argate7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, Έχω 2 router(ένα στον κάτω όροφο και ένα στον πάνω) και θέλω να τα συνδέσω για να παίρνει το δεύτερο ίντερνετ από το πρώτο και να εκπέμπει και με το ασύρματο αλλά και με καλώδιο εκ νέου ίντερνετ. Το βασικό μου router είναι το dgn3500 της netgear και το δεύτερο είναι το usr9108 της US Robotics. Το netgear είναι setαρισμένο και παίζει κανονικά το ίντερνετ. Τώρα όσον αφορά το δεύτερο, του έκανα reset για να το ρυθμίσω από την αρχή. Του δίνω να έχει ip την 192.168.0.200 γιατί το πρώτο δίνει την 192.168.0.1. Του απενεργοποιώ εντελώς και το dhcp και του δίνω για default gateway την 192.168.0.1 ip που είναι και η ip του πρώτου router. Σε ποιο σημείο βρίσκεται το λάθος και το δεύτερο δεν μπορεί να πάρει ίντερνετ? Σημείωση: Για αρκετό καιρό έπαιζε έτσι όπως το περιγράφω ακριβώς αλλά λόγω ενός προβλήματος έπρεπε να γίνει από την αρχή η όλη διαδικασία και πλέον δεν παίζει.
argate7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Απ'οσο θυμάμαι στο προηγούμενο configuration το είχα αφήσει σαν να ήταν το router που έκανε την επικοινωνία με τον πάροχο. Τώρα ειναι σαν access point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις