Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικα οχι.αλλα σιγουρα πρεπει στα Pc να σβηνεις το δικτυο για να το ξαναβρουν με το νεο κλειδωμα για να μην καθεσαι να μπαινεις μεσα και να πειραζεις 500 πραγματα.

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια ρε γαμωτο μου... Δεν μπορω μέσα απο το ασύρματο του netgear, να δω το μενου του usr.

θα μπαινεις μεκαλωδιο και θα κανεις την αλλαγη και μετα θα δοκιμαζεις να μπεις ασυρματα

Δημοσ.

ειλικδινα δεν μπορω να καταλαβω.η το mac κανει τα δικα του η κατι αλλο τρεχει.

κουμπωσε το σε αλλη ethernet κα ιβαλε αλλο καλωδιο utp προληπτικα.

Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά.. Μετά από πολλά πειράματα κατάφερα πάλι να παίζειμε ασύρματο σε όλες τις συσκευές πλην του imac και με καλώδιο να παίζει κανονικά. Παίζει να μου δημιουργεί το πρόβλημα το plex media server που έχω στήσει και παίζω τις ταίνιες από την tv με ethernet?

Όσον αφορα το ότι παίζει σε όλες τις συσκευές γράψε άκυρο. Μόνο σε iPad παίζει. Σε καμία άλλη συσκευη. Τι σκάλα έχει γίνει ρε φίλε? τι μπορει να φταίει?
Δημοσ.

Πειράζοντας τα settings και με πειραματισμούς, τελικά όχι μόνο έπαιξε το ασύρματο σε όλες τις συσκευές, αλλά και το plex στην tv παίζει απροβλημάτιστα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε μου! Καλό απόγευμα!

Και Χρόνια Πολλά!!!

Δημοσ.

Φιλαράκι poulinos έχω θεματάκι. Πάλι σταμάτησε να λειτουργεί και έκανα επανεκκίνηση και στα 2 routers και έτσι έπαιξε και πάλι. Αυτό που παρατήρησα είναι πως με μια επανεκκίνηση στο netgear όλα φτιάχνουν. Τι λες να φταίει ρε φίλε? Να μη δίνει σωστά ip στο usr?

Δημοσ.

αν το κολλημα ειναι στο wireless τοτε οκ δεν εχεις κανει κατι λαθος απλα μπορει να φταιει ειτε το κλειδωμα ειτε το καναλι κτλ.αν το κολλημα ειναι και με καλωδιο τοτε κατι αλλο γινεται.που δυσκολο να εχεις κανει κατι λαθος στο ρουτερ.μαλλον για κολληματα του wireless το κοβω.αν υπαρχει κανα πιο νεο firmware και για τα 2 το περνας.προληπτικα αυτο και ασχετο με το προβλημα απλα το λεω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...