσω το γνωστό κολπάκι τα υλικά δικά μου και στα χρεώνει με -ένας θεός ξέρει- καπέλο Τωρα το οτι εβγαλες πανεπιστημια δεν το σχολιαζω καθολου, και χιλια πανεπιστημια να βγαλεις, σφραγιδα ηλεκτρολογου που να μπορει να μπει σε σχεδιο που θα παει στη δεη, δεν εχεις. Μη συγκρινεις λοιπον μηλα με πορτοκαλια.(Δεν θέλω σχέδιο) Ή θελεις ηλεκτρολογο που να εχει την ευθυνη της εγκαταστασης με υπογραφη, ή θελεις μεροκαματιαρη να τραβαει τα καλωδια, κι οταν ειναι να παρεις ρευμα, ο νεος ηλεκτρολογος που θα χρειαστεις για να σου κανει το σχεδιο, θα σε χρεωσει κανενα 500αρικο εξτρα, επειδη αυτος θα εχει την ευθυνη και οχι εσυ. Ευθύνες υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα ανάμεσα σε αυτά και το δικό μου. Ναι θέλω μεροκαματιάρη γιατί δεν θέλω υπογραφή για σχέδιο στην ΔΕΗ Να προσθέσω οτι σε συνομιλία με υδραυλικό παλιότερα άκουσα την εξής ατάκα Αυτός: Περίπου στα 800 θέλω για τα εργατικά μου Εγω:Καλά πιο κάτω δεν μπορείς να πέσεις; Αυτός: (Γελώντας) Να πέσω; Δεν γίνεται φίλε μου εγώ είμαι ο πρόεδρος στον σύλλογο. Τότε τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι; Γι'αυτό είμαι τόσο καχύποπτος
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Και να μην σχολιάσω το γνωστό κολπάκι τα υλικά δικά μου και στα χρεώνει με -ένας θεός ξέρει- καπέλο Ευθύνες υπάρχουν και σε άλλα επαγγέλματα ανάμεσα σε αυτά και το δικό μου. Ναι θέλω μεροκαματιάρη γιατί δεν θέλω υπογραφή για σχέδιο στην ΔΕΗ Να προσθέσω οτι σε συνομιλία με υδραυλικό παλιότερα άκουσα την εξής ατάκα Αυτός: Περίπου στα 800 θέλω για τα εργατικά μου Εγω:Καλά πιο κάτω δεν μπορείς να πέσεις; Αυτός: (Γελώντας) Να πέσω; Δεν γίνεται φίλε μου εγώ είμαι ο πρόεδρος στον σύλλογο. Τότε τι θα πρέπει να κάνουν οι άλλοι; Γι'αυτό είμαι τόσο καχύποπτος Αμα θες μεροκαματιαρη, ψαχνεις βρεις μεροκαματιαρη, κι οχι ηλεκτρολογο. Αγοραζεις τα καλωδια μονος σου, βρισκεις κι εναν με μεροκαματο του δινεις και 200 ευρω για δυο μεροκαματα (σε τοσο θεωρεις οτι μπορουν να περαστουν), και τον βαζεις να τα περασει, Δε βλεπω που προβληματιζεσαι. Το σχεδιο ποιος θα στο υπογραψει;
TimeSpace11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αμα θες μεροκαματιαρη, ψαχνεις βρεις μεροκαματιαρη, κι οχι ηλεκτρολογο. Αγοραζεις τα καλωδια μονος σου, βρισκεις κι εναν με μεροκαματο του δινεις και 200 ευρω για δυο μεροκαματα (σε τοσο θεωρεις οτι μπορουν να περαστουν), και τον βαζεις να τα περασει, Δε βλεπω που προβληματιζεσαι. Το σχεδιο ποιος θα στο υπογραψει; Φαντάζομαι θα βρω κανέναν όταν οικονομικά καταφέρω να κάνω σύνδεση στην χελώνα γιατί τώρα δεν βγαίνω
pournaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Φαντάζομαι θα βρω κανέναν όταν οικονομικά καταφέρω να κάνω σύνδεση στην χελώνα γιατί τώρα δεν βγαίνω Ρολοι εχεις παρει; Με τι σχεδιο;
TimeSpace11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ρολοι εχεις παρει; Με τι σχεδιο; Ναι ρολόι υπάρχει απλά δεν θα κάνω σύνδεση. Σκέφτομαι να τα κάνω σιγά σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα